Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Dreamer cestiiiitaaaam! Neka se cvrsto primi! 
    Lunolina bilo je govora da sam pcos like, ali hormoni uvijek uredni, imam puno antralaca (oko 20) i amh mi je pred tri godine bio 36, ali Radoncic je rekao da je to super amh, on nije spominjao pcos. Popratit cu dalje, nije da mi igra neku vaznu ulogu, ako ne bude u prirodnjaku, bit ce u stimuliranom, ali pratim cisto da znam kad bi mi mogao biti fet iduci mjesec

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

dreamer ❤

Evo cure mene s transfera. Vratili jednu izvrsnu blasticu, a ostale 4 zamrznuli (2+1+1). 🤞❤️
    E sad, prepisan mi je clexane. Rekao mi dok ga pribavim da krenem i s tim. Znate možda koja mu je cijena s obzirom da nemogu dobiti na recept?

Pupooooo sretnooo🍀🤞🏻🙏🏻neka se mrva cvrsto primi

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Jedno pitanjce cure, jesu li u uspjesnim ET i FET imali iste simptome kao u spontanim trudnocama? Npr u moje dvije spontane trudnoce, imala sam iste simptome (uvecane, bolne grudi, diareja, mucnina...) i onda kad prirodno pokusavamo ako nemam simptoma tih ja znam da nista od toga svega. Sad nemam isto bolne grudi, vise kao nekad samo peku, ali necu da se bezveze jos razocaravam, vjerovatno nije ista simptomatika prirodni FET i prirodni? Izvinite na smaranju 🫣😳

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Hvala cure svima ❤️ Nadam se da je ova dobitna 🥰🤞P.s. uopće neznam kolko si vi uzimate prolutexa i clexane unaprijed? Do bete ili?

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

Dodo87

Broj poruka: 351

Prijavi adminu

Dreamer, PUPO, od srca ti želim pozitivan test, beturinu do neba, a zatim i urednu i dosadnu trudnoću ❤️🍀
    Cure, za što se koristi Clexane?

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Stela_M

Broj poruka: 3120

Prijavi adminu

Dreamer pupo neka se čvrsto primi 🤞🤞 a neka 🐧🐧 budu za bracu I seku 🤭❤️
    Sani, Roxy, Sanjushka pratim vas pomno 👀👀👀😄❤️❤️
    Leona dopust trudne radnice... tvoj ginić ti mora dati papir gdje piše da nemaš visokorizičnu trudnoću s tim papirom moraš na medicinu rada, tamo plaćaš cca 50 e (barem je tako bilo) I onda komisija pregleda tvoje papire i odluče možeš li koristiti dopust trudne radnice, ukoliko ti odoobre onda tvoj poslodavac ili tebi mora prilagoditi radno mjesto,  ali na način da tebe ne ošteti plaćom itd ako on to ne može mora ti odobriti dopust trudne radnice koji ide na teret tvog poslodavaca.. koji bi ti trebao svaki mj davati plaću koju imaš sada... ja to nažalost nisam mogla jer sam krvarila i izgubila jednu bebu ali ako ti je trudnoća uredna vrijedi pokušati, sretno 🤞🤞
    Rein, Sunny baš je lijepo vidjeti vaše postove😄❤️❤️❤️
    Ja bi se nadovezala na estrofem samo da je on meni spas obzirom da imam jako rijetko ovulaciju, a kada i dođe jadna je i nikakva s druge strane što sve "utrpamo " u organizam mislim da je estrofem u tim količinama fakat neškodljiv, i slažem se za DHEAS meni je povišen jako zbog pcos-a i zaj me za o 😬 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Dodo87

Broj poruka: 351

Prijavi adminu

Medena, jako mi je žao što ovo prolaziš i što je tako iscrpljujuće za tebe, ali vjerujem da je sve palo u drugi plan kad si čula to srčeko i da je s bebom sve OK ❤️
    Ti si lavica hrabrica i možeš sve 🤗🥰

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Medena33

Broj poruka: 314

Prijavi adminu

Hvala cure na podrsci. 
    Dodo87 kad sam cula srceko znala sam zasto se mucim i patim. Danas sam def bolje nakon infuzije. Barem mogu drzati glavu i lagano pospremati po stanu. Nadam se i nekoj laganoj setnji. Vidit cu u utorak s dr R sto mi je ciniti, tako na infuziju svako par dana ili nesto drugo. Iscrpljujuce je jako, zeljna sam napiti se vode i najest se. Vodu uzmem na zlicu malo po malo. 

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Medena33

Hvala cure na podrsci.
    Dodo87kad sam cula srceko znala sam zasto se mucim i patim. Danas sam def bolje nakon infuzije. Barem mogu drzati glavu i lagano pospremati po stanu. Nadam se i nekoj laganoj setnji. Vidit cu u utorak s dr R sto mi je ciniti, tako na infuziju svako par dana ili nesto drugo. Iscrpljujuce je jako, zeljna sam napiti se vode i najest se. Vodu uzmem na zlicu malo po malo.

🥰🥰drago mi je da si vidjela srce
    I da ti je bolje sada

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Medena super da je srčeko tu, i da si ti bolje, dan po dan sada, nema druge 🥰🙏💪
    Dreamer pupiceee neka se mrva čvrsto primi 🥰🥰🥰
    Sanii super da si dobro, sad samo jako dalje 😁💪
    .
    Netko je napisao za Bahceci, hvala na info. Cekam da me nazovu iduci tjedan pa cu vidjeti sto kazu. Sutra mi se vraca moj dr s g.o pa cu mu se odmah ujutro javiti za pregled. Vidjet cu sto on preporuca pa cu tako i napraviti da ovu sagu privedemo kraju. Uopce mi je sad glupo da sam toliko razvukla, ali dobro, sto je tu je 😅🙏
    .
    Super nedjelju svima zelim! 🥰♥️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.