Draga Sani,ne mozemo mi otic s foruma dok cijela nasa "generacija" ne dode do cilja. Zao mi je sto se bas tebi dogodila situacija sa Stanicem. Hrabra, najhrabrija nasa lavice, pratimo te i svim srcem navijamo za tvoja 2 🐧🐧 ❤️❤️
Hvala draga ❤️, pusa tebi I tvojoj M 😘❤️
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Lucky hvala ti. ♥️😘Jesi kasnije još vadila i provjeravala progesteron?
Rainbowhope hvala na iskustvu.♥️♥️😘
Dreamer hvala ti. Duplo su jeftiniji znači. Definitivno ću se morati zaletiti do tamo. Ja bih odmah kupila 7 kutija koliko mi treba do 12 TT i to je to.♥️♥️😘
Insomnia vidim da si riješila pen, držim 🤞🏻 da dođe do ponedjeljka. Sretno🍀🤞🏻❤️
Jurky hvala ti, jedva čekam ponedjeljak da vidim♥️🍀🤞🏻🙏🏻😘 vjerujem da si uzbuđena, uživaj u ovoj sreći sada🩵🎉
Hypnoticpoison držim 🤞🏻 da izdržiš ma krstitkama, javi kako je prošlo ❤️ 🤞🏻 🍀 😘
BikMik vidim da je transfer prošao super☺️ nadam se da si pojela krumpiriće☺️sjajne vijesti pupice naša, sad odmaraj i mazi bušu, nek se mrvica čvrsto primi.🍀🤞🏻❤️tako i treba, samo budi sretna i pozitivna, neka ovaj bude dobitan, a smrzlić za bracu ili seku❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀
Sani što bi mi bez tebe, stvarno si vrijedna i drago mi je što imamo "doktoricu" na ovom forumu. Jbt ti više o tome znaš od moje ginekologice🤣hvala ti puno puno na objašnjenju, vaditi ću ga u ponedjeljak svakako. Imala sam 2Xdnevno po 200mg, od jučer stavljam 3Xdnevno po 200mg. Od danas i Prolutex ☺️ Ljubim te, ❤️si😘😘😘❤️
Eni super vijesti, drago mi je da se endo zadebljao. Cikla i ananas su zakon❤️sretno u postupku, nek bude dobitan🍀🤞🏻❤️😘
Npelica ti još kratko brojiš do poroda, neka bude brz i lak i prođe bez ikakvih problema 😘❤️
Wildflower kako si sada? Žao mi je što imaš stalno neke stresove😔🫂❤️😘
Roxy sretno na konzultacijama, da doktorica smisli dobar plan za tebe i da ti postupak bude dobitni❤️😘
Boogie baš mi je žao🫂😔neka ti sljedeći bude dobitan 🍀 🤞🏻 ❤️
Rolice samo odmaraj, bar ti nije dosadno dok odmaraš🤣🤣🤣♥️♥️♥️sretno🍀😘
BikMik što se tiče trampolina, meni je moja dr. rekla da mogu ja i na preponsko jahanje, ako je suđeno da se primi, primit će se🤣🤣♥️
Mala jesi piškila testić danas? 🍀🤞🏻♥️
Ne, više me nitko nije slao. Ali dosad mi nije sinulo da ga mogu sama ići izvaditi i provjeriti.
Jako mi teško pada taj progesteron. Odmah na početku prve trudnoće sam imala zatvor i bolne hemeroide, sad u drugoj opet ista priča. Bez obzira na to što i kako jedem, a već sam prošli puta isprobala sve.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Bebi srce kuca i sve ok. Ja sam spojena na infuziju.
Super za ❤️
Dobro je da si otišla na hitnu, jer ako ništa baš ne možeš zadržati onda niti nemaš druge. Nadam se da će uskoro mučnine popustiti.
Sanjuška imaš li kakve simptome? Kako se osjećaš?
Mene nekako boli u maternici neki lagani bolovi stalno prisutni. Možda ni nema veze sa sprejem (danas 3.dan korištenja), možda je M u pripremi. Kad ne mogu znati kad će doći hoće li ranije ili kasnije.
Leona tvoji testići baš su pravi melem za oči. Neka lijepo tamne i neka beta bude odlična 🤞🙏
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Bebi srce kuca i sve ok. Ja sam spojena na infuziju
To je najbitnije 🥰 a bas mi zao da te tako satralo, meni se nekad ucini evo sad ce neka muka pa mi je vec lose i mislim se - nemoj molim te, ipak ne bude nista 😅 a mogu mislit kad nista ne mozes stavit u usta pa slabost i sve uz to. Neka si primila infuziju i javila se na hitnu, mozda ce oni bit pametniji za ubuduce 🤞🏼
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Npelica ti još sitno brojiš 🤭 Jel sve spremno?
Sanjushka nije DHEA baš tako bezazlena, ako previše skoči, može se ostati bez ovulacije, tako da nju treba koristiti isključivo prema preporuci liječnika i pod kontrolom
Rolica baš mi je čudno to što pričaš za B+, očito su se kod njih stvari promijenile sa zamjenom kadra, ja sam najnormalnije išla u prirodni FET, jednom smo probali stimulirani nakon što smo u prirodnom morali odustati zbog kolabiranja endometrija... Ali uvijek sam mogla birati 🤷
Sani onda ti sad planiraš u prirodni FET sljedeći mjesec? Navijamo sve stare lavice od sveg srca 💪💪💪♥️♥️♥️
Roxy 😘😘😘
👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET
Bok cure. Vec vas duze vrijeme pratim i vec duze vrijeme radimo na bebi (ponekad vise, ponekad manje intenzivno). Potaknuti brojnim slucajevima oko sebe razmisljali smo da odemo u neku privatni ivf polikliniku na razgovor. Znam da ivf sam po sebi nije lagan pa smo mozda mislili zapoceti s inseminacijom. Ima li koja od vas pozitivnih iskustava s inseminacijom?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //
11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI. +, ali niska beta (dosegla max. 40)
Leona, 😘😘
Johicaa, hvala ti ❤️
Medena, drago mi je za srčeko ❤️ nadam se da si i ti sad bolje 🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sani nećemo ovaj put u Cito. Iako smo bili zadovoljni i nemamo zamjerke. Jako se tesko organizirati pa smo odlučili ipak ovdje pokusati jos jedan put u klinici po preporuci nase lavice mislim da je bila Monny :)
Rainbow Hope puno pusa šaljem tebi i malenoj brbljavici 😘😘😘
Medena cestitam na ❤️ nadam se da ce se mučnine brzo smiriti 🤞
Leona testovi su ti stvarno predivni 😍 To ce stvarno biti jedna lijepa beta. Čestitam azoo lavice ❤️
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
Sortiraj odgovore
Najstariji