Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona89
    14. Svibanj 2024. 17:09

Rolice jako mi je žao😓😔šaljem ti ogroman 🫂, neka sve prođe bez komplikacija za tebe, drži se❤️❤️❤️❤️❤️
    Marisha 😁 naravno da hoću 🥰🥰🥰🍀🍀🤞🏻🍀❤️držim fige za testić🍀❤️🤞🏻🍀🤞🏻❤️
    Sreća hvala ti puno, hoću🥰🤞🏻🍀❤️❤️😘
    Bless hvala ti, neću više🫣nadam se da će ostati ovakav sad, da se ne bude više debljao 😳🍀❤️🤞🏻
    Sani odbili su zbog toga što Češka ima samo anonimne donatore, a do ove godine su odobravali anonimne donatore, od veljače su se sjetili raditi po zakonu, a neanonimni su koliko ja znam u Portugalu, a to nam se činilo preskupo, a i već smo sve dogovorili sa Pragom pa mi se stvarno nije dalo ići ispočetka sa svime, a vrijeme leti...hvala ti, neću više ništa koristiti. Znači ne mora me biti strah da će se dalje debljati, sada bi do uvođenja progesterona trebao ostati na 13mm?
    Jurky draga hvala ti puno ❤️ 🍀 🤞🏻 😘
    Angel hvala ti❤️🍀🤞🏻❤️🍀🤞🏻
    BikMik želim ti da što prije ozdraviš i da budeš spremna ❤️🍀❤️🍀❤️🤞🏻
    Pixi žao mi je, šaljem veliki 🫂🫂😔😔😔
    Milipe sretno i da nalaz bude uredan🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Lunolina žao mi je, drži se, nadam se da je ipak samo prerano kako cure pišu🫂🫂😔😔❤️
    Dodo sretno sutra😔🫂❤️
    Sunce meni je sa terapijom 75/5 50/2 pao na 0.32, pa mi je dr. snizila terapiju na 50/5, 25/2.
    Sad ga nisam provjeravala, zadnji nalaz je bio prije tjedan dana. Javi što ti je endokrinolog rekao, sretno.🍀🍀🍀🍀🤞🏻
    Dreamer sretno sa bockanjem🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

angel eyes
    14. Svibanj 2024. 17:27

Sunce ne znam ti odgovoriti, baš me zanima što će ti endokrinolog reći, javi.
    Dreamer sretno 🤗🤗 začas ćeš se ušemiti s pikanjem 😘
    Dodo tu smo da dijelimo i dobro i loše ❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

dunya
    14. Svibanj 2024. 17:49

Jurky32

Pixi, žao mi je, drži se i odmori sada 😘
    Rolica, ti si baš jaka žena, svaka ti čast..tako i treba 💪💪🥰 što se pgd analize tiče ja sam malo istraživala kliniku Bahçeci u Sarajevu..nisam znala da i Maribor ima..
    Lunolina, ne preostaje ti ništa nego da testovima pratiš stanje do vađenja iduće bete..sretno 🤞🥰
    Nirvana, da ako su ti ta dva postupka bila s injekcijama onda je to stimulacija i preostalo ti je još 2..
    Dodo, želim ti da to sutra prođe što brže i bezbolnije..javi nam se ❤️ a što se negative tiče ne brini ništa i samo piši što god ti je na duši.. i ja sam sa svojim slučajem puno puta ovdje unijela negativu, ali kome ćemo se izjadati i koga pitati za savjet ako ne ove cure ovdje.. drži se ❤️
    Sunce, nadam se da će ti netko znati odgovoriti na pitanje..
    Dreamer, super..sretno u novom postupku 🤞🥰

Bahceci radi analizu embrija, rade pgd i acgh... 
    Pgd kosta 2500 KM pretpostavljam za sve embrije.. i tu se radi analiza samo odredjenih hromosoma, a acgh je naprednija metoda kako su meni objasnili kosta 750 KM po embriju i analiziraju se svi hromosomi. 
    Analiza se radi odmah nakon aspiracije i embriji moraju imati ocjenu 5 ili 4 (dosta su "strogi" sa ocjenama tako da rijetko koji ima ocjenu 5) sto bi znacilo da citav postupak morate kod njih uraditi, a mislim da je mnogo skuplje sve nego u hrvatskoj. Aspiracija 2500 KM, trasnfer 2500 KM, da se zalede embriji 750 KM, lijekovi oko 2000-2500 KM 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

• marica36
    14. Svibanj 2024. 18:21

Dodo sreću želim 🥰 i drago mi je da si pozitivna 🙏☀️

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Medena33
    14. Svibanj 2024. 19:01

Marica36 kako si ti? Kako se osjecas?

• MiliPe
    14. Svibanj 2024. 19:09

BikMik

Lunolina

Cure, hvala svima, ali moja beta je negativna. Kako? Ne znam, ali eto 0,70 je. Ocito i dm testovi bacaju evaporacijske. Bas me sokiralo. No dobro, izvadit cu jos u subotu betu za svaki slucaj.
    .
    Pixi, Rolice jako mi je zao🩷

Mene ta stoperica ubija, dva put sam je dobila i stalno ostaje skoro do M i baca sjene, za izluditi. Bas mi je zao 😥, ali ima jos vremena, mozda sutra iznenadi test ✌️❤️

I meni je stoperica pokazivala pozitivne testove a beta negativna prvi put beta 5,3 drugi put 1,7...

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

Rolica
    14. Svibanj 2024. 19:10

Dunya hvala ti na info 😊🙏
    Jurky a šta ću, prošvikala bih da je drugačije 🫠 Šaljem ti ♥️♥️♥️
    Leona 🙏♥️🌟

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• marica36
    14. Svibanj 2024. 19:35

Medena33

Marica36kako si ti? Kako se osjecas?

Ehej😃dobro sam gura se ..doma sam pa sam već pomalo luda al dobro.  Lagano radim po kući pa odmorim pa šetnjice i tako gladno sam ti...umorno onako dosta a opet po noći se dižem oko 1-2 h pa onda sam budna ...nemam pojma zašto to 😒jedva čekam uzv da vidim da li je sve u redu i tako .stalno neka neizvjesnost al takva nam je očito sudbina ... Eh da tu i tamo muka al hajd izdrži se i to nekako.  Kako koji dan heehhe. Kako si ti.  Držim fige sutra za betu 🤗🤞🩷

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Medena33
    14. Svibanj 2024. 19:57

Ja sam isto na iglama, mislila sam danas ic vadit betu al sam se suzdrzala. Jedva cekam jutro da odem izvadit je. Testove sam sve potrosila inace bi vjerojatno i njih opet radila hahah.. a isto sam doma, nesto radim po kuci, pa odem prosetat i tako. Sve u svemu sporo mi vrijeme prolazi. Budim se i ja nocu, pa opet zaspim. Preko dana me uhvati sam vjerojatno od progesterona, al ne uspijem zaspati.

• marica36
    14. Svibanj 2024. 20:04

Medena33

Ja sam isto na iglama, mislila sam danas ic vadit betu al sam se suzdrzala. Jedva cekam jutro da odem izvadit je. Testove sam sve potrosila inace bi vjerojatno i njih opet radila hahah.. a isto sam doma, nesto radim po kuci, pa odem prosetat i tako. Sve u svemu sporo mi vrijeme prolazi. Budim se i ja nocu, pa opet zaspim. Preko dana me uhvati sam vjerojatno od progesterona, al ne uspijem zaspati.

E pa da otprilike tako.  Ja ti zaspem popodne oko 5-10 min hahaha . To je to ..
    A da . Al navikndš bit doma ..što ćemo ....ako sve dobro prođe a hoće 🎉🤞🥰ćeš ići raditi malo ili, kakav ti je plan? 
    Dobro da nisi vadila.  Brzo će jutro.   Strpljenja puno .ufuraj se trebat će ti kao i svima nama .smireno i strpljivo samo ..a sutra javi betu ali bit će svakako 300,400 uopće ne sumnjam 🤗

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.