Drage moje, nekim propustom nisam se javila da danas imam 2. UZV, nažalost, vijesti nisu najbolje - srce više ne kuca, a beba se ne razvija već cca 2 tjedna, tako da to je to od mene ovaj put.
Sad moram vidjeti hoću li na kiretažu ili dobiti tablete.
Sretno svima, nemojte zamjeriti, nisam ništa čitala - ovo me potreslo, nisam se još sabrala pošteno, još sam morala i kratko na posao pa još tamo s par kolegica isplakati dušu i ispričato što je bilo, tako da mi je danas posebno težak dan
Draga Dodo jako mi je žao, ne znam što bih ti rekla da te utješim Drži se i nadam se da će sve proći najlakše i najbezbolnije za tebe ❤️
Šaljem ti najveći zagrljaj
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Dodo jako mi je zao. Ne postoje rijeci koje bi mogle ublaziti bol koju sada osjecas. Tu smo za tebe svakako. Saljem ti veliki zagrljaj, isplaci se i daj si vremena da se oporavis!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sogorica je danas bila na drugom ultrazvuku. Na prvom 5+1 vidjela se inicijalna gestacijska, a sada na 6+1 vidi se samo pravilna okrugla gestacijska, al bez zumanjace i ploda. Dokotor kaze da su sanse 30% da se ipak pojavi. U cetvrtak mora opet na predled pa ako se do tad nista ne bude pojavilo prekida terapiju.
Ima li netko iskustva, kad se najkasnije moze pojaviti plod?
Sanjushka ti si imala sad takvu situaciju ako se dobro sjecam, citam na netu i neke pozitivne price.
Ja sam imala blighted, al mi je u startu beta divljala i bila je nepravilna duguljasta gestacijska. Njoj se beta lijepo duplala, ja se nekako ipak nadam da je rano i da ce se pojaviti
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Drage moje, nekim propustom nisam se javila da danas imam 2. UZV, nažalost, vijesti nisu najbolje - srce više ne kuca, a beba se ne razvija već cca 2 tjedna, tako da to je to od mene ovaj put.
Sad moram vidjeti hoću li na kiretažu ili dobiti tablete.
Sretno svima, nemojte zamjeriti, nisam ništa čitala - ovo me potreslo, nisam se još sabrala pošteno, još sam morala i kratko na posao pa još tamo s par kolegica isplakati dušu i ispričato što je bilo, tako da mi je danas posebno težak dan
Ajme strašno, ja se bojim svog drugog pregleda uf. Želim ti svu snagu svijeta da što prije dođeš sebi i kreneš u nove borbe <3 <3
U kojem si tjednu? Jesi li imala neke simptome ili? Ako ti je teško nemoraš odgovorit! Oprosti
Nije mi problem pisati, apsolutno nikakvi simptomi, nikakvi bolovi - ništa.
Danas sam 8+4
Strašno stvarno u MPO nikad nisi miran i siguran. Nek ti ovo samo da još jače vjetar u leđa. Evo nekako bar se tješi da se može primit. <3
Ja imam mučnince, pa se nadam da je to dobar znak. Ali nikad nisi miran.
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Leona hvalaaa ti draga Kod tebe mi sve super izgleda, držim figeee!
Hypnoticpoison oooo i ti si uskoro, koji si sad tt? Ja sutra ulazim u 7. Daaaa mantramo samo pozitivu
Sanii daaa još malo, držim ti fige na najjače Hvala ti, vidjet ćemo sutra što kažu
Tiki super, držim fige da se sve oplode
Kawa žao mi je, sad lijepo odmor pa onda ivf kako kažeš, mislim da je to najsigurnije
Marisha draga rano ti je još za testić, napravi sutra opet Daaaa sutra moj 1. uzv, taman mi danas postalo lagano mukica i cijeli dan sam gladna, muči me žgaravica, taman ahaha
Super da te štrecka, to je dobar znak, smješta se - držim ti figeeee!!!
Korni joj i mene vrtoglavica zadnja 2 dana, možda od vremena, tješim se Ajde to je sad normalno da rasteš i bude ti sve teže normalno kretanje, ali još kratkooo, evo već si skoro 35. tjedan! Wooooow!! Jel spremna mummy bag za bolnicu
Žuži sretno s bockanjem!
Bebolina pa super ti se popravio AHM, top
Dodo neeee ajme baš mi je žao :(((( Taj 2. uzv je vrag :((( Uzmi si vremena, oporavi se psihički... a fizički ti želim da prođe brzo i bezbolno. Javljaj nam kakvo je stanje kada ćeš imati volje. Puse ti šaljem
Slee joooj...kako sad to... nadam se da će biti sve dobro. Koliko smo čekale testiće i betu za nju... pozdravi je puno i nek se drži, teško je ovo sve
.
Sretno svim curkama! 🤞🍀
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Draga Dodo , jako mi je žao zbog gubitka. Nemam riječi utjehe, osim da ti kažem da sam u mislima s tobom. ❤️
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Dodo draga, neopisivo moi je žao.😭😭 Nažalost, vrlo dobro mi je poznata takva situacija. Ja sam dva i pol tjedna u sebi nosila mrtvu bebicu i ni na kraj pameti mi nije bilo da nešto nije u redu, normalno sam imala mučnine i sve. Mislim da možeš birati da li želiš kiretažu ili medikamentozni prekid trudnoće. Barem sam ja mogla birati. Drži se!🫂 Znam da je teško, preteško.💔💔 Trebat će ti vremena da se oporaviš, ali nakon svega, bit ćeš još jača. Mi smo tu za tebe i najbolje te razumijemo.❤ Kad sam ovo pročitala, baš sam se uznemirila i jako se plašim petka.😔😔🥺🥺
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Leona hvalaaa ti dragaKod tebe mi sve super izgleda, držim figeee!
Hypnoticpoison oooo i ti si uskoro, koji si sad tt? Ja sutra ulazim u 7. Daaaa mantramo samo pozitivu
Sanii daaa još malo, držim ti fige na najjače
Hvala ti, vidjet ćemo sutra što kažu
Kawa žao mi je, sad lijepo odmor pa onda ivf kako kažeš, mislim da je to najsigurnije
Marisha draga rano ti je još za testić, napravi sutra opet
Daaaa sutra moj 1. uzv, taman mi danas postalo lagano mukica i cijeli dan sam gladna, muči me žgaravica, taman ahaha
Korni joj i mene vrtoglavica zadnja 2 dana, možda od vremena, tješim se
Ajde to je sad normalno da rasteš i bude ti sve teže normalno kretanje, ali još kratkooo, evo već si skoro 35. tjedan! Wooooow!! Jel spremna mummy bag za bolnicu
Žuži sretno s bockanjem!
Dodo neeee ajme baš mi je žao :(((( Taj 2. uzv je vrag :((( Uzmi si vremena, oporavi se psihički… a fizički ti želim da prođe brzo i bezbolno. Javljaj nam kakvo je stanje kada ćeš imati volje. Puse ti šaljem
Slee joooj…kako sad to… nadam se da će biti sve dobro. Koliko smo čekale testiće i betu za nju… pozdravi je puno i nek se drži, teško je ovo sve
.
Sretno svim curkama!🤞🍀
Rolice danas smo 5+3, a u petak ulazimo u šesti tjedan. Sad kad sam pročitala što se dogodilo Dodo, jako sam se uznemirila. Ne pijem normabel, ali sad sam ga baš morala popiti.😔😔 Ovo je prestrašno koliko to sve nije fer. Srce mi se slama.🥺🥺 Ooooooo, mučninice su počele?😉 To te bebica malo zeza.😊😊❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Dodo draga, neopisivo moi je žao.😭😭 Nažalost, vrlo dobro mi je poznata takva situacija. Ja sam dva i pol tjedna u sebi nosila mrtvu bebicu i ni na kraj pameti mi nije bilo da nešto nije u redu, normalno sam imala mučnine i sve. Mislim da možeš birati da li želiš kiretažu ili medikamentozni prekid trudnoće. Barem sam ja mogla birati. Drži se!🫂 Znam da je teško, preteško.💔💔 Trebat će ti vremena da se oporaviš, ali nakon svega, bit ćeš još jača. Mi smo tu za tebe i najbolje te razumijemo.❤ Kad sam ovo pročitala, baš sam se uznemirila i jako se plašim petka.😔😔🥺🥺
I mene je bas potreslo, rastuzilo i uznemirilo.. i bas i ja cekam prvi uzv sad u srijedu... stvarno, nikad mira u mpo.. uvijek neko cekanje i strepnje....
Hypnoticpoison nadam se da ce nam dobro proci prvi uzv🙏🏻🙏🏻
Mene brine sto nemam nikakve simptome....😔
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Leona hvalaaa ti dragaKod tebe mi sve super izgleda, držim figeee!
Sanii daaa još malo, držim ti fige na najjače
Hvala ti, vidjet ćemo sutra što kažu
Marisha draga rano ti je još za testić, napravi sutra opet
Daaaa sutra moj 1. uzv, taman mi danas postalo lagano mukica i cijeli dan sam gladna, muči me žgaravica, taman ahaha
Korni joj i mene vrtoglavica zadnja 2 dana, možda od vremena, tješim se
Ajde to je sad normalno da rasteš i bude ti sve teže normalno kretanje, ali još kratkooo, evo već si skoro 35. tjedan! Wooooow!! Jel spremna mummy bag za bolnicu
Žuži sretno s bockanjem!
Dodo neeee ajme baš mi je žao :(((( Taj 2. uzv je vrag :((( Uzmi si vremena, oporavi se psihički… a fizički ti želim da prođe brzo i bezbolno. Javljaj nam kakvo je stanje kada ćeš imati volje. Puse ti šaljem
Slee joooj…kako sad to… nadam se da će biti sve dobro. Koliko smo čekale testiće i betu za nju… pozdravi je puno i nek se drži, teško je ovo sve
.
Sretno svim curkama!🤞🍀Rolice danas smo 5+3, a u petak ulazimo u šesti tjedan. Sad kad sam pročitala što se dogodilo Dodo, jako sam se uznemirila. Ne pijem normabel, ali sad sam ga baš morala popiti.😔😔 Ovo je prestrašno koliko to sve nije fer. Srce mi se slama.🥺🥺 Ooooooo, mučninice su počele?😉 To te bebica malo zeza.😊😊❤❤
Jos jedno pitanje Hpoison.. vidim da si 5+3, ja sam 5+4 kao jer su mi iz klinike rekli da gledam dan aspiracije - 2 tjdna kao pocetak, sto je meni 04.04.
Sto su tebi rekli?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji