Pixi, sad tek vidim da si napisala 9. dan.. Ja ne znam hoću li uspjeti izdržati do tada.
Mene je drugi dan nakon transfera dva puta jako presjeklo, onda sam imala grčeve kao da ću dobiti. A danas i jučer ništa, čak su mi se i grudi ispuhale. Znate li cure znači li to da ništa od svega? Sad imam osjećaj da se nije primilo 😒 Transfer je bio u utorak .
Mozda je to dobar znak da se implementira. 🤞🏻🤞🏻
A ne znam, prvo sam i ja to mislila, sad me pak depra uhvatila da ništa od toga. Možda su u te promjene raspoloženja neki znak 🤣
Kako si ti?
Dobro sam, kod mene nikakvi simptomi, pa odmah sto pitanja nad glavom.
A prošli neuspjeh sam "imala" sve simpome trudnoće, na kraju beta nula😅
Bless a mozda i ja krenem ranije, svakako javljaj. 🤞🏻😃
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pixi, sad tek vidim da si napisala 9. dan.. Ja ne znam hoću li uspjeti izdržati do tada.
Mene je drugi dan nakon transfera dva puta jako presjeklo, onda sam imala grčeve kao da ću dobiti. A danas i jučer ništa, čak su mi se i grudi ispuhale. Znate li cure znači li to da ništa od svega? Sad imam osjećaj da se nije primilo 😒 Transfer je bio u utorak .
Mozda je to dobar znak da se implementira. 🤞🏻🤞🏻
A ne znam, prvo sam i ja to mislila, sad me pak depra uhvatila da ništa od toga. Možda su u te promjene raspoloženja neki znak 🤣
Kako si ti?
Dobro sam, kod mene nikakvi simptomi, pa odmah sto pitanja nad glavom.
A prošli neuspjeh sam "imala" sve simpome trudnoće, na kraju beta nula😅
Bless a mozda i ja krenem ranije, svakako javljaj. 🤞🏻😃
Stvarno nema nikakvih pravila, možemo biti trudne i sa svim i bez svih simptoma očito.
Ja ću se probiti još koji dan strpiti pa onda krenuti s testiranjem, dobro da nisam još kupila testove jer bih sigurno pokleknula već 😅
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Ja sam isto vrlo rano imala simptome, najvise sam osjetila da se nesto desava iza pubicne kosti..
Test mi je bio pozitivan vec 6dnt tako da mislim da bi se sjena na testu vidjela mozda i ranije..
Sretnoo🙂🙂🙂
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Ajmeeeee Hypnoticpoison cestitaaaam na divnoooooj betiii🥰🥰🥰❤️❤️bas je rasturila!!! Bravo bravo
Pebbbles tebi cestitke na plusicuuu i cekamo betu s tobommm❤️❤️
Nek se lijepi niz nastaviiii❤️❤️🥰
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ja sam isto vrlo rano imala simptome, najvise sam osjetila da se nesto desava iza pubicne kosti..
Test mi je bio pozitivan vec 6dnt tako da mislim da bi se sjena na testu vidjela mozda i ranije..
Sretnoo🙂🙂🙂
Hvala, mene sad brine što su svi simptomi nestali. Bit će kako bude, ne mogu utjecati 🤞
Wildflower, samo da ti još jednom zahvalim, smeđe igle su super, napokon se ne osjećam kao idiot kad si dajem prolutex 🥰
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Jutro, kraljice moje!🥰🥰🤗🤗
Evo mene.
Leona, Kawa, Korni, Rolica, Pixi, Slee, Sanjushka, Lunolina, Ania, Bless, Bebolina, Marisha, Wildflower, lavice moje, hvala Vam od ❤!🥰🥰❤❤
Stigao je mail. Betuška je 697.😊🙏🙏 Ja sam doslovno u šoku.😱😱
Hypnoticpoison waaaaaaa koja betaaaa! TOP 😃😃😃♥️♥️♥️ Dosla sam samo to vidjeti i bome si mi uljepšala dan!! Nek se dalje uredno dupla 🥰🥰🥰🌟🌟🌟
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hypnoticpoison beta je odlična. 🤞🤞da se lijepo dupla i da sve bude u redu.
Giselle tebi je danas 5.dnt blastice što je 10.dno pa bi test svakako već trebao pokazati. Makar ja više volim da je 12.dpo jer tada si nekako na čisto ili ima ili nema.
Ovo sve drugo bar je meni rano ali imale su cure sjene i na 4.dnt blastice.
Kad god se odlučiš sretno!
Jurky mogu piti slobodno jer bazalna je u padu što svakako najavljuje dolazak M.
Čini mi se da mi je 27.dc samo što mi je O bila malo kasnije (18.dc). Ali sad samo neka dođe što prije.
.
One koje su koristile Supercur sprej koliko vam je M kasnila ili uranila? I koliko vam inače traju ciklusi?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
HP braaaavooooo,čestitke na Beturini 💪🏻🔝🔝
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Hvala vam cure, možda onda sutra skupim hrabrosti za test. Sretno svima🥰
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Jutro, kraljice moje!🥰🥰🤗🤗
Evo mene.
Leona, Kawa, Korni, Rolica, Pixi, Slee, Sanjushka, Lunolina, Ania, Bless, Bebolina, Marisha, Wildflower, lavice moje, hvala Vam od ❤!🥰🥰❤❤
Stigao je mail. Betuška je 697.😊🙏🙏 Ja sam doslovno u šoku.😱😱
Ajmeeee top top!!!!!!! Koja beta😎🙊 cestitam🥳🥳🥳🥳
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Sortiraj odgovore
Najstariji