Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    05. Svibanj 2024. 10:09

Bebolina, kupinovo vino je dobro za sve, samo ti uživaj 🤗🥰
    Leona, hvala ti ❤️
    Ana_, inseminacija ti je skoro isto što i spontano zatrudnjivanje, samo što tu malo saperu spermiće 😁 i istisnu ih čim bliže maternici. Tu mora biti spermiogram normo obavezno, a to vi imate. A prirodni ivf je isto lutrija, hoće li se dobiti stanica, hoće li se oploditi.. kod mene je bilo stanica i bilo oplođivanja, ali se tada nije uhvatilo. Sretnoo 🤞🥰
    Loli, 🤞🤞 da sve bude dobro 🥰
    Hypnoticpoison, ulala koja beturina 🤗 čestitam 🥳❤️
    Pebbles, sretnoo 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Giselle
    05. Svibanj 2024. 10:21

Pebbles Flintstones

Giselle

Pebbles Flintstones

hvalaaaa puno zene drage 🥰🥰ali meni je sutra beta tako da javim cim dobijem nalaz 🫣 Kucni testovi pokazuju crtice i pluseve al nekako me toliko strah vanmatericne (jer sam je vec imala ali prirodno) da se ne mogu posteno ni veselit crticama i plusevima. I svakako Vam mogu preporuciti First response (6 days sooner)testove, nema ih kod nas ali su mi se pokazali najboljima, ja sam narucila online bez problema - toliko uredni, 2-3min i kristalno se moze ocitati test. Cyclotest je bacanje para, Clear blue su opet prica za sebe ali pokazao mi se dobar onaj sa tjednima i onaj sta traka za mokracu postane roza pa se pokaze +\- a sto se tice trakica cak su mi se brze i bolje pokazale First sign od Duchesse. Malo sam eksperimentirala da Vam mogu reci svoje iskustvo 😅
    Ne znam jel uopce bila koja cura da joj se desila vanmat. u IVF-u, mislim da ja nisam naletila na taj slucaj pa ako neko od Vas zna jel se desilo nekome 🫣

Hvala ti na podijeljenom iskustvu. Držim fige sutra🥰
    Od kojeg dana si se počela testirati? Meni je beta tek sljedeći ponedjeljak, ali već sam nestrpljiva..
    Za vanmat.ne znam, ali držim fige da nije slučaj kod tebe.

Hvala ti 🥰 pocela sam 7dnt ali nisam citala da moram sacekati test 3min, meni se nije pojavilo nista prve 3 sekunde pa sam ga bacila i dobila slom zivaca 😅 al zato 8dnt sam bila malo strpljivija (citaj:procitala upute) i pojavila se dosta jasna crtica i na first response i na first sign trakici. a 9dnt i 10dnt su reagirali i clear blue testovi, ranije nisu.

Ok, hvala ti, onda se moram još strpiti još koji dan i čitati upute😅
    Sretno još jednom sutra.
    Pixi, ti dan nakon mene imaš betu. Do kad ćeš se strpiti s testom?

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Giselle
    05. Svibanj 2024. 10:25

Pixi, sad tek vidim da si napisala 9. dan.. Ja ne znam hoću li uspjeti izdržati do tada.
     Mene je drugi dan nakon transfera dva puta jako presjeklo, onda sam imala grčeve kao da ću dobiti. A danas i jučer ništa,  čak su mi se i grudi ispuhale. Znate li cure znači li to da ništa od svega? Sad imam osjećaj da se nije primilo 😒 Transfer je bio u utorak .

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Pixi
    05. Svibanj 2024. 10:29

Giselle

Pixi, sad tek vidim da si napisala 9. dan.. Ja ne znam hoću li uspjeti izdržati do tada.
    Mene je drugi dan nakon transfera dva puta jako presjeklo, onda sam imala grčeve kao da ću dobiti. A danas i jučer ništa, čak su mi se i grudi ispuhale. Znate li cure znači li to da ništa od svega? Sad imam osjećaj da se nije primilo 😒 Transfer je bio u utorak .

Jesi vraćala blastocistu? 
    Ja sam kupila test za svaki slučaj i jutros (3dnt) palo napamet da se testiram😂😂 
    Koji dan je kao preporuka da nije prerano?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    05. Svibanj 2024. 10:31

Giselle

Mene je drugi dan nakon transfera dva puta jako presjeklo, onda sam imala grčeve kao da ću dobiti. A danas i jučer ništa, čak su mi se i grudi ispuhale. Znate li cure znači li to da ništa od svega? Sad imam osjećaj da se nije primilo 😒 Transfer je bio u utorak .

Mozda je to dobar znak da se implementira. 🤞🏻🤞🏻

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Giselle
    05. Svibanj 2024. 10:34

Pixi

Giselle

Jesi vraćala blastocistu?
    Ja sam kupila test za svaki slučaj i jutros (3dnt) palo napamet da se testiram😂😂
    Koji dan je kao preporuka da nije prerano?

Da, blastocistu sam vraćala. A nemam pojma, mislim da će iskusnije cure znati, ali koliko sam čitala većina pišu od 7dnt. Nek me netko upućeniji ispravi ako pišem gluposti, molim vas.😅

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Giselle
    05. Svibanj 2024. 10:35

Pixi

Giselle

Mozda je to dobar znak da se implementira. 🤞🏻🤞🏻

A ne znam, prvo sam i ja to mislila, sad me pak depra uhvatila da ništa od toga. Možda su u te promjene raspoloženja neki znak 🤣
    Kako si ti?

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Bless💫
    05. Svibanj 2024. 10:36

Pixi ja cu krenuti sa 6-im danom 😂😂 i to mi je mozda prerano, ali eto 

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
    4. IVF 04/25 - 19🥚 transfer 2BC ➖ 2❄️❄️ BC day 6
    bless13579@hotmail.com

Pebbles Flintstones
    05. Svibanj 2024. 10:36

Giselle

A nemoj se sekirat, ja nisam imala nikakve simptome, malo bi bili bolovi tako u maternici kao stvari odma nakon transfera ali nista strasno. bas nikakvi simptomi pa evo pozitivan test. a o roller coasteru osjecaja i emocija necu ni pricat. prvo uvjerena da je to to, blizanci sigurno. par dana nakon - nista, ovo je garant propali pokusaj, nista se nije uvatilo! par dana nakon - mozda je ipak al samo jedna, pa dan nakon - mislim da nije nista i tako u krug 😄

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Giselle
    05. Svibanj 2024. 10:40

Pebbles Flintstones

Giselle

A nemoj se sekirat, ja nisam imala nikakve simptome, malo bi bili bolovi tako u maternici kao stvari odma nakon transfera ali nista strasno. bas nikakvi simptomi pa evo pozitivan test. a o roller coasteru osjecaja i emocija necu ni pricat. prvo uvjerena da je to to, blizanci sigurno. par dana nakon - nista, ovo je garant propali pokusaj, nista se nije uvatilo! par dana nakon - mozda je ipak al samo jedna, pa dan nakon - mislim da nije nista i tako u krug 😄

Hvala ti🥰 Ja svakih par sati mijenjam mišljenje. Stalno osluškujem što se događa, možda je simptom, možda ću dobiti, i tako u krug. Kad bi barem odmah mogli znati da li se primilo ili ne..

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.