Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    05. Svibanj 2024. 09:53

Hypnoticpoison

Stigao je mail. Betuška je 697.😊🙏🙏 Ja sam doslovno u šoku.😱😱

Čestitaaaaam! Odlična beturina! 🥳🥳🥳❤️ Neka se lijepo podupla i neka sve i dalje bude savršeno! 🤞🏻❤️🥰

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

sanjushka
    05. Svibanj 2024. 09:57

Pebbles sorry, ne znam zašto sam te zapisala za danas, pobjegao mi očito jedan dan. 😁 Nema veze, bit će to sutra super.. ❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Giselle
    05. Svibanj 2024. 09:58

Pebbles Flintstones

hvalaaaa puno zene drage 🥰🥰ali meni je sutra beta tako da javim cim dobijem nalaz 🫣 Kucni testovi pokazuju crtice i pluseve al nekako me toliko strah vanmatericne (jer sam je vec imala ali prirodno) da se ne mogu posteno ni veselit crticama i plusevima. I svakako Vam mogu preporuciti First response (6 days sooner)testove, nema ih kod nas ali su mi se pokazali najboljima, ja sam narucila online bez problema - toliko uredni, 2-3min i kristalno se moze ocitati test. Cyclotest je bacanje para, Clear blue su opet prica za sebe ali pokazao mi se dobar onaj sa tjednima i onaj sta traka za mokracu postane roza pa se pokaze +\- a sto se tice trakica cak su mi se brze i bolje pokazale First sign od Duchesse. Malo sam eksperimentirala da Vam mogu reci svoje iskustvo 😅
    Ne znam jel uopce bila koja cura da joj se desila vanmat. u IVF-u, mislim da ja nisam naletila na taj slucaj pa ako neko od Vas zna jel se desilo nekome 🫣

Hvala ti na podijeljenom iskustvu. Držim fige sutra🥰
    Od kojeg dana si se počela testirati? Meni je beta tek sljedeći ponedjeljak, ali već sam nestrpljiva..
    Za vanmat.ne znam, ali držim fige da nije slučaj kod tebe. 

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Medena33
    05. Svibanj 2024. 10:00

Hyponoticpoison cestitam! Presretna sam zbog tebe! 

Pebbles Flintstones
    05. Svibanj 2024. 10:02

Hypnoticpoison

Jutro, kraljice moje!🥰🥰🤗🤗
    Evo mene.
    Leona, Kawa, Korni, Rolica, Pixi, Slee, Sanjushka, Lunolina, Ania, Bless, Bebolina, Marisha, Wildflower, lavice moje, hvala Vam od ❤!🥰🥰❤❤
    Stigao je mail. Betuška je 697.😊🙏🙏 Ja sam doslovno u šoku.😱😱

WOOOOW 😍😍😍 kako mi je ovo promaklo ! cestitam! 🥳🥳🥳❤️❤️ top beta! koji ti je to dan od transfera ? baaaaas mi je dragooo !!! 🥂🥂🥂🥂

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

• marica36
    05. Svibanj 2024. 10:04

Jutro svima 🥰i bravo za betu...top je 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Lijepu nedjelju svima🤗🙏☀️🌺

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Pebbles Flintstones
    05. Svibanj 2024. 10:05

Giselle

Pebbles Flintstones

hvalaaaa puno zene drage 🥰🥰ali meni je sutra beta tako da javim cim dobijem nalaz 🫣 Kucni testovi pokazuju crtice i pluseve al nekako me toliko strah vanmatericne (jer sam je vec imala ali prirodno) da se ne mogu posteno ni veselit crticama i plusevima. I svakako Vam mogu preporuciti First response (6 days sooner)testove, nema ih kod nas ali su mi se pokazali najboljima, ja sam narucila online bez problema - toliko uredni, 2-3min i kristalno se moze ocitati test. Cyclotest je bacanje para, Clear blue su opet prica za sebe ali pokazao mi se dobar onaj sa tjednima i onaj sta traka za mokracu postane roza pa se pokaze +\- a sto se tice trakica cak su mi se brze i bolje pokazale First sign od Duchesse. Malo sam eksperimentirala da Vam mogu reci svoje iskustvo 😅
    Ne znam jel uopce bila koja cura da joj se desila vanmat. u IVF-u, mislim da ja nisam naletila na taj slucaj pa ako neko od Vas zna jel se desilo nekome 🫣

Hvala ti na podijeljenom iskustvu. Držim fige sutra🥰
    Od kojeg dana si se počela testirati? Meni je beta tek sljedeći ponedjeljak, ali već sam nestrpljiva..
    Za vanmat.ne znam, ali držim fige da nije slučaj kod tebe.

Hvala ti 🥰 pocela sam 7dnt ali nisam citala da moram sacekati test 3min, meni se nije pojavilo nista prve 3 sekunde pa sam ga bacila i dobila slom zivaca 😅 al zato 8dnt sam bila malo strpljivija (citaj:procitala upute) i pojavila se dosta jasna crtica i na first response i na first sign trakici. a 9dnt i 10dnt su reagirali i clear blue testovi, ranije nisu. 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    3. IVF (cito) 🤍

Pixi
    05. Svibanj 2024. 10:07

Hyponoticpoison čestitam, neka se beta dupla uredno.

Marisha, da da pupo smo isti dan. Još par cura je dan prije/poslije nas.

Bless ja nemam nikakvih simptoma, pa sam se naravno bacila u brigu 😁 . Mislila sam se mozda testirati 9dnt, imam neku svadbu tada . A ti?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Bless💫
    05. Svibanj 2024. 10:07

Pebbles Flintstones

Ja sam ti imala VM prirodno dva puta, jednom je bas bial vidljiva i uklonili su mi desni jajovod, nakon godinu dana smo opet probali i opet se dogodilo ali nisu nasli gdje, pa smo rijesili s MTX-om bez operacije. 
    Onda sam isla na prvi IVF, gdje mi je rekao da i dalje postoji sansa, sto se na kraju i dogodilo, prvo sam dobila menstruaciju i nakon tog pozitivan test i beta je rasla, ali jako jako sporo, ono u dva tjedna je dosla do 500 i to se tretiralo isto MTX-om jer nisu vidjeli svrhu operirati kad nisu znali sta tocno. 
    ...
    Iskreno to je nesto na sto ne mozemo utjecati, i ja sam se nagledala i previse pozitivnih testova, ali jednom nas mora pogoditi sreca i ne treba previse razmisjati o proslim vremenima. Veseli se svojim pozitivnim testovima i to sto ti se dogodilo jednom ne mora znaciti da ce opet! ♥️

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
    4. IVF 04/25 - 19🥚 transfer 2BC ➖ 2❄️❄️ BC day 6
    bless13579@hotmail.com

Pebbles Flintstones
    05. Svibanj 2024. 10:08

Sanjushka ma nema frke, nikakav problem 😊😊 nadam se da ce bit dobra 🥰

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    3. IVF (cito) 🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.