Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    05. Svibanj 2024. 19:47

Loli sretno sutra🤞
    Jurky sretno sutra, stalno si mi u mislima. Neka brzo prodje do rezultata. Nekako sam uvjerena da će sve biti oke❤️

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pebbles Flintstones
    05. Svibanj 2024. 20:12

Hipnotic koji ti je oni danas dan od transfera ? mozda si i rekla al mi se izmisalo 🫣 sutra je meni 11dnt al su mi rekli da mogu izvadit, da ne cekam 14dnt .. pa ne znam sta ocekivat 😅

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Pebbles Flintstones
    05. Svibanj 2024. 20:13

loli2020

Hp - Ma samo da znam vise na čemu sam,ili je ili nije. Izludi me ovaj iscjedak,sad me evo opet boli dole kao da ću dobiti. Spremna sam na ne,ali se nadam da je ipak da! 🥹

Hvala ti 💚💚💚💚

ja se stvarno nadam lipoj beti! 🥰🥰🤞🏼🤞🏼

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    3. IVF (cito) 🤍

loli2020
    05. Svibanj 2024. 20:22

Pebbles Flintstones

loli2020

Hp - Ma samo da znam vise na čemu sam,ili je ili nije. Izludi me ovaj iscjedak,sad me evo opet boli dole kao da ću dobiti. Spremna sam na ne,ali se nadam da je ipak da! 🥹

Hvala ti 💚💚💚💚

Vjeruj mi da vise ne znam šta da mislim. Na momente sam sigurna da sam trudna,na momente ma kakvi. Ne znam evo,mislim iskreno da Ipak ništa,jer iscjedak traje od cet navečer. Mislim sve da bi se već smirilo da je implatacijsko. Prošli put sam isto krenula smeđariti ranije i bilo je loše. Ne znam evo… bas sam sada napeta i nervozna,ubiti jedva čekam jutro da izvadim i da oko podne odem po nalaz. Hvala ti lijepim željama 💚💚💚💚

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Giselle
    05. Svibanj 2024. 20:32

loli2020

Pebbles Flintstones

loli2020

Hvala ti 💚💚💚💚

Vjeruj mi da vise ne znam šta da mislim. Na momente sam sigurna da sam trudna,na momente ma kakvi. Ne znam evo,mislim iskreno da Ipak ništa,jer iscjedak traje od cet navečer. Mislim sve da bi se već smirilo da je implatacijsko. Prošli put sam isto krenula smeđariti ranije i bilo je loše. Ne znam evo… bas sam sada napeta i nervozna,ubiti jedva čekam jutro da izvadim i da oko podne odem po nalaz. Hvala ti lijepim željama 💚💚💚💚

Držim ti fige da te beta pozitivno iznenadi sutra🤞🤞🤞
    Angel Eyes, Slee, Pebbles Flintstones,  Pixi hvala vam, pričekat ću onda još koji dan s testiranjem..

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Pebbles Flintstones
    05. Svibanj 2024. 20:51

loli2020

Pebbles Flintstones

loli2020

Hvala ti 💚💚💚💚

a sve znam, zato sam i pocela s testovima 7dnt jer ko ce docekat. prvih par dana mislim to je to, kasnije sam isto imala feeling da ne virujem da se ista uvatilo. evo sada iako su crtice nekako je to sve prerano, jos su svi scenariji moguci, cini mi se da ce stalno bit prisutna ta neka nervoza. Meni je rodici isto bilo krvarenje i mislila je isto da je pisi propalo a na kraju rodila najsladjeg momcica. Samo ocu rec da je sve moguce, dok sutra ne vidimo crno na bilo situaciju. 
    Tako da - uvik promislim bit ce kako mora bit 🫣 a nadam se da ce sutra bit kako prizeljkujes 🤞🏼❤️ 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    3. IVF (cito) 🤍

loli2020
    05. Svibanj 2024. 20:59

Pebbles Flintstones

loli2020

Pebbles Flintstones

loli2020

Hvala ti 💚💚💚💚

a sve znam, zato sam i pocela s testovima 7dnt jer ko ce docekat. prvih par dana mislim to je to, kasnije sam isto imala feeling da ne virujem da se ista uvatilo. evo sada iako su crtice nekako je to sve prerano, jos su svi scenariji moguci, cini mi se da ce stalno bit prisutna ta neka nervoza. Meni je rodici isto bilo krvarenje i mislila je isto da je pisi propalo a na kraju rodila najsladjeg momcica. Samo ocu rec da je sve moguce, dok sutra ne vidimo crno na bilo situaciju.
    Tako da - uvik promislim bit ce kako mora bit 🫣 a nadam se da ce sutra bit kako prizeljkujes 🤞🏼❤️

A hvala ti 💚💚💚💚 ja sam radila 2 testa bili su neg,možda je bilo rano. I odustala sam,tako da sam spremna na sve 🥺

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO

loli2020
    05. Svibanj 2024. 21:03

A i ružno je da kukam,barem iz prvog postupka imam curicu koja je ispala najljepša moguća. Nije fer prema svima vama koji ste još u borbi. Na kraju svega,pronađem utjehu u njoj. Zato sve moje zelje idu VAMA mamama koje željno cekate svoje prve mrve,a onda svima nama koji želimo još jednu sreću osjetiti. 💚💚🤞🏻🤞🏻

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO

Slee
    05. Svibanj 2024. 21:22

Loli ❤️ sutra ces napokon znati na cemu ste, ja se iskreno nadam da ce te pozitivno iznenaditi! Lijepo si ovo napisala da sve zelje idu mamama koje cekaju prvo, slazem se tu s tobom, evo da moram birati, svu svoju srecu ako postoji dala bi najprije onima koje cekaju da prvi put postanu mame. Zelja mi je i sad jaka, voljela bi bas jako jos jednu bebu, ali neopisivo mi je lakse nego kad smo tek kretali u sve i kada sam se borila s crnim mislima da nikada necu biti mama. Grozan je to i ogranicavajuci osjecaj. Onda me opet s druge strane opere neki griznjak prema potencijalnoj novoj bebi jer sam se za prvog toliko cijela dala u to, ostvariti trudnocu bio mi je jedini cilj, a sada samo tako kazem: ok, sto bude, bit ce, ako i ne bude ok, imam njega. Kao da nije fer prema potencijalnoj drugoj bebi sto nekako lakse prolazim kroz sve emocije sad nego tad, glupa sam malo 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    05. Svibanj 2024. 21:29

A sto se tice ovih strahova o kojima pisete, tocno znam kako vam je. 4 neuspjele trudnoce prije ove zadnje uspjesne utjecale su na to da se plusicu nisam uopce mogla veseliti, cak sam ga se stovise i bojala. Ja sam svaki put ostala trudna i vidjela pozitivan test i uvijek nesto krivo, kad sam ga zadnji put vidjela branila sam si da budem sretna sve dok nisam na kraju rodila. Sad mi bude krivo sto nisam bar malo uzivala u trudnoci koju sam toliko prizeljkivala. Nadam se da cu se u ovoj iducoj ako dodje do nje ipak moci bar malo opustiti

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.