Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dodo87
    04. Svibanj 2024. 10:33

Prenatalne tablete - ja sam i u prošloj trudnoći pila Elenatal-Elebaby-Elemama
    Elenatal se pije do 13.tj, nakon toga baby, a nakon poroda mama
    Jurky, bit će to sve ok, želim ti da budeš što prije u miru ❤️

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209, 13dnt 590, 18dnt 5700
    dodo87.forum@gmail.com

Bebolina2024
    04. Svibanj 2024. 10:34

dreamer ❤

dreamer ❤

Bebolina2024

dreamer ❤

dreamer ❤

Kawa

Kako mi je divno sto se stranice ovako brzo pune i sto smo aktivne 🤗 ali pola pozaboravljam sto moram komentirati 😆
    Anicesretno ❤️ jesi na pregled nastavila u Cito ili?
    Cokoladica,moja sucut ❤️
    Ja sam primijetila da je ljekarna Pablo dosta skupa po suplementima, a mogu misliti kako je s ljekovima. A sto se tice poliklinika bar ove sto sam gledala po St, Cito i Sparac , na web stranici u cjeniku pise odmah da za gotovinu ide popust. Wildflower i ja bih na tvom mjestu popiz.. ali dobro, sljedeci put ces im platiti tek kad budes po bracu ili seku 🥰
    Ja sam jutros obavila inseminaciju, biologinja je rekla da nalaz nije bajan, sad nam je astheno i velika viskoznost. Rekla je da na nasem mjestu ne bi isla na 4 inseminacije, to nisam razumjela ali dobro. Ako se sad ne primi sljedeci put manja apstinencija. Ipak smo pozitivni 🥰 dobila sam uputnicu za betu za 14 dana, ali past ce neki testic i prije sigurno.
    Dreamer mi smo prvi put apstinirali dan i pol, dijagnoza oligo, drugi put 3 dana i bila je normo, sad 4 i pol dana i dijagnoza astheno. Tako da po mom iskustvu točno 3 dana su idealna.

Znači ako on daje uzorak u srijedu, po tvojoj računici nedjelja bi bila zadnji dan se*sa? ☺️

Ja cijelo vrijeme pisem srijeda a utorak je 🫣

Onda danas odradite i to je to, to je onda 2 i pol dana apstinencije, ispod toga ne bi ni smjelo baš biti.

Kak je onda to 2 i pol dana? Ako dns odradimo, prvi dan apstinencije subota, drugi dan nedjela, reci dan ponedjeljak ili ja krivo racunam?

Mi jučer obavili 🤣 Nismo mogli čekati više 😊

Tko čeka taj se načeka 🤣
    I još sad do podneva i taman da ima skoro puna 3 dana apstinencije.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    04. Svibanj 2024. 10:37

sanjushka

Lunolina drzimo fige da se lijepo oplodi.. 🤞🏻❤️
    Bebolina dao mi je da vadim tsh, ft4, atg, atpo za štitnjaču i još prolaktin i B12, a ja sam tražila ginekologicu i vit D. Spolne hormone je rekao da ne treba..
    Naravno da nije došao nalaz. 🙄 Još sam stavila da mi pošalju mail. Ne znam dal mozda treba duže ali nema mi ga još ni na egrađani. Vidjet ću u ponedjeljak..

Ne znam jel u ZG ima koji laboratorij u bolnici da nije potrebno naručivanje. Znam i da VG i Sveti Duh obavezno je naručivanje. I čeka se dosta dok ti samo odg na mail.

08/24 spontani pobačaj

sanjushka
    04. Svibanj 2024. 11:04

Bebolina2024

Ne znam jel u ZG ima koji laboratorij u bolnici da nije potrebno naručivanje. Znam i da VG i Sveti Duh obavezno je naručivanje. I čeka se dosta dok ti samo odg na mail.

Ne znam za Zg, kod nas ne treba naručivanje.. 
    Nama je sestra Maja rekla da ako idemo privatno možemo ići u Synlab samo s njihovim papirom/nalazom i da dobijemo popust. 
    Samo mi nismo iz Zg-a, toga nema u Ri, a i nisam htjela plaćati ono što baš ne moram pa sam tražila gin uputnicu.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• marica36
    04. Svibanj 2024. 11:10

Sv duh se ne naručuje više ☺️

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

dreamer ❤
    04. Svibanj 2024. 11:11

Bebolina2024

dreamer ❤

dreamer ❤

Bebolina2024

dreamer ❤

dreamer ❤

Kawa

Kako mi je divno sto se stranice ovako brzo pune i sto smo aktivne 🤗 ali pola pozaboravljam sto moram komentirati 😆
    Cokoladica,moja sucut ❤️
    Ja sam primijetila da je ljekarna Pablo dosta skupa po suplementima, a mogu misliti kako je s ljekovima. A sto se tice poliklinika bar ove sto sam gledala po St, Cito i Sparac , na web stranici u cjeniku pise odmah da za gotovinu ide popust. Wildflower i ja bih na tvom mjestu popiz.. ali dobro, sljedeci put ces im platiti tek kad budes po bracu ili seku 🥰
    Ja sam jutros obavila inseminaciju, biologinja je rekla da nalaz nije bajan, sad nam je astheno i velika viskoznost. Rekla je da na nasem mjestu ne bi isla na 4 inseminacije, to nisam razumjela ali dobro. Ako se sad ne primi sljedeci put manja apstinencija. Ipak smo pozitivni 🥰 dobila sam uputnicu za betu za 14 dana, ali past ce neki testic i prije sigurno.
    Dreamer mi smo prvi put apstinirali dan i pol, dijagnoza oligo, drugi put 3 dana i bila je normo, sad 4 i pol dana i dijagnoza astheno. Tako da po mom iskustvu točno 3 dana su idealna.

Znači ako on daje uzorak u srijedu, po tvojoj računici nedjelja bi bila zadnji dan se*sa? ☺️

Ja cijelo vrijeme pisem srijeda a utorak je 🫣

Onda danas odradite i to je to, to je onda 2 i pol dana apstinencije, ispod toga ne bi ni smjelo baš biti.

Kak je onda to 2 i pol dana? Ako dns odradimo, prvi dan apstinencije subota, drugi dan nedjela, reci dan ponedjeljak ili ja krivo racunam?

Mi jučer obavili 🤣 Nismo mogli čekati više 😊

Tko čeka taj se načeka 🤣
    I još sad do podneva i taman da ima skoro puna 3 dana apstinencije.

😊 nažalost na poslu je tako da ništa od toga. Tako da će biti 3 dana. 3ipol cca. Ujutro je naručen. Valjda će biti to oke.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Srculence
    04. Svibanj 2024. 12:33

Marisha Sretno i nek se mrva čvrsto primi! ❤️🥰 
    Javi kad zavrsis… 😘☺️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

• Tiki_34
    04. Svibanj 2024. 13:44

Cure pozdrav, ako može mala pomoć? 🙏🙂
    Danas smo krenuli u drugi postupak, pikanje s Gonal 250.
    Zanima me da li smijem vježbati do aspiracije?
    A sutra smo mislili malo planinariti, lagana staza, ako se smije?

👱‍♀️35 god (AMH 10.5)
    👨48 g oligoastenozoospermija, veliki broj leukocita
    Pokušavamo već 3 godine
    VV
    1. IVF 09/23❌️
    2. IVF 05/24 4🥚❄️
    07/24 operacija ciste na jajniku
    3. 09/24 FET 2 blastice ❌️
    12/24 histeroskopija

Bebolina2024
    04. Svibanj 2024. 14:00

dreamer ❤

Bebolina2024

dreamer ❤

dreamer ❤

Bebolina2024

dreamer ❤

dreamer ❤

Kawa

Cokoladica,moja sucut ❤️

Ja cijelo vrijeme pisem srijed

😊 nažalost na poslu je tako da ništa od toga. Tako da će biti 3 dana. 3ipol cca. Ujutro je naručen. Valjda će biti to oke.

Nama se nalaz pokazao najbolji oko 3 dana, na 4 i 5 nam je znao biti lošiji. A možda se i samo tako poklopilo, tko će ga znati.
    Sanjuška a baš prije toga gledala Synlab cjenik. Ali sad kad kažeš da daju i za popust budem pričekala.
    Marica36 hvala za info. Ono da naručivanjem i dalje je bilo rasulo. Ja sam mislila naručena sam pa valjda idem ravno u lab kad ono opet uzimanje broja pa čekanje na upis pa opet čekanje na laboratorij. Zaista je bilo i dalje neorganizirano.

08/24 spontani pobačaj

Bebolina2024
    04. Svibanj 2024. 14:05

Tiki_34

Cure pozdrav, ako može mala pomoć? 🙏🙂
    Danas smo krenuli u drugi postupak, pikanje s Gonal 250.
    Zanima me da li smijem vježbati do aspiracije?
    A sutra smo mislili malo planinariti, lagana staza, ako se smije?

Meni su rekli da prestanem s vježbanjem kad ću već početi osjećati jajnike tako da sam ja vježbala prvih 5, 6 dana pikanja i stala. A za planinarenje ako nije teška staza slobodno odi.
    Mi išli neki dan planinariti i još kaže muž ajmo preskočiti jer možda smo uspjeli nešto i sami napraviti. Ja rekla ako se i primilo malo uspona neće smetati.
    Naravno da ne vjerujem da se išta primilo jer danas sam čak i na kojoj čaši vina. Kupinovo vino kažu da je dobro za krvnu sliku. 🤣🍷🍷

08/24 spontani pobačaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.