Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    04. Svibanj 2024. 17:32

Bless💫

Wildflower wauuuuu beta je savrsena 😍😍 neka beba seee malo javlja hehehe 🫣
    TraTincicajaoooj predivno 🥰🥰🥰 nadam se da si se druzila sa svojom bebicom 🥹🥹♥️♥️ predivno
    Tiki34ma naravno da mozes ici, nista ti to nece smetati pogotovo tako na pocetku. 😊
    ..
    Meni je cure danas drugi dan nakon transfera i bas sam setala i dodem kuci, ono izasao crinone gel svijetlo smede boje onako s tamnijom smedom 😫😫 nadam se da nisam nesto krivo napravila uzas 🥺

Bless možda je implementacijsko. Čitala sam da se kod blastociste drugi dan događa implementacija.
    Wildflower, odlična beta. Zelim ti mirnu trudnoću

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Medena33
    04. Svibanj 2024. 17:39

Wildflower cestitam, super je beta!

Leona89
    04. Svibanj 2024. 17:42

sanjushka

Anica! Čestitam, nadam se da će sve biti super! 🥰
    Kawa pisala sam betu za 17.5. Jesam dobro to izračunala?
    Nadam se će biti uspješno! 🤞🏻🍀
    Leonahvala 🥰. Ako je ova obična cista onda ona povuče hormone iz stimulacije i raste samo ona, a ne ostali folikuli, zato ju treba riješiti prije početka. Mislim da to nije slučaj s endometriotičnom jer nju ionako ne možeš riješiti nikako osim operacijom, a operaciju ne preporučuju osim ako nije baš kritično.
    Maja čestitam, super beta! 🥰

Sanjushka hvala na odgovoru. Imam ju već neko vrijeme, ranije je bila preko 4 cm pa su me slali na operaciju, odbila sam. Druga ginekologica mi je preporučila vrkutu i trudnoću, nikako operaciju. Sad je manja, pa se nadam da kad ostanem trudna, da će se povući😁🍀🍀🍀🍀♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Hypnoticpoison
    04. Svibanj 2024. 17:45

Wildflower ženo, pa tvoja betuška je razvalila!🤗🤗🥳🥳 Čestitam od ❤!🥰🥰 Ma mora se bebica malo javljati mamici, a kako drugačije nego sa boluckanjem.🤗❤ Samo neka i dalje ide sve u dobrom smjeru.❤ Zaista sam sretna zbog tebe, pratimo se još otkako smo odbrojavale dane do kontrolnih ultrazvuka i kad nismo ni znale hoćemo li uopće moći u postupak.💪💪
    Tratinčice super što je sve u redu!🥳🥳🥰🥰 Neka nastavi u istom tonu.🙏🙏🍀🍀❤❤
    Lunolina navijamoooooo iz sveg glasa za jajnu stanicu koja će se uskoro pretvoriti u tvoju mrvicu!🤞🤞🙏🙏🍀🍀❤❤
    Curke jel se javila Marisha? Nadam se da je sve u redu.❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• Ania
    04. Svibanj 2024. 18:17

Hypnoticpoison

Wildflower ženo, pa tvoja betuška je razvalila!🤗🤗🥳🥳 Čestitam od ❤!🥰🥰 Ma mora se bebica malo javljati mamici, a kako drugačije nego sa boluckanjem.🤗❤ Samo neka i dalje ide sve u dobrom smjeru.❤ Zaista sam sretna zbog tebe, pratimo se još otkako smo odbrojavale dane do kontrolnih ultrazvuka i kad nismo ni znale hoćemo li uopće moći u postupak.💪💪
    Lunolina navijamoooooo iz sveg glasa za jajnu stanicu koja će se uskoro pretvoriti u tvoju mrvicu!🤞🤞🙏🙏🍀🍀❤❤

Hypnoticpoison kako si ti? Imaš li kakve simptome, predosjećaj? Držim fige na najjače za sutrašnju betu 😀😃🙂 I ja sam u prvom postupku išla samo na betu, bez testova. Zato jer sam jednostavno znala da niš od toga neće bit. Za tebe imam jako dobar osjećaj i vjerujem da me ne vara, tak da se već  sad veselim tvojoj beti 😀

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

wildflower
    04. Svibanj 2024. 18:17

Hypnoticpoison

Da da
    Sutra je tvoj dan❤️❤️i nadam se da ce i tvoja beta razvaliti🤞🏻🫶🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison
    04. Svibanj 2024. 18:44

Ania

Hypnoticpoison

Hypnoticpoison kako si ti? Imaš li kakve simptome, predosjećaj? Držim fige na najjače za sutrašnju betu 😀😃🙂 I ja sam u prvom postupku išla samo na betu, bez testova. Zato jer sam jednostavno znala da niš od toga neće bit. Za tebe imam jako dobar osjećaj i vjerujem da me ne vara, tak da se već sad veselim tvojoj beti 😀

Ania hvala ti od ❤!🤗Pozlatile ti se riječi.🙏🙏 Ma, ja nikad ne radim testove, čekam betu, na neki neobjašnjiv način mi je tako lakše.🤷‍♀️ Mislim da sam ovdje jedna od rijetkih koja ne radi testove.🤭🤭 Sutra neka bude kako mora biti. A simptomi su mi svi nekako pomiješani jer mi je u terapiji i cyclogest i duphastone i prolutex, tako da znam da i oni daju te nekakve "simptome". Nažalost, nemamo smrzlića, taj jedan koji je još ostao je na kraju odustao.😔 Ja se jako veselim tvojoj aspiraciji i transferu, jer uskoro si nam i ti pupo.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤ Javim se sutra kad dobijem mail u roku od nekih sat i pol od vađenja krvi.

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Hypnoticpoison
    04. Svibanj 2024. 18:47

wildflower

Hypnoticpoison

Da da
    Sutra je tvoj dan❤️❤️i nadam se da ce i tvoja beta razvaliti🤞🏻🫶🏻

Wildflower draga moja, kao što sam rekla i Ania, pozlatile ti se riječi.🙏🙏❤❤ Pere me nervoza, mislim da ove noći neće biti spavanja.😏😔

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

nina1985
    04. Svibanj 2024. 18:52

Curke, jeste Pergoveris pen nakon prve doze spremale natrag u frižider il ga čuvale na sobnoj temp.?
    Navečer me čeka prvo pikanje. 😬

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

• marica36
    04. Svibanj 2024. 19:45

Ja sam ga uvijek čuvala na hladnome ...
    Čestitke svima danas ♥️🌺🎉

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.