Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    04. Svibanj 2024. 10:18

TraTinčica, super 🥳 neka i Nifty bude uredan 🤞🥰
    Dodo, hvala ti ❤️ cijeli kariotip ploda čeka se nekoliko tjedana jer se stanice iz plodne vode nasađuju, pa moraju rasti i onda se određuje kariotip. S tim da postoji i FISH metoda kojom se u nekoliko dana može otkriti određeni sindrom, ako gledaju samo ono što baš traže, u našem slučaju D. Sindrom. Tako da se ja nadam da ću putem te metode brže saznati 🙏
    Anica, hvala ti ❤️
    Lunolina, bravo za dobivenu stanicu 🥳 navijam da se oplodi 🤞🥰 Ja pijem TeraNova prenatal..

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

dreamer ❤
    04. Svibanj 2024. 10:19

dreamer ❤

Bebolina2024

dreamer ❤

dreamer ❤

Kawa

Kako mi je divno sto se stranice ovako brzo pune i sto smo aktivne 🤗 ali pola pozaboravljam sto moram komentirati 😆
    Anicesretno ❤️ jesi na pregled nastavila u Cito ili?
    Cokoladica,moja sucut ❤️
    Ja sam primijetila da je ljekarna Pablo dosta skupa po suplementima, a mogu misliti kako je s ljekovima. A sto se tice poliklinika bar ove sto sam gledala po St, Cito i Sparac , na web stranici u cjeniku pise odmah da za gotovinu ide popust. Wildflower i ja bih na tvom mjestu popiz.. ali dobro, sljedeci put ces im platiti tek kad budes po bracu ili seku 🥰
    Ja sam jutros obavila inseminaciju, biologinja je rekla da nalaz nije bajan, sad nam je astheno i velika viskoznost. Rekla je da na nasem mjestu ne bi isla na 4 inseminacije, to nisam razumjela ali dobro. Ako se sad ne primi sljedeci put manja apstinencija. Ipak smo pozitivni 🥰 dobila sam uputnicu za betu za 14 dana, ali past ce neki testic i prije sigurno.
    Dreamer mi smo prvi put apstinirali dan i pol, dijagnoza oligo, drugi put 3 dana i bila je normo, sad 4 i pol dana i dijagnoza astheno. Tako da po mom iskustvu točno 3 dana su idealna.

Znači ako on daje uzorak u srijedu, po tvojoj računici nedjelja bi bila zadnji dan se*sa? ☺️

Ja cijelo vrijeme pisem srijeda a utorak je 🫣

Onda danas odradite i to je to, to je onda 2 i pol dana apstinencije, ispod toga ne bi ni smjelo baš biti.

Kak je onda to 2 i pol dana? Ako dns odradimo, prvi dan apstinencije subota, drugi dan nedjela, reci dan ponedjeljak ili ja krivo racunam?

Mi jučer obavili 🤣 Nismo mogli čekati više 😊 

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔

Medena33
    04. Svibanj 2024. 10:20

Ne znam kakve su catafertyl, ja ih pijem. Nisam ja detaljno proucavala sastojke..

Medena33
    04. Svibanj 2024. 10:26

Evo bas gledam pise da su za one koje planiraju trudnocu, imaju policitsicne itd. Ne znam jesu li uopce dobre za piti sada nakon transfera, pa molim iskustva nekih koje se razumiju.. meni su odgovarale jer su prasak. Ne volim kapsule.

sanjushka
    04. Svibanj 2024. 10:27

Lunolina drzimo fige da se lijepo oplodi.. 🤞🏻❤️
    Bebolina dao mi je da vadim tsh, ft4, atg, atpo za štitnjaču i još prolaktin i B12, a ja sam tražila ginekologicu i vit D. Spolne hormone je rekao da ne treba.. 
    Naravno da nije došao nalaz. 🙄 Još sam stavila da mi pošalju mail. Ne znam dal mozda treba duže ali nema mi ga još ni na egrađani. Vidjet ću u ponedjeljak.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Dodo87
    04. Svibanj 2024. 10:33

Prenatalne tablete - ja sam i u prošloj trudnoći pila Elenatal-Elebaby-Elemama
    Elenatal se pije do 13.tj, nakon toga baby, a nakon poroda mama
    Jurky, bit će to sve ok, želim ti da budeš što prije u miru ❤️

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Bebolina2024
    04. Svibanj 2024. 10:34

dreamer ❤

dreamer ❤

Bebolina2024

dreamer ❤

dreamer ❤

Kawa

Kako mi je divno sto se stranice ovako brzo pune i sto smo aktivne 🤗 ali pola pozaboravljam sto moram komentirati 😆
    Anicesretno ❤️ jesi na pregled nastavila u Cito ili?
    Cokoladica,moja sucut ❤️
    Ja sam primijetila da je ljekarna Pablo dosta skupa po suplementima, a mogu misliti kako je s ljekovima. A sto se tice poliklinika bar ove sto sam gledala po St, Cito i Sparac , na web stranici u cjeniku pise odmah da za gotovinu ide popust. Wildflower i ja bih na tvom mjestu popiz.. ali dobro, sljedeci put ces im platiti tek kad budes po bracu ili seku 🥰
    Ja sam jutros obavila inseminaciju, biologinja je rekla da nalaz nije bajan, sad nam je astheno i velika viskoznost. Rekla je da na nasem mjestu ne bi isla na 4 inseminacije, to nisam razumjela ali dobro. Ako se sad ne primi sljedeci put manja apstinencija. Ipak smo pozitivni 🥰 dobila sam uputnicu za betu za 14 dana, ali past ce neki testic i prije sigurno.
    Dreamer mi smo prvi put apstinirali dan i pol, dijagnoza oligo, drugi put 3 dana i bila je normo, sad 4 i pol dana i dijagnoza astheno. Tako da po mom iskustvu točno 3 dana su idealna.

Znači ako on daje uzorak u srijedu, po tvojoj računici nedjelja bi bila zadnji dan se*sa? ☺️

Ja cijelo vrijeme pisem srijeda a utorak je 🫣

Onda danas odradite i to je to, to je onda 2 i pol dana apstinencije, ispod toga ne bi ni smjelo baš biti.

Kak je onda to 2 i pol dana? Ako dns odradimo, prvi dan apstinencije subota, drugi dan nedjela, reci dan ponedjeljak ili ja krivo racunam?

Mi jučer obavili 🤣 Nismo mogli čekati više 😊

Tko čeka taj se načeka 🤣
    I još sad do podneva i taman da ima skoro puna 3 dana apstinencije.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    04. Svibanj 2024. 10:37

sanjushka

Lunolina drzimo fige da se lijepo oplodi.. 🤞🏻❤️
    Bebolina dao mi je da vadim tsh, ft4, atg, atpo za štitnjaču i još prolaktin i B12, a ja sam tražila ginekologicu i vit D. Spolne hormone je rekao da ne treba..
    Naravno da nije došao nalaz. 🙄 Još sam stavila da mi pošalju mail. Ne znam dal mozda treba duže ali nema mi ga još ni na egrađani. Vidjet ću u ponedjeljak..

Ne znam jel u ZG ima koji laboratorij u bolnici da nije potrebno naručivanje. Znam i da VG i Sveti Duh obavezno je naručivanje. I čeka se dosta dok ti samo odg na mail.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

sanjushka
    04. Svibanj 2024. 11:04

Bebolina2024

Ne znam jel u ZG ima koji laboratorij u bolnici da nije potrebno naručivanje. Znam i da VG i Sveti Duh obavezno je naručivanje. I čeka se dosta dok ti samo odg na mail.

Ne znam za Zg, kod nas ne treba naručivanje.. 
    Nama je sestra Maja rekla da ako idemo privatno možemo ići u Synlab samo s njihovim papirom/nalazom i da dobijemo popust. 
    Samo mi nismo iz Zg-a, toga nema u Ri, a i nisam htjela plaćati ono što baš ne moram pa sam tražila gin uputnicu.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

• marica36
    04. Svibanj 2024. 11:10

Sv duh se ne naručuje više ☺️

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI