U nekoliko navrata čitala i svaki put sve više stranica, jedva sam popratila ova današnja događanja. Danas ste baš bile ovdje aktivne.
Wildflower testići su predivni. Navijam za dobru betu.
Slee neka je sretno šogorici i dalje.
Bless, Pixi uživajte cure u PUPO stanju i neka se mrve čvrsto prime.
Sanjuška super da samo traži štitnjaču. Nadam se da će tako i mene. Jel bi ti to bio odmah sljedeći ciklus da ideš u postupak ako je sve u redu?
Jel se kod njih može provući kartica (mislim na jednokratnu uplatu)? Ne znam koliko da ponesem a i obično se koristim više karticom nego gotovinom.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
U nekoliko navrata čitala i svaki put sve više stranica, jedva sam popratila ova današnja događanja. Danas ste baš bile ovdje aktivne.
Wildflower testići su predivni. Navijam za dobru betu.
Slee neka je sretno šogorici i dalje.
Bless, Pixi uživajte cure u PUPO stanju i neka se mrve čvrsto prime.
Sanjuška super da samo traži štitnjaču. Nadam se da će tako i mene. Jel bi ti to bio odmah sljedeći ciklus da ideš u postupak ako je sve u redu?
Jel se kod njih može provući kartica (mislim na jednokratnu uplatu)? Ne znam koliko da ponesem a i obično se koristim više karticom nego gotovinom.
Može kartica, ja uvijek platim karticom u Repromedu🙂
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Bless zaboravila odgovoriti. Betu su mi rekli da mogu raditi već 14.5.
Kad ćeš ti betu vaditi?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Angeleyesjesi kod Borisa ili Petra ? i jesu ti stavljali mozda embryo glue ili ikome od vas ? vidim da imamo slican protokol pa zato pitam 😊
Kod Petra sam. Nisu mi ni spominjali embrioglue. Vidjet ćemo hoće li sad, mogla bi pitati.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Angeleyesjesi kod Borisa ili Petra ? i jesu ti stavljali mozda embryo glue ili ikome od vas ? vidim da imamo slican protokol pa zato pitam 😊
Kod Petra sam. Nisu mi ni spominjali embrioglue. Vidjet ćemo hoće li sad, mogla bi pitati.
Pa pitaj, mislim da ne moze naskodit. Ja sam uzela sve tehnike, metode i dodatke sta nude 😅 mozda opet ne bude nista ko zna, al volim napravit nesto dodatno ako moze pomoci, pa cisto da imas na umu pa ces vidit sta ce ti oni rec 😊 i da ti taj postupak bude i zadnji 🤞🏼🥰
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Pebbles Flintstones hvala ti ❤️ da nije foruma ne bih ništa ni znala 😊 i ja tebi želim da ti ovaj bude dobitan, još malo i beta, navijam za tebe 🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
jucer sam stalno gledala stranicu i nista se nije desavalo, a danas evo jedva popratim sve novosti 😄
Wildflower 😍 bas mi dragooo !!!! to je crta ko kuca, bas mi je drago da si iz prvog pokusaja uspila 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 da bude uredno sve dalje! 🥰🥰🥰
Marisha drzim fige 🤞🏼🥰🥰
Loli javi za betu! bas se nadam da ce te iznenaditi ❤️
Hipnotickakvo je stanje kod tebe ? kod mene i dalje nikakvih simptoma, kontam sutra napraviti taj test iz mullera (trakice) pa sta bude 🤷🏼♀️
Pebbles imala sam kao menstrualne grčeve i sinoć sam se baš nekako loše osjećala. Tko će ga znati zbog čega je to.🤷♀️ Ako ćeš raditi testić, držim 🤞 na najjače i obavezno nam javi sutra!🙏🙏🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Marisha tako i meni moj kaže 😂🤭
Hmm Jesi ti mozda imala rozu kosulju i naocale? 😂
Ili je to druga curka koja ne prati forum,mislim hrpa je zena ne mozes ni znat ako ne pitas! Ja sam bila solo u maslinastim hlacama i sa naocalama,ako me netko vidio ta sam ☺️🙋🏻♀️
Sretno i kao što sam vec rekla želim nam da se pratimo svih 9mj. Skupa 🤭🙋🏻♀️🤰🏻☺️❤️😍
Rolicee super nastavit cu i ja s ananasom i ciklom.
Ma znam da se nagledao i tjesim se tako,al ja taj moj sram ne mogu ja to vama opisat 😂😂 luda sam skroz! 🤭🙆🏻♀️
Jesam, to sam ja🙋🏻♀️ Držim nam fige na najjjjačeBless sretno i neka se obje čvrsto prime za mamicu🤞🤞
Medena sretno sutra🤞
Marisha, nisam ni pomislila da bio mogla bit ti…racunala sam ma ona je vec gore sigurno! ☺️ sretno nam! 🍀❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Pixi čestitam pupo-ice, neka se mrvica čvrsto uhvati ❤️🤞🏻
Pozdrav Leona! Za persen ti ne znam, mogu ti samo savjetovat da se dođeš družiti kod nas redovito, tu nema stresa na forumu 🤣🥰 Za sva pitanja i nedoumice smo tu.. ❤️
Za hranu imaš neke savjete na prvim stranicama pa baci oko. Isosport je dobar kod (potencijalne) hiperstimulacije jajnika, donat kad dobiješ zatvor od progesterona 😁.. Ananas i cikla za debljanje endometrija, a ostalo klasično, što zdravija i raznovrsnija prehrana i obavezni McD krumpirići nakon transfera 😁
Bebolina, moram na kontracepciju jer imam cistu na jajniku pa da se očisti, a i da mi smiri moju dragu endometriozu pa je rekao da bi krenuli krajem lipnja, to bi bilo za 1 i pol - dva ciklusa. Rekao je da ako sam na kontracepciji lako moze naštimat i samo produžit u stimulaciju tako da ćemo vidjeti. Iako je mene jako strah te štitnjače i sve nekako mislim da neće nalaz biti idealan i da će trebati neka terapija.. Isto mi je rekao da će biti dugi protokol, da ne voli davati kratke antagonističke za ovakva dijagnoze kao što je moja. I biti će Pergoveris, rekao nam je već da nam je u Sloveniji dosta jeftiniji pa da znamo računati..
Može kartica, to je i mene danas bilo strah jer sam optimistično došla bez gotovine 🤣
Hvala svima! 🥰❤️🥰
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Srculenceja sam ona narančasta u bijeloj majici, bile smo skupa u čekaoni.😄 Marisha i tebe sam isto susrela. Kako je prošlo kod vas dvije danas? Nisam još sve pročitala
Bless kako si? Neka se mrve čvrsto prime🤞🏻🤞🏻
Wildflowerčestitam🥳🥳
Cure od danas sam PUPO, sad na krumpiriće😄😄
Čestitam PUPO! Nek se mrva čvrstooo primi! 🥰❤️
Eto na kraju smo sve tri u jednom trenu skupa sjedile u čekaoni 🤭☺️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔