Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    14. Travanj 2024. 16:26

Drage moje 'mpo borilice', šaljem vam svima pozdrave..
    Nije me dugo bilo, trebala mi je dobra pauza nakon suočavanja s gubitkom i drugog jajovoda, i rekla bih da ju trebam još uvijek, ali godine ne pitaju i vrijeme je za skupiti se i nastaviti borbu dok hvatam još pokoji atom snage u ovim zahtjevnim vodama..
    .
    Preskokce sam prelistala forum i ovim putem čestitam svim mamama čije sam porode propustila u ovih par mjeseci, ne mogu ni zamisliti sreću koju su vam smotuljci donijeli, i želim vam svako dobro u zajedničkom putovanju kroz život 😍
    .
    Svim novim curama želim ekspresni odlazak na ljepše teme, svu sreću s postupkom / postupcima, samo hrabro i pozitivno 💚
    .
    AuroraB, Nikitta, Panda, Sanii, i sve moje ostale 'stare' suborkinje šaljem veliki zagrljaj, često mislim na vas 🥰❤️

Sanii 🙏🏻🙏🏻 svaka riječ je suvišna, pratim te 💞
    .
    Kod mene od studenog traje borba s ureaplazmom, par tura antibiotika, vaginalete, ponavljam sljedeći tjedan pa se iskreno nadam da će ovoga puta biti ok.. u međuvremenu sam stala s lijekovima i suplementima zbog psihičkog predaha od svega vezanog za mpo i trudnoću, i sad je vjerojatno vrijeme da lagano krenem u pripremu jer me čeka zadnja blastocista na Duhu, a zaslužuje tretman kao i sve prethodne 🙃 toliko zasad od mene, pratit ću sa strane i navijati za sve vas.. došlo je vrijeme kada mi mpo više nije u prvom planu i želim živjeti život..daleko od toga da ću biti najsretnija ako se obogati dodatno.. šaljem vam samo dobre vibre 🤗🤗

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Rolica
    14. Travanj 2024. 16:28

Slee

Rolica bas neobicno, nije da oni mogu predvidjeti koliko brzo ce trakica tamniti. Meni je znalo proci i dva tjedna od prvog dana kad se crtica pokazala do peaka. Provjeri ti ti najbolje u ponedjeljak

Slee pa da...budem provjerila sutra... traziti cu da me jos jednom i pregledaju. Hvala ti 😊

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Čokoladica 🍀
    14. Travanj 2024. 16:38

nicaivo

Draga cokoladice, kako se ti osjećaš? Ja sam dosta napuhnuta i dalje I boluckaju me jajnici, a malo i leđa 😖

Nicaivo evo danas ok, jucer sam prelezala dan, imala sam laagane grcice u maternici. Danas vec bolje, nemam vise tu nadutost kao prije. Ali mene grudi bole strasno vec danima 🤣 
    Dobro se drzim, jos nista nisam guglala 🤣🤣🤣
    Nema sanse da cu izdrzat 12 dana, mislim da cu vec 9. Dan radit test.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

nicaivo
    14. Travanj 2024. 17:09

Čokoladica

nicaivo

Draga cokoladice, kako se ti osjećaš? Ja sam dosta napuhnuta i dalje I boluckaju me jajnici, a malo i leđa 😖
    Nicaivo evo danas ok, jucer sam prelezala dan, imala sam laagane grcice u maternici. Danas vec bolje, nemam vise tu nadutost kao prije. Ali mene grudi bole strasno vec danima 🤣
    Dobro se drzim, jos nista nisam guglala 🤣🤣🤣
    Nema sanse da cu izdrzat 12 dana, mislim da cu vec 9. Dan radit test.

I ja bih tako na tvome mjestu😁

Curke sretno vam sutra na ultrazvucima🤞🍀

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

• marica36
    14. Travanj 2024. 18:17

Curke jel za nas trudnice dobra omega od solgara za piti? 
    Hvala ♥️🌺😇

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

TraTinčica
    14. Travanj 2024. 19:12

Evo da javim kako me je prof. Simunic smirio ❤️ rekao je da si svaki dan dam prolutex do utorka. Kad cemo se cuti i da cu vjerojatno UZV imati vec prije ponedjeljka, negdje cet ili petak. Takodjer je rekao da je to prljanje uobicajena pojava i da se ne brinem ❤️ danas mi je ovako i onako prestalo.
    Sretno svima sutra 🍀🍀

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Čokoladica 🍀
    14. Travanj 2024. 20:24

TraTinčica

Evo da javim kako me je prof. Simunic smirio ❤️ rekao je da si svaki dan dam prolutex do utorka. Kad cemo se cuti i da cu vjerojatno UZV imati vec prije ponedjeljka, negdje cet ili petak. Takodjer je rekao da je to prljanje uobicajena pojava i da se ne brinem ❤️ danas mi je ovako i onako prestalo.
    Sretno svima sutra 🍀🍀

Super da ti je prestalo ❤️ i bravo za prof. da te smirio. Budi pozitivna i nemoj se stresirati. Lako je reci, ali moramo tako 🍀 sretno

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

angel eyes
    14. Travanj 2024. 20:30

Darliv nadam se da ćeš što prije riješiti prepreke i poći po svoju blasticu. Želim ti svu sreću 🤗🤗 
    Tratinčica drago mi je da je prestalo i da te doktor umirio, bit će sve u redu, javljam nam kako ide 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Lunolina
    14. Travanj 2024. 20:47

Sanii & Wildflower hvala vam, tako sam nekako i mislila da od stimulacije do stimulacije treba biti razmak od barem 3 mjeseca.

Uvijek sam ja pozitivna i mantram da sve bude kako treba, ali moram biti i realna i smisliti plan ukoliko ne uspije jer ako ne uspije i nemam taktiku za dalje onda cu se raspasti, a to ne zelim 😕
    Tratincice nemam iskustva s trudnocom, ali znam hrpu cura koje su smeđarile tijekom trudnoce i sve je na kraju zavrsilo dobro. Zelim tebi jednak ishod❤️🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Saniii
    14. Travanj 2024. 20:52

Rolica

Sanii slala sam im trakice u petak navečer na mail, evo ih;
    https://ibb.co/mSNGyv7
    Rekli su da pošaljem čim se pokaže crta. I onda su mi samo u subotu ujutro (nastavno na ovu sliku) poslali mail da je transfer u utorak popodne. I meni djeluje neozbiljno, mislim da ću ih sutra tamo pitati nek me odmah pregledaju, pošto i tako moramo ići potpisati pristanak za odmrzavanje. Nek malo to bolje sve skupa pogledaju. Još sam pitala da li trebam nastaviti s trakicama - ne treba. Uveli su mi samo progesteron od sinoć. Nisam do sada radila te trakice, ali sam čitala da se čeka jaka puna crta.

Ovo deff nije pozitivna lh trakica, rekla bih čak ni blizu lh peaku. Koji si dc, znaš li kad ti inace otprilike bude O?
      Joca imaš li sliku svoje pozitivne lh trakice?
    A progesteron se inače uvodi nakon O kao potpora žutom tijelu koje nastaje nakon što folikul pukne, a ne prije O 🤷‍♀️. 
    Ne znam što reći, valjda znaju što rade, možda postoji objašnjenje za tvoj slučaj, ali ja bih ga na tvom mjestu itekako htjela čuti. Sretno sutra 🤞
    Darliv 🤗 jako mi je drago da si se javila ❤️. Nadam se da si napunila baterije za borbu 💪, znam vrlo dobro koliko snage i energije iziskuje sve ovo, nadljudske snage treba imati ja bi rekla 🫠. Ali drži se , možemo mi to 💪❤️
    Nadam se da ćeš se i beštije riješit 🤞, zna bit jako tvrdokorna 😬. I javljaj se 🤗

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.