Curke, i moj transfer je odraden, krumpirici pojedeni 🫣☺️
Vraćena mi je jedna blastica, a zamrznuli su dvije blastice, ostala dva su u međuvremenu odustala .
Držite fige 🍀🍀🍀
Beta mi je u ponedjeljak 22.
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Medena sretno u novom postupku, nadam se da će biti dobitan 🤗
Čokoladice, Nicaivo sretno, neka se mrve čvrsto prime 🙏🥰
Wildflower kupila u Dm baš taj Mg, nadam se da će pomoći, hvala na savjetu.
Lunolina bit će suze radosnice 🙏🙏😘😘
Ana nadam se da će izaći na dobro, mislim na tebe 🤗
Giselle sretno s bockanjem! Najteže je prvi put, samo polako možeš ti to 😘
Rolica još malo ❤️❤️
Loli zanimljivo, meni isto stalno prolazi kroz glavu, možda sam krivo odlučila, trebala sam vratiti samo 1 ali opet tko kaže da bi uspjelo, uvijek se nešto pitamo. Ako dođemo do drugog puta, vratit ću samo 1.
Dodo to je skoro 100%, nadam se da će se nastaviti sve kako treba, sretno dalje 😘🩵
....
Želim vam svima divan vikend, ja prijavljujem da sam otvorila sezonu kupanja, ajme baš mi je ovo trebalo. More je lijek za sve, šaljem svima 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Rolica jel ti testna crtica jača od kontrolne? Ako je to onda znači da će O kroz dan i po. Ja kad sam pratila lh trakicama O dr je ipak tražio da potvrdimo UZVom stanje, tako da sam ja išla za 2 dana provjerit jel folikul puknuo . Ni ja tad nisam primila stopericu.
Cokoladica, Nicaivo PUPice sretno 🤞, btw dan transfera je nulti dan.
Dodo odstupanje je minimalno, jesi vadila točno u isto vrijeme? Ja bih na tvom mjestu izvadila još jednu betu za 2 dana da budem mirna, ali to sam ja. Od ❤️ sretno 🤞🙏
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Curke s pozitiv.betama koje čekat uzv…jel vam osim bolnih cicka itd…mučnina ..boli dolje u trbuhu nekad i boli i štrecne …meni je onda lakše kad legnem …valjda je to od cyclogest i svega ostalog ..nekad kao da ću curiti..mislim nadam se da neću .. ali nekad mi čudno to tako al kaže mi prijateljica koja je sad u 4 mj da je neka bol normalna okej i štrecanje. Šta ja znam ..da to bude nekih dva tjedna još nakon bete sigurno prisutno…..
Meni je na početku trudnoće bila konstantna bol prisutna,točno kao da ću svaki dan dobiti,i to je trajalo sve do kraja prvog tromjesečja. Ja sam uzimala normabel od 2,5mg da mi umiri tu bol i zaista bi pomoglo. Nije to sada da je bolilo jako,ali ono nije bilo ugodno,em je prisutan strah. Čak mi je jedna psihijatrica rekla da normabel cuva trudnoću tih prvih mjeseci,jer smanjuje kontrakcije maternice koja boli jer se naglo širi i raste.
Ajd hvala ti puno. Umirila si me ..odmah sam si uzela jedan od 2 mg jer inače to katkad uzmem za kičmu pa eto prestaje tolika bol čini mi se. .ajme odlično ..tnx draga 🙏♥️🤗
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Dodo baš tako to je minimalno odstupanje ..čestitam za bete ♥️🤗🌺
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Pozdrav Cure...
svratila sam samo da vidim ima li kakvih novosti od Razumne? je l je itko sreo?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ojlaaaa, curke!😘😘🤗🤗
Čokoladice pupice sretnooooo od ❤ i neka se mrvica čvrsto primi i ne pušta.🤞🤞🙏🙏🍀🍀
Nicaivo pupice i tebi sretnooooo od ❤ i neka te mrvica ne napušta narednih devet mjeseci.🤞🤞🙏🙏🍀🍀
Dodo kao što su curke rekle, to je minimalno odstupanje, ali i ja bih radi svog mira ponovila betu za dva dana. Držim 🤞 na najjače da je sve kako mora biti!🙏🙏❤❤
Wildflower kako se osjećaš? Ja sam od ovog menopura užasno plačljiva, tako mi je bilo i kad sam ga imala i na inseminacijama😔🤦♀️. A sa gonalom mi uopće nije bilo ništa.🤷♀️
Curke, sretnooooo!🥰🥰🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Curke, i moj transfer je odraden, krumpirici pojedeni 🫣☺️
Vraćena mi je jedna blastica, a zamrznuli su dvije blastice, ostala dva su u međuvremenu odustala .
Držite fige 🍀🍀🍀
Beta mi je u ponedjeljak 22.
Jeej bravo 🤞🤞🤞🍀🍀🍀 drzim fige!
Super imas i 🐧🐧
Kako vec za 9 dana vadis? Zasto ja moram cekat 12 🤣🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Curke s pozitiv.betama koje čekat uzv…jel vam osim bolnih cicka itd…mučnina ..boli dolje u trbuhu nekad i boli i štrecne …meni je onda lakše kad legnem …valjda je to od cyclogest i svega ostalog ..nekad kao da ću curiti..mislim nadam se da neću .. ali nekad mi čudno to tako al kaže mi prijateljica koja je sad u 4 mj da je neka bol normalna okej i štrecanje. Šta ja znam ..da to bude nekih dva tjedna još nakon bete sigurno prisutno…..
Meni je na početku trudnoće bila konstantna bol prisutna,točno kao da ću svaki dan dobiti,i to je trajalo sve do kraja prvog tromjesečja. Ja sam uzimala normabel od 2,5mg da mi umiri tu bol i zaista bi pomoglo. Nije to sada da je bolilo jako,ali ono nije bilo ugodno,em je prisutan strah. Čak mi je jedna psihijatrica rekla da normabel cuva trudnoću tih prvih mjeseci,jer smanjuje kontrakcije maternice koja boli jer se naglo širi i raste.
Ajd hvala ti puno. Umirila si me ..odmah sam si uzela jedan od 2 mg jer inače to katkad uzmem za kičmu pa eto prestaje tolika bol čini mi se. .ajme odlično ..tnx draga 🙏♥️🤗
Zato smo tu,dijelimo iskustva i ono sto koja sazna onako usput. Inače sam medicinske struke da pišem zaista samo provjereno i probano isključivo na meni 💚💚 samo pozitivno,koliko glava dopusta 😜
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Medena sretno u novom postupku, nadam se da će biti dobitan 🤗
Čokoladice, Nicaivo sretno, neka se mrve čvrsto prime 🙏🥰
Wildflower kupila u Dm baš taj Mg, nadam se da će pomoći, hvala na savjetu.
Lunolina bit će suze radosnice 🙏🙏😘😘
Ana nadam se da će izaći na dobro, mislim na tebe 🤗
Giselle sretno s bockanjem! Najteže je prvi put, samo polako možeš ti to 😘
Rolica još malo ❤️❤️
Loli zanimljivo, meni isto stalno prolazi kroz glavu, možda sam krivo odlučila, trebala sam vratiti samo 1 ali opet tko kaže da bi uspjelo, uvijek se nešto pitamo. Ako dođemo do drugog puta, vratit ću samo 1.
Dodo to je skoro 100%, nadam se da će se nastaviti sve kako treba, sretno dalje 😘🩵
….
Želim vam svima divan vikend, ja prijavljujem da sam otvorila sezonu kupanja, ajme baš mi je ovo trebalo. More je lijek za sve, šaljem svima 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗
Angel tko bi vise znao jesmo li dobro odlučile ili ne. Mislim da se ne treba puno propitkivati,svi mi odlučujemo instiktivno i u tom nekom trenutku kada nam želja za trudnoćom na najvećem levelu na kojem može biti,tako da nema krive odluke. Sve je stvar jeli bas sada trenutak za ostvariti trudnoću ili ćemo još čekati. Ovo je velika igra živaca za koju svaka treba dobiti orden 🤣
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO