Dodo, Annboleyn neka bete budu top 🤞🙏
Sanjuška sada je to iza tebe, srećom da nisi morala i ja kiretažu. Želim ti da ubrzo budeš kao nova i kreneš u nove pobjede.
Korni hvala ti.
Ti još malo i krećeš na zasluženi odmor prije poroda. Uživaj!
Lunolina i Nicaivo neka budu dobre berbe. Sretno!
Hypnoticpoison sretno u ovom postupku.
Rolica nadam se da će biti sve ok i da ćeš moći u FET 🤞🤞
Sretno svima!
Hvala ti 😊 Što ste vi odlučili za dalje? 😊💪
Otići ćemo na konzultacije u Repromed, dok se malo priberem, i onda ćemo odlučiti što i kako dalje.
Čekam novosti i nadam se da će ovaj biti uspješan 😊💪
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Saniii i Bebolina, hvala Vam lavice moje!🤗🤗 Rekao je da odustaje od gonala i promijenio mi je protokol. Dobila sam menopur sa kojim sam se družila na inseminacijama i elonvu koju sam imala u prvom ivf postupku.🙏🙏 Sutra startamo.💪💪
Bebolina vidim da ćeš ti na konzultacije u Repromed. Držim 🤞 na najjače i želim ti svu sreću ovog svijeta!🍀🍀❤❤
Saniii držim 🤞 na najjače da i ti ovaj mjesec budeš u postupku.🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sanii hvala ti na svim odgovorima.
Ono što je meni još čudno je zašto mi je punkcija rađena 10. dan. Čini mi se prerano jer nikad nisam imala pozitivnu LH trakicu prije 11. dana. Da li stimulacija doslovno bilda te folikule i sili ih da se razviju prije?
Meni je rečeno da se u ovakvim sitacijama tijelo muči odraditi ovulaciju i zato se sve ubrza.
Znači koliko sam shvatila bolje je raditi blaže stimulacije i prirodnjake pa postoji veća šansa da se proizvede jajna stanica, umjesto da radim jaku stimulaciju pa bude više folikula, a svi nikakvi?
Stimulirani ciklus se ni po čemu ne može porediti sa prirodnim ciklusom iz prostog razloga jer je stimuliran lijekovima i nema prirodne O, i da, stimulacija doslovno regrutira sve antralne folikule da rastu a ne samo jedan folikul kao u prirodnom ciklusu i dan aspiracije je onda kad su folikuli dovoljno veliki, nekad će bit 10i a nekad 15i dan, to nema nikakve veze.
Nažalost da bi znala što je u tvom slučaju najbolje potrebno je odvrtiti nekoliko postupaka i vidjet kako reagiraš, jer nitko ne garantuje niti može prognozirati kako ćeš ti reagirati na blagu stimulaciju ili kako ces idući puta na punu stimulaciju, ne znaci da ako je vise folikula da ce bit nikakvi. To znači samo da kad je malo afc skoro isti se rezultat dobije i sa blagom i sa punom stimulacijom, a za tvoje tijelo je bolja blaga jer se uzima puno manje hormona i puno manje financijski košta, iz tog razloga je bolja blaga.
Tsh varira i on se nikad ne gleda sam nego sa ostalim hormonima štitnjače i meni se čine okej, iduci put izvadi i ft3 i ft4 oni su bitniji, a taj prvi nalaz zanemari jer nisi se adekvatno pripremila. Lh ti je okej, rekla si da je oko 5, ili mislis na tsh 🙈?
Za akupunkturu sam jučer pisala ali za Zg , ali naša Maslačak je u Cita isla na akupunkturu, točno prije transfera odrade tretman pa ih pitaj za detalje.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Kad smo kod akupunkture, planirala sam pitati u Beti pošto sam nasla na nj. stranicama da nude uslugu vanjskih suradnika koji dolaze kod njih pa odrade tretman netom prije i iza transfera. Jel bio netko od curka možda i kako izgleda, gdje bockaju? 🤗
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Koji su benefiti akupunkture?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Dodo ajmeeeee čestitkeeee. Ovo izgleda kao jako dobar ishod. Baš sam sretna radi tebe 🤩🎉
Amy ajoj, znači toliko to može trajati. Tako je nešto meni rekla i dr.Smajla ali sve nesto nesigurno. Ocito ne znaju ni oni 🥴 Ja nemam vremena toliko čekati pa ćemo vjerojatno u polikliniku Miu ici. Netko je pisao da se preko uputnice moze i tamo ici. Sad ce vjerojatno biti njima ludnica kad se svi iz KBC-a prebace u Miu 🤣
Sanjuska, svaka cast na ovom hrabrom iskustvu. Super si to herojski odradila. Bitno je da je to proslo, sad s novim planom i ciljem u nove pobjede 🙂 Evo kaže nam Amy da vjerojatno ništa od njih do 9.mj
U toj novoj još isto ne rade postupke ,čekaju dozvolu..primaju samo na konzultacije i ne jos preko uputnice. Ja sam danas bila u Beta plus.
5.6 bi krenula u postupak
Amy a baš mi se to ne sviđaaa 😐 mene muči kako cemo ici u Zg s poslovima. Jer ocito cemo tamo morati. Zna li netko imaju li GO u Beta plusu ili Repromedu?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Nicaivo bravo za folikulice! Bit ce super stanice🥰
Za endometrij ti ne znam sto reci🤷🏻♀️ ja sam ti 2x imala polipe, ali su s iducom M otisli.
malo me utješio tvoga odgovor! Nadam se da će i meni nakon M otići 🙃

👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Drage moje curke, ja sam si uzela malo vremena za sebe iako sam Vas pratila ❤️ a i posao me satrao.
Sanjushka bravo na hrabrosti i pozitivi 🍀 vjerujem da ce se na kraju sve isplatiti.
Pupo curke moje koji test se kupile i koji je dan nt najbolje napraviti test? Ja 10.04. vadim betu, no malo sam postala nestrpljiva, a bome od svih simptoma koje ste navele imam ih ✔️
Sutra mi je 9dnt pa reko mozda da pisnem i vidim sto se dogadja? 🤔

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Bebolina hvala ti, nadam se ce vam Repromed donijeti srecu u iducem postupku 🤞
Ja cu sutra ujutro ponoviti test pa sam vec nervozna, sutra cu znati hoce li biti ili nece biti, ili ce se ona sjena od juce podebljati ako je implantacija nastavljena ili ce ako je, ne daj Boze, biohemijska, nestati 🥶
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Drage moje curke, ja sam si uzela malo vremena za sebe iako sam Vas pratila ❤️ a i posao me satrao.
Sanjushka bravo na hrabrosti i pozitivi 🍀 vjerujem da ce se na kraju sve isplatiti.
Pupo curke moje koji test se kupile i koji je dan nt najbolje napraviti test? Ja 10.04. vadim betu, no malo sam postala nestrpljiva, a bome od svih simptoma koje ste navele imam ih ✔️
Sutra mi je 9dnt pa reko mozda da pisnem i vidim sto se dogadja? 🤔
Ja sam uzela Gravignost ultra u DM-u, osjetljivost je 10ml, ovdje cure preferiraju Millerove trakice, ja nisam mogla do njih.
Koliko su bili stari embriji koje su ti vratili? Svejedno, 9dnt bi se vec i kod dvodnevnih moglo nesto vidjeti 🤞🤞🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji