Zaboravila vam napisat,naravno🙈....vadila sam d vit 116,zeljezo 37,feritin 14,80...dr.rekao odlicno,da sam zdrava i da d vit nastavim uzimat svaki dr.dan,a novalac svaki dan normalno...
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Dodo, Annboleyn neka bete budu top 🤞🙏
Sanjuška sada je to iza tebe, srećom da nisi morala i ja kiretažu. Želim ti da ubrzo budeš kao nova i kreneš u nove pobjede.
Korni hvala ti.
Ti još malo i krećeš na zasluženi odmor prije poroda. Uživaj!
Lunolina i Nicaivo neka budu dobre berbe. Sretno!
Hypnoticpoison sretno u ovom postupku.
Rolica nadam se da će biti sve ok i da ćeš moći u FET 🤞🤞
Sretno svima!
Hvala ti 😊 Što ste vi odlučili za dalje? 😊💪
Otići ćemo na konzultacije u Repromed, dok se malo priberem, i onda ćemo odlučiti što i kako dalje.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Još jedna čudnovata situacija je bila kad sam prvi put vadila krv za hormone.
Podivljao mi je prolaktin i TSH. Kasnije sam saznala da treba krv vaditi 2h nakon buđenja i mirovati minimalno 15min u labu prije vađenja, pa sam na taj način ponovila prolaktin i TSH i onda je bilo sve u redu. Radila sam i antitjela za štitnjaču i čini se sve ok. Možda netko tko ima iskustva može interpretirati nalaze štitnjače?
T3 1,6nmo/L (0,54-2,96)
T4 97,7 nmol/L (62,68 -150,84)
TSH 1,88 miU/L (0,35-4,94)
anti TPO manje od 3 IU/ml (manje od 5,61)
anti TG 1,06 IU/ml (manje od 4,11)
Na prvom (nevažećem) nalazu TSH je bio 3,56 miU/L, a prolaktin 951H (miU/L) a ref interval je 102-496.
Može li to značiti i da je LH podivljao radi krivog postupka vađenja krvi, ili je on kostantan?
Također, da li je tko išao na akupunkturu? Ima li tko preporuku za Split i kakva akupunktura mora biti? Neka posebna za reproduktivne organe, ili?
Evo mozda ti ja mogu pomoci, a ako jos sta nije jasno tu sam za pojasnjenje. Ugl. Za postupak ti TSH mora biti do 2-2,5, tako je meni doktorica rekla. Ja svoj TSH odrzavam vec dugo oko 1-1,5, zapravo od kako pokušavam ostat trudna, tako mi je rekao moj endokrinolog da moramo održavat te vrijednosti. Inace ja imam sve bolesti štitne koje ona moze imati, lucky me 🙈 E sad, na zadnjem vađenju nalaza za postupak TSH mi je bio 3,3 sto je poprilicno vise od onoga kako mi je inace i jer sam na terapiji, ali doktorica koja mi vodi postupak mi je to napomenula da moram skinuti ali nije dizala neku frku i govorila da ce me zbog toga stopirat, samo da se cujem s endokrinologom i prilagodim terapiju. Ja sam isti dan kontaktirala svog endokrinologa i promijenili smo terapiju i to je to, više me nitko nije pitao ništa za to, ali znam da to može utjecati na trudnoću tako da zbog sebe bolje reagirat na vrijeme.
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Lauren vidim da nisam napisala, nalazi ti za sada izgledaju uredni, ali zbog sebe poprati i ako treba odi si opet za mjesec izvaditi samo TSH da si mirnija.
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Pozdrav svim curama, ženama 😍
Relativno sam nova u ovom svemu pa bih trebala vašu pomoć ☺️ krećem u postupak kod dr. Škvorc . Naručena sam na prve konzultacije . Zanima me jel možda netko bio kod njih u poliklinici, imate li kakva iskustva? Hvala unaprijed ☺️
U Škvorcu smo ti Lunolina, Srculence i ja (ako sam nekoga zaboravila sorkač) cure ti se budu javile i napisale svoj dojam.
Ja sam inače kod dr.Lane ali doktor mi je bio na jednom UZV-u i na transferu. Isto je ugodan, profesionalan, sve ti objasni, kroz sve te vodi…budeš vidjela i samaSestre su simpa, sve će ti lijepo objasniti, gore u sobi gdje se vrše transferi je čisto, uredno, prostrano i osjećaš se (barem ja) puno ugodnije nego u bolnici. Želim ti svu sreću🍀
Netko se nudio da bi mi dao ovulacijske trakice, hvala puno na dobroj volji, budem si kupila pa neka ih doma
Hvala ti puno na pomoći. Baš sam uzbuđena na najjače,jedva čekam da krenem.
Hvala 🍀
Dodo, Annboleyn neka bete budu top 🤞🙏
Sanjuška sada je to iza tebe, srećom da nisi morala i ja kiretažu. Želim ti da ubrzo budeš kao nova i kreneš u nove pobjede.
Korni hvala ti.
Ti još malo i krećeš na zasluženi odmor prije poroda. Uživaj!
Lunolina i Nicaivo neka budu dobre berbe. Sretno!
Hypnoticpoison sretno u ovom postupku.
Rolica nadam se da će biti sve ok i da ćeš moći u FET 🤞🤞
Sretno svima!
Hvala ti 😊 Što ste vi odlučili za dalje? 😊💪
Otići ćemo na konzultacije u Repromed, dok se malo priberem, i onda ćemo odlučiti što i kako dalje.
Čekam novosti i nadam se da će ovaj biti uspješan 😊💪
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Saniii i Bebolina, hvala Vam lavice moje!🤗🤗 Rekao je da odustaje od gonala i promijenio mi je protokol. Dobila sam menopur sa kojim sam se družila na inseminacijama i elonvu koju sam imala u prvom ivf postupku.🙏🙏 Sutra startamo.💪💪
Bebolina vidim da ćeš ti na konzultacije u Repromed. Držim 🤞 na najjače i želim ti svu sreću ovog svijeta!🍀🍀❤❤
Saniii držim 🤞 na najjače da i ti ovaj mjesec budeš u postupku.🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sanii hvala ti na svim odgovorima.
Ono što je meni još čudno je zašto mi je punkcija rađena 10. dan. Čini mi se prerano jer nikad nisam imala pozitivnu LH trakicu prije 11. dana. Da li stimulacija doslovno bilda te folikule i sili ih da se razviju prije?
Meni je rečeno da se u ovakvim sitacijama tijelo muči odraditi ovulaciju i zato se sve ubrza.
Znači koliko sam shvatila bolje je raditi blaže stimulacije i prirodnjake pa postoji veća šansa da se proizvede jajna stanica, umjesto da radim jaku stimulaciju pa bude više folikula, a svi nikakvi?
Stimulirani ciklus se ni po čemu ne može porediti sa prirodnim ciklusom iz prostog razloga jer je stimuliran lijekovima i nema prirodne O, i da, stimulacija doslovno regrutira sve antralne folikule da rastu a ne samo jedan folikul kao u prirodnom ciklusu i dan aspiracije je onda kad su folikuli dovoljno veliki, nekad će bit 10i a nekad 15i dan, to nema nikakve veze.
Nažalost da bi znala što je u tvom slučaju najbolje potrebno je odvrtiti nekoliko postupaka i vidjet kako reagiraš, jer nitko ne garantuje niti može prognozirati kako ćeš ti reagirati na blagu stimulaciju ili kako ces idući puta na punu stimulaciju, ne znaci da ako je vise folikula da ce bit nikakvi. To znači samo da kad je malo afc skoro isti se rezultat dobije i sa blagom i sa punom stimulacijom, a za tvoje tijelo je bolja blaga jer se uzima puno manje hormona i puno manje financijski košta, iz tog razloga je bolja blaga.
Tsh varira i on se nikad ne gleda sam nego sa ostalim hormonima štitnjače i meni se čine okej, iduci put izvadi i ft3 i ft4 oni su bitniji, a taj prvi nalaz zanemari jer nisi se adekvatno pripremila. Lh ti je okej, rekla si da je oko 5, ili mislis na tsh 🙈?
Za akupunkturu sam jučer pisala ali za Zg , ali naša Maslačak je u Cita isla na akupunkturu, točno prije transfera odrade tretman pa ih pitaj za detalje.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Kad smo kod akupunkture, planirala sam pitati u Beti pošto sam nasla na nj. stranicama da nude uslugu vanjskih suradnika koji dolaze kod njih pa odrade tretman netom prije i iza transfera. Jel bio netko od curka možda i kako izgleda, gdje bockaju? 🤗
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Koji su benefiti akupunkture?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji