Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rolica
    05. Travanj 2024. 09:50

Nicaivo, Čokoladica, sretno danas curke 
    Sanjushka drago mi je da su ti sestre bile ljubazne, to puno znači... sad je i to iza tebe. Hrabro u nove pobjede, vidim da već imaš cijeli plan, što je super 
    Maja_kle dobrodošla :) Ja sam uzimala Ovaleap, ali nisam imala nuspojava. Ne znam može li ovo tvoje biti povezano. Svakako nazovi doktora pa se raspitaj za moguće nuspojave te vrste. Sretnooo!
    Dodo draga čestitam ti!!! Koja crta! Wooooow! Možda su blizanci  Nek se dalje nastavi u istom tonu 🍀🤞
    Čokoladice super, vjerojatno dr čeka da još narastu folikulići. Samo hrabro 
    Marice pitaj doktora najbolje... i tako ih dosta plaćaš. Forum je super za neke stvari, ali ovako si ipak sigurnija. Da ne bi bilo da ti sve propadne zbog tako nečega. Sretno 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    05. Travanj 2024. 09:53

Pozdrav, kraljice!😘🤗
    Dodo wooooow koja crta!👏 Moguće da su obje mrvice odlučile ostati kod tebe.🥰 Držim 🤞 da crtica dalje lijepo tamni.🍀🍀
    Nicaivo sretno danas na ultrazvuku!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Čokoladice sretno i tebi danas!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Wildflower da, da, mi ćemo se pratiti.💪💪🤞🤞❤❤

Curke moje, ja sam dobila protokol i injekcije i od sutra krećemo sa pikalicama.💪💪
    Sanjushka mogu na listu za 10.04. ultrazvuk ivf? Hvala!❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• Miki_kiki_124
    05. Travanj 2024. 09:55

Miki_kiki_124

Pozdrav svim curama, ženama 😍
    Relativno sam nova u ovom svemu pa bih trebala vašu pomoć ☺️ krećem u postupak kod dr. Škvorc . Naručena sam na prve konzultacije . Zanima me jel možda netko bio kod njih u poliklinici, imate li kakva iskustva? Hvala unaprijed ☺️

Lunolina
    05. Travanj 2024. 09:59

Cokoladice, da, on je rekao da svakako ide uspavljivanje. To ti je blaga anestezija, soavas svega 15 minuta.
    Dodo pa to je pozitivan test! Cestitaaam!!!❤️❤️❤️❤️ koji dobar petak, ha? Da ga pamtis do kraja zivota 🥰🥰
    Marisha ajme krasno, svidja mi se da te omame prije svega😅 onda ti ides ovu subotu na UZV?🍀🤭
    Sanjuska hvala ti. Pitat cu svakako odmah sutra kad cemo davati uzorak.☺️
    Najgore je sad iza tebe, nadam se da je tvoja bebica uskoro opet u busi, ali ovaj put s pozitivnim ishodom ❤️🍀
    Leona sretno s pikanjem! Prvi put je mozda malo frkica s pikanjem, a kasnije ti postane okej i nije drama, napravis to za cas. Masnice, osjetljivost koze je okej. Ja sam od nuspojava imala/imam samo mucninu i osjetljive bradavice i to je to. Bit ce to sve dobro, samo polako i smireno🥰🤞🏻💪🏻
    Nicaivo imam ih 20ak🙈 ali 14 je od prije, ovi ostali su se pojavili naknadno i njih ne racunam. Bili su oko 20mm. Kakvo je stanje kod tebe?❤️🤭
    Medolina bit ce vam 1,5dana dosta. Nama je uzorak bio bolji tad nego nakon 3 dana. Sretno! Da nam uskoro javis sretne vijesti❤️❤️
    Miki_kiki ima nas vise kod Skvorca. Ja sam jako zadovoljna s poliklinikom.🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Marisha
    05. Travanj 2024. 10:00

Dodo87

Hvala, cure 🤗❤️🍀
    Simptomi su mi i dalje isti, kao menstr grčevi, tu i tamo neko probadanje.
    A emocionalno, prošla sam ovo već i samo osobe koje iz mjeseca u mjesec priželjkuju ovu crtu znaju kako je to.
    I znaju to cijeniti kad i rode, samo ću to reći.
    Imam jako puno mama i trudnica oko sebe i ljudi jako puno toga uzimaju zdravo za gotovo.
    Sa svime što radimo za svoja tijela i za svoje mrvice mi smo mame s velikim M pa makar se nažalost neke trudnoće i nikad ne ostvarile.
    Zato cure moje, i moj put je tek počeo, još je puno km preda mnom, pokušavam se ne zanositi, ali sam u 7. nebu.
    Za sve vas navijam, sve ste mi prirasle srcu i volim vas 🤗❤️🍀

Draga Dodo baš mi je drago  Navijamoooo 
    Sanjushka  drago mi je da je proteklo kolko tolko bezbolno, puno znači da su sestre susretljive i empatične
    Rolice hvala na pitanju, pamtim bolje dane  čopio me mjehur pa se liječim, ali se veselim ponedjeljku i polažem sve nade u taj postupak. Kako si ti?
    Curka koja je pitala za pikanje Prolutexa nemam pojma da li može u ruku, meni je trbuh isto bio izranjavan u tih 14dana ali nekako se i to izdrži. Sretno  Za curku koja pita za bolove u koljenu isto nemam pojma, moguće da svaka ima drugačije nuspojave od svih tih pikanja i hormona, sretno dalje 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Dodo87
    05. Travanj 2024. 10:07

Marice, ja bih isto pitala u klinici 🤗
    Mogu misliti kako ti je, ako sam dobro zapamtila, ti se pikaš svaki dan?
    Ja svaki drugi, ne bole me toliko injekcije koliko ono nakon. Kao da me netko istuce u tom predjelu.

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

• marica36
    05. Travanj 2024. 10:16

Dodo87

Ja svaki drugi, ne bole me toliko injekcije koliko ono nakon. Kao da me netko istuce u tom predjelu.

Ma da svaki i baš ja i igle ono pa mi uopće super da sam sve ranije izdržala plus ovih 7 prolutex al više ne mogu ajme meni . A što ako kažu da samo trbuh ajme meni 😐
    Ako skupim hrabrosti i nagovorim muza da kupi test mozda al mozda ja sutra napravim. .

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Medolina
    05. Travanj 2024. 10:21

Lunolina hvala ti 🥰. Ma tako su me zbunili jucer, posebno kad je dr rekla sto je duža apstinencija kao spermici budu mrtvi i onda nista od njih, kao bolje da se friški skupa, a onda u labosu kažu 2-3 dana. Ma šta bude da bude, bolje to utvrđivat češće 😂

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

Rolica
    05. Travanj 2024. 10:28

Marisha

Dodo87

Hvala, cure 🤗❤️🍀
    Simptomi su mi i dalje isti, kao menstr grčevi, tu i tamo neko probadanje.
    A emocionalno, prošla sam ovo već i samo osobe koje iz mjeseca u mjesec priželjkuju ovu crtu znaju kako je to.
    I znaju to cijeniti kad i rode, samo ću to reći.
    Imam jako puno mama i trudnica oko sebe i ljudi jako puno toga uzimaju zdravo za gotovo.
    Sa svime što radimo za svoja tijela i za svoje mrvice mi smo mame s velikim M pa makar se nažalost neke trudnoće i nikad ne ostvarile.
    Zato cure moje, i moj put je tek počeo, još je puno km preda mnom, pokušavam se ne zanositi, ali sam u 7. nebu.
    Za sve vas navijam, sve ste mi prirasle srcu i volim vas 🤗❤️🍀

Draga Dodo baš mi je dragoNavijamooooSanjushkadrago mi je da je proteklo kolko tolko bezbolno, puno znači da su sestre susretljive i empatične
    Rolice hvala na pitanju, pamtim bolje danečopio me mjehur pa se liječim, ali se veselim ponedjeljku i polažem sve nade u taj postupak. Kako si ti?
    Curka koja je pitala za pikanje Prolutexa nemam pojma da li može u ruku, meni je trbuh isto bio izranjavan u tih 14dana ali nekako se i to izdrži. SretnoZa curku koja pita za bolove u koljenu isto nemam pojma, moguće da svaka ima drugačije nuspojave od svih tih pikanja i hormona, sretno dalje

Ajoj mjehur, nadam se da nije ništa strašno i da si kroz koji dan kao nova  Meni obično Uvin čaj pomogne, naravno ako krenem na vrijeme  Sretno u ovom postupku, stvarno se nadam da je dobitan :)) Jel sad plaćaš ili si preko hzzo-a, oprosti nisam zapamtila, znam da si bila pisala. Meni su u Beti rekli da čekaju lipanj kao da vide hoće li im hzzo produljiti ugovor na još jednu godinu, jer sam bila pitala mogu li se upisati na listu za svaki slučaj već sada hahaha naravno da ne još su me svi gledali kao da sam luda 

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    05. Travanj 2024. 10:30

Dodo87

Probajte si jako ohladiti mjesto pikanja, prije uboda... meni je baš pomoglo. Kada nisam hladila su mi ostale masnice koje još uvijek osjećam. Baš sam dugo držala led tj komad piceka iz dubokog hahaha tragikomedija  Uglavnom, skroz sam ohladila do crvenila kože.

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.