Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Medolina
    05. Travanj 2024. 09:12

Dodo87

Cure, ja nisam mogla izdržati.
    https://ibb.co/HXZBhdp
    Jel moguće da je lažno pozitvan?
    Danas je 7dnt i 12 dana od štoperice.
    Jedva pišem koliko mi se ruke tresu i plačem.

Ajme draga ovo je crta i pol.  Baš sam sretna zbog tebe 🩷

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

korni
    05. Travanj 2024. 09:14

Dodo divna crtica 🥳 neka lijepo tamni i neka beta rasturi 🍀🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Medolina
    05. Travanj 2024. 09:19

Čokoladica

Cure jel ok da si dam inekcije pola sata prije, moram negdje ici 🤔
    Ja bila na uzv, sutra ponovo. Lijepo napreduju, endo 9, folikulici oko 15,16,17. Dr zeli da dodem opet, ne zeli mi prerano dati stopericu. Vadio mi je est i prog.
    Cure, na koju velicinu folikula je optimalno dati stopericu?
    Nicaivojesi ti bila na uzv? Kakva je situacija.

Ja sam sinoc si dala štopericu, a uzv ujutro je pokazao jedan 18, druga dva malcice manja. Sad ne znam evo kako to ide, al ja nekako zelim vjerovati da znaju sto rade. Prvi put idem pa sam mozda preoptimisticna, no dobro. 

Mene od sinoc jako boli trbuh pri dnu, ne znam jel to moze imati kakve veze s Femarom sto sam pila, mislim da nije od stoperice. 

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

Mala_lutkica
    05. Travanj 2024. 09:20

Dodo87

CESTITAM to je prava crta 
    i ja sam sretna stobom 

• marica36
    05. Travanj 2024. 09:24

Dodo odlično..čestitam 🥰
    Žene imam pitanje dali se prolutex moze pikati u ruku jer više ne mogu u trbuh. Ne pitajte me zašto jer igle i ja si nismo nešto i za ovo što sam izdržala od početka do sinoć si skidam kapu 🤣jel se mogu u ruke naizmjenično il' baš mora biti trbuh? Hvala 🥰🥰

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

wildflower
    05. Travanj 2024. 09:24

Dodo87

Hvala, cure 🤗❤️🍀
    Simptomi su mi i dalje isti, kao menstr grčevi, tu i tamo neko probadanje.
    A emocionalno, prošla sam ovo već i samo osobe koje iz mjeseca u mjesec priželjkuju ovu crtu znaju kako je to.
    I znaju to cijeniti kad i rode, samo ću to reći.
    Imam jako puno mama i trudnica oko sebe i ljudi jako puno toga uzimaju zdravo za gotovo.
    Sa svime što radimo za svoja tijela i za svoje mrvice mi smo mame s velikim M pa makar se nažalost neke trudnoće i nikad ne ostvarile.
    Zato cure moje, i moj put je tek počeo, još je puno km preda mnom, pokušavam se ne zanositi, ali sam u 7. nebu.
    Za sve vas navijam, sve ste mi prirasle srcu i volim vas 🤗❤️🍀

🥹🥹❤️❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Miki_kiki_124
    05. Travanj 2024. 09:27

Pozdrav svim curama, ženama,majkama 😍
    Relativno sam nova u ovom svemu pa bih trebala vašu pomoć ☺️ krećem u postupak kod dr. Škvorc . Naručena sam na prve konzultacije . Zanima me jel možda netko bio kod njih u poliklinici, imate li kakva iskustva? Hvala unaprijed ☺️

Giselle
    05. Travanj 2024. 09:28

Dodo87

Ajme koja crta, baš mi je drago❤❤❤

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Giselle
    05. Travanj 2024. 09:44

wildflower

Giselle

Sretno danas na uvz-ima😍
    Cure,da vas pitam u kojim ste razmacima uzimale sprej? Ne znam jel potrebno da bude svakih osam sati ili mogu npr u 7:30, 14:30, 22:00 sata?

Hej Giselle, meni su sestre u Repromedu rekle da nije bitno kao svako 8 sati.. Da je bitno samo ujutro, popodne i navecer. I u principu je bitno 4x, nisu bitne nosnice jer "sve one na isto mjesto" (doslovno mi je tako sestra Maja objasnila🤣) jer sam pitala sta ako mi je nosnica malo zacepljena.
    Ja se trudim da bude u u 7-15-23 h (1-2-1) ali sam znala imati odstupanja…
    Valjda rade svoj posao.. Iako nista nisam osijecala… Nekad neki ruzan okus u ustima kad se to slije valjda….
    .

Dodo cestitam!!!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰 divna je to crta vec, nadam se da su se obe mrve primile!!!
    Sanjushka drago mi je da je proslo sve ok kod tebe.. Sad samo pozitivno u nove pobjede

Ostale cure sretno danas🍀Hypnoticpoison mi se pratimo onda :)

wildflower

Giselle

Sretno danas na uvz-ima😍
    Cure,da vas pitam u kojim ste razmacima uzimale sprej? Ne znam jel potrebno da bude svakih osam sati ili mogu npr u 7:30, 14:30, 22:00 sata?

Hej Giselle, meni su sestre u Repromedu rekle da nije bitno kao svako 8 sati.. Da je bitno samo ujutro, popodne i navecer. I u principu je bitno 4x, nisu bitne nosnice jer "sve one na isto mjesto" (doslovno mi je tako sestra Maja objasnila🤣) jer sam pitala sta ako mi je nosnica malo zacepljena.
    Ja se trudim da bude u u 7-15-23 h (1-2-1) ali sam znala imati odstupanja…
    Valjda rade svoj posao.. Iako nista nisam osijecala… Nekad neki ruzan okus u ustima kad se to slije valjda….
    .

Dodo cestitam!!!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰 divna je to crta vec, nadam se da su se obe mrve primile!!!
    Sanjushka drago mi je da je proslo sve ok kod tebe.. Sad samo pozitivno u nove pobjede

Ostale cure sretno danas🍀Hypnoticpoison mi se pratimo onda :)

Ok, hvala ti probat ću onda i ja tako sprejati. Valjda je to onda ok , pa rekle bi da nije.

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

bajadera2
    05. Travanj 2024. 09:45

j

Amy_94

bajadera2

Ciao svima! Nije me bilo neko vrijeme, treći postupak nam je sada u tijeku, idem u subotu na folikulometriju, prema svemu sudeći ništa od punkcije / transfera ovaj put… kaže dr da ili nije kvalitetan folikul ili je promašeno ovaj ciklus ili se nisu ni pokrenuli i "stasali" kako treba što ćemo zapravo potvrditi uzv-om za dva dana. Prvi pokušaj prirodnjak, drugi stimulacija, treći sada prirodni.
    Sad sam počela malo razmišljati o privatnim poliklinikama u Zagrebu koje rade preko uputnice.
    IVF mi kaže da su puni za ovu godinu. Možemo doći na konzultacije pa onda čekati redoslijed…
    BetaPlus čeka nove kvote, može se doći na konzultacije pa možda da nakon ljeta upadnemo ako dobiju odobrenje za dodatni broj postupaka preko HZZO-a.
    Škvorc ima kvote, možemo se isto naručiti pa dogovoriti za dalje.
    Vjerujem da ima puno iskustava na prethodnim stranicama i možda sam ja u hype-u sada i moram regulirati tijek misli i prodisati, ali molim ako imate koju pametnu od ove tri, gdje bi preporučili ići? Plusevi i minusevi… šta god vam ima smisla podijeliti sa mnom. Ima li neka 4. klinika za koju znate, a da isto radi preko uputnice? Svaki savjet je dobrodošao.

Kad su ti to rekli za Betu?
    Ja sam sutra naručena za konzultacije i rekli su mi da bi krenula da zapisuju za 5.mj

jučer sam zvala... eto ne znam stvarno... 

👩🏻‍🦱37 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱36
    12/2023 VV - Femara, Ovitrelle

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.