Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    04. Travanj 2024. 14:04

Lunolina

Evo mene s UZV. Folikuli su vec na 20-22 mm tako da ide stoperica veceras i u subotu aspiracija☺️
    Sad si u 15 sati moram dati zadnji Orgalutran.
    Endometrij mi je 11.3mm jel to previse?
    Ako je aspiracija u subotu, kad mogu ocekivati tranfer? Od utorka na dalje?

Meni je bio oko 12,5mm na dan stoperice ja mislim, nije nista rekao doktor. Meni su tek dan poslije aspiracije mogli reci hoce li transfer biti 3. dan ili 5. dan, jedno od ta dva pretpostavljam. Ja nisam za sad trazila Embrioglue, kontam svaki put nesto novo pokusat, za prvi put sam si rekla pratiti doktora. Sretno ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

korni
    04. Travanj 2024. 14:09

annboleyn divnooo, neka crtica lijepo tamni ❤️🍀
    rolica daaaa❤️
    Mala_lutkica čestitam ❤️ nek te prati uredna i školska trudnoća 🍀
    Lunolina bravo za folikule 🤗
    sretno cure 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

wildflower
    04. Travanj 2024. 14:19

Marica, Sani, Giselle, Rolica, Lunolina, Slee cure hvala na lijepim rijecima umirenja i podrske. Jako puno znaci.🥰
    Dodo, za stopericu treba 10ak dana da izade iz tijela, tako da pripazi :)
    Mala_lutkica drago mi je da se beba fino gnijezdi i da ste culi srce❤️ ii sretno dalje🍀
    Slee jako mi je zanimljivo to sto si vodila dnevnike i snimala stvari :) bilo bi fora napraviti neki dokumentarac na ovu temu :D
    Lunolina opaaaa, bas kod tebe to brzo ide, drago mi je da si tako dobro reagirala na terapiju i nadam se da ce biti sto vise kvalitetnih.🥰
    .
    Cure moje, od onog teskog downa, tuge i panike jutros, sad sam ponovo ok jer je M konacno dosla.🥳 koji rollercoaster emocija... ali u pravu ste... treba cuvati zivce i mir jer ovo je dug put....
    Cula sam se s Repromedom, sutra ujutro pocinjem sa Ovaleapom.
    Nisam nikada koristila, odmah me hvata panika. Na brzinu sam procitala knjizicu, ali cu veceras detaljnije i pogledati YouTube video.
    Na prvu mi se cini malo komliciraniji pen nego kod Pergoverisa....

Sanjushka molim te stavi me na listu za UZV za IVF 10.4. (i pliz stavi wildflower, a ne windflower :)) )

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Lunolina
    04. Travanj 2024. 14:39

Cure hvala vam. I da, kod mene uvijek ide brzo. Malo me sad samo frka da ne popucaju folikuli prije aspiracije jer su veliki, ali probat cu maksimalno odmarati do subote pa ce valjda biti dobro.
    Dodo hvala ti. I mi cemo uzeti ako nam daju. Tko ga fucka, ako mogu platiti glupe gume za auto, mogu i embryoglue.😅 
    Cokoladice ja sam s vrata vec govorila da zelim da me uspavaju tako da ocekujem da me ne boli nista😂 i svaki put mu ponavljam da sam osjetljiva pa se nadam da ce me dobro osamutiti😬
    BikMik dakle u nedjelju bih trebala znati dan aspiracije? Sto se tice endometrija, onda je to valjda dobra debljina ☺️
    Wildflower cestitan na M! Neka je napokon dosla!

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

bajadera2
    04. Travanj 2024. 15:12

slee - kužim da je individualno, preko telefona mi je najviše sjela priča sa pol. Švorc. iskreno, nekako mi je previše čekati IVF iduće godine... jer ono možemo doći na red u siječnju, a možemo u tipa lipnju. 
    ma nekako bih sakupila iskustva pa da ne idemo na konzultacije x3, iskreno, financijski je to također veliki izdatak. 

👩🏻‍🦱37 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱36
    12/2023 VV - Femara, Ovitrelle

Marisha
    04. Travanj 2024. 15:28

Lunolina

Cure hvala vam. I da, kod mene uvijek ide brzo. Malo me sad samo frka da ne popucaju folikuli prije aspiracije jer su veliki, ali probat cu maksimalno odmarati do subote pa ce valjda biti dobro.
    Dodohvala ti. I mi cemo uzeti ako nam daju. Tko ga fucka, ako mogu platiti glupe gume za auto, mogu i embryoglue.😅
    Cokoladiceja sam s vrata vec govorila da zelim da me uspavaju tako da ocekujem da me ne boli nista😂i svaki put mu ponavljam da sam osjetljiva pa se nadam da ce me dobro osamutiti😬
    BikMikdakle u nedjelju bih trebala znati dan aspiracije? Sto se tice endometrija, onda je to valjda dobra debljina☺️
    Wildflowercestitan na M! Neka je napokon dosla!

Hahaha jesi dobra  jel ti Škvorc na aspiraciji? 
    Kada ti budu javili kako ide oplodnja onda im kažeš da li želiš embryoglue ili ne. 

Cure sretno svima 🍀

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    9.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    3.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    9.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
    9.2025. ⏳️

Lunolina
    04. Travanj 2024. 15:34

Marisha

Hahaha jesi dobrajel ti Škvorc na aspiraciji?
    Kada ti budu javili kako ide oplodnja onda im kažeš da li želišembryoglue ili ne.

Cure sretno svima🍀

Da da, Lana je na g.o. ovaj tjedan tako da on radi. Mislim da sam 6. po redu za aspiraciju. Kaos im je u subotu. Nadam se da ce sve biti ok. Jeste vi od doma nosili uzorak? Nakon aspiracije si normalno funkcionirala ili si lezala taj dan?
    Hvala ti. Jos cu malo prokomentirati sa Skvorcom, ali trazit cu svakako embryoglue osim ako on bas naglasi da nema potrebe.

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Čokoladica 🍀
    04. Travanj 2024. 15:43

Lunolina

Dodohvala ti. I mi cemo uzeti ako nam daju. Tko ga fucka, ako mogu platiti glupe gume za auto, mogu i embryoglue.😅
    Cokoladiceja sam s vrata vec govorila da zelim da me uspavaju tako da ocekujem da me ne boli nista😂i svaki put mu ponavljam da sam osjetljiva pa se nadam da ce me dobro osamutiti😬
    BikMikdakle u nedjelju bih trebala znati dan aspiracije? Sto se tice endometrija, onda je to valjda dobra debljina☺️
    Wildflowercestitan na M! Neka je napokon dosla!

Lunolina, a mene strah uspavljivanja. Ja sam mislila uzet neke ljekove, ne znam ni sta se nudi 🙈
    Netko ni ne osjeti, a nekome bude grozno. Ne znam sta cu odabrati 😁

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

PartyLjama
    04. Travanj 2024. 15:56

Čokoladica

PartyLjama

Čokoladica

annboleyn

https://ibb.co/31vmWxf

Sad bi trebalk da jeste 😀

Vidi se 🍀 drzim fige! 🤞
    Lunolina, medolina, ivaa sretno danas 🍀
    Cure koje ste u stimulaciji, kakve simptome ste imale? Mene su jucer poceli boljet jajnici, pogotovo lijevi na kojem ima 10ak folikulica. I malo sam naduta, takoder me grudi bole i imam dosta sluzi. To je sve normalno?

Hej, vidim da imamo istu terapiju i sve je to normalno, rekla bi čak da je i dobro da osjećaš da ti tijelo reagira na terapiju što ti je UZV i potvrdio s 10 folikula, meni ti npr skoro nikakvih simptoma nije bilo već sam gledala jel se krivo pikam ili što, tako da sam tek na UZV vidjela da su se razvili folikuli.. Tek oko 10dc sam jajnike počela osjećati i tad su i folikuli počeli konkretnije rasti.
    10ak je lijepa brojka, hrani ih i dalje i sretnooo 🤞🏼

PartyLjama, hvala ti ❤️ i ja sam tek oko 8-9dc pocela osjecati. Samo na lijevom imam 10ak, na desnom 3-4. Valjda ce biti nesto u njima 🍀 ti si isto u poliklinici ivf? U kojoj si fazi trenutno?

Sad vidim da smo obje i hipo i PCOS 😅 Da u IVF smo, imamo još samo aspiraciju na tapeti, ali nakon toga nećemo u ET još jer je endo pretanak 🥴
    U kojoj si ti fazi? 

♀️PCOS, hipotireoza, AMH 16.99 (121.30)
    ♂️ Normo
    2022., 2023. - temp. odnosi Klomifen, Femara, Ovitrelle ❌
    IUI (Femara, Ovitrelle) ❌
    🟡 IVF 03/2024 (Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl) = 3 ❄️❄️❄️
    ⏳FET

Lunolina
    04. Travanj 2024. 15:56

Čokoladica

Lunolina, a mene strah uspavljivanja. Ja sam mislila uzet neke ljekove, ne znam ni sta se nudi 🙈
    Netko ni ne osjeti, a nekome bude grozno. Ne znam sta cu odabrati 😁

Doktor mi je komentirao da je nezgodno kad su zene budne s vecim brojem folikula jer se mogu trznuti. 
    Vjerujem da postoji i nekakav dobar koktelcic protiv bolova ☺️ kad ti je sljedeci UZV? Sutra?

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.