Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Butterfly 🦋
    25. Ožujak 2024. 16:21

Pozz nisam se dugo dugo javljala, posao, ostale razbibrige sve da se ne misli na ovo i tako, ali evo nakon 7 neuspješnih postupaka sam napravila histeroskopiju. Pa me zanimaju iskustva ostalih tko je prošao histero nakon koliko se smiju imati odnosi? Jer često čujem da prirodno žene uspiju zatrudniti odmah nakon ciklus a plodni dani su mi ovaj tj pa gledam pokušati ili preskočiti radi opreza. Hvala puno drage žene!  

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Marisha
    25. Ožujak 2024. 16:48

sanjushka

Ja sam danas bila totalno pesimistična i loše volje. Previše dr.Googlea i previše čitanja i proučavanja raznih scenarija. 🙄 Odplakala svoje nekoliko puta. Krenulo je s gledanjem nekih videa na instagramu o životinjama do guglanja pobačaja.. Tako da sam tulila cijelo dopodne iz različitih razloga.. 🤣
    Sad sam se malo stabilizirala i posložila u glavi neki plan za dalje da budem spremna ako zatreba (a s ovim današnjim pesimizmom sam uvjerena da će trebati..)
    Baš me vrti danas na sve strane.. 😁

Šaljem ti zagrljaj utjehe  ali nemoj si to raditi, samo se stresiraš. Ja ti od srca želim da ti ne treba novi plan ❤️
    Cure mene je baš baš jako počeo boliti trbuh, točno kao pred menstruaciju. Očekujem da će i leđa opet krenuti kao i sinoć... 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

• BikMik
    25. Ožujak 2024. 16:57

loli2020

BikMik

Meni dr jos ne javlja kad i koliko jos puregona da spricam. Jeste ikad u istom danu spricali stimulaciju, orgalutran/ganirelix i stopericu? Nekako mi to cudno sad bas.
    Jutros je rako popodne jos te sprice kao juce, navece stopericu, ali kao sacekajte da se javim poslije rezultata krvi. Dosli su, estradiol 1840 ng/l, jedino da to nije blaga hiperstimulacija pa da sad ne zna sta ce samnom…
    BikMik ja sam jutros dobila u poliklinici Gonal,dozu kao inače,pa si moram dati za pola sata cetrotide i večeras u 22:30 ide štoperica. Isto su mi danas vadili krv ali nisu javili nalaz. Ubiti ja sam imala vađenje kao da zna zbog transfera. Malo mi je ovaj dio nepoznat, prije 5 godina nisam to imala pa ako pričam nebuloze sorry, mislim vezano za krv.

E hvala na info, i meni su se javili, uspricala sam se sad i veceras u 21h sroperica. Osjecam se konsvicarski sir :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Hypnoticpoison
    25. Ožujak 2024. 17:37

Ivka držimo 🤞 da se obje oplode!🙏🙏🍀🍀❤❤
    Nicaivo dobro nam došla natrag!🤗 Ja sam imala gonal u stimulaciji i dobro sam reagirala na njega i nisam imala baš nikakvih nuspojava tipa pospanost, vrtoglavice, mučnine... Sretnooooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Sanjushka draga moja, joj nemoj si to raditi. Znam da je to u MPO (pre)lako reći, ali probaj gledati neke lijepe stvari i odagnati ružne i tužne misli.😘😘 Drži mi se!🫂❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Rolica
    25. Ožujak 2024. 17:40

Sanjushka draga još malo i uzv pa ćeš sve napokon saznati. Ovo je baš igra živaca, nije ni čudno da se tako osjećaš, guglaš i smišljaš scenarije. Drži se, još malo ❤️ Možda da si popiješ nešto za smirenje na biljnoj bazi, ako smiješ, ja sam si pripremila cijeli paket ahahah nek se nađe 
    Lunolina nek bude sada sa srećom! ❤️ 🤞🏻🍀
    Lali prekrasno si to složila, baš lijepa paleta boja prema tamnoj crti  Čestitkeee! Nek beta rasturi!!🤞🏻🍀
    Angel eyes top, supeeer brojkica! Nek bude odličan party u labu ❤️ 🤞🏻🍀
    Loli super brojkica, nek bude dobra berba! 🤞🏻🍀
    Marice, Dodo, jeste spremne za sutra :) Sretnooo! Nek bude dobra berba 🤞🏻🍀
    Sretno svim curkama!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• leluska123
    25. Ožujak 2024. 18:05

Pozdrav cure, nova sam na ovom forumu i došla sam da vidim da li je itko imao problema sa nekrospermijom i ima li lijeka za to? Dobili smo nalaz i ja sam vidjela da je to dijagnoza, nismo jos isli kod doktora tek imamo za tri dana razgovor. Pomoc da li je itko imao taj problem

annboleyn
    25. Ožujak 2024. 18:09

Lucky, angel eyes hvala vam 🥰❤️ moram priznati da se pribojavam jesmo li pozurili sa FET-om, endo nije najbolji ali uvijek mi je tanji, mozda posljedica kiretaza koje sam prosla 🤷‍♀️ doktor valjda zna sta radi. 
    Angel eyes super rezultat, dobar parti u labosu zelim 🤞🙏
    Nekome je AMH visi nego sto je bio, moze biti da ga je ranije maskirao nizi vitamin D ali razumijem da je svakako draze da je visi 😀
    Sanjushka zao mi je sto prolazis kroz to, potpuno je razumljivo da se tako osjecas ali zaista se nadam da ce sve biti ok ❤️
    Sretno svima na aspiraciji, vidim da ima dosta cura u toj fazi, i generalno u postupku, ne mogu sve zapamtiti, nadam se da ce nam se svima prije ili kasnije ostvariti zelja 🤞❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Jurky32
    25. Ožujak 2024. 18:38

Annboleyn, navijam 💪🤞🥰
    BikMik, super..sretno dalje 🤞🥰
    Lunolina, žao mi je za neuspješnu inseminaciju, ali brzo krećeš dalje..sretno 🤞🥰
    Lali, prekrasni testovi..beta će biti 🔝 🤞🥰
    Angel eyes, 🤞 da ih se što više oplodi 🥰
    Ivla, 🤞 da se obe oplode 🥰
    Loli, super..sretno u srijedu 🤞🥰
    Sanjushka, drži se 💪 nadam se da neće trebati rezervni plan 🤞🥰
    Sretno svima 🤞🤞😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Lali28
    25. Ožujak 2024. 19:29

leluska123

Pozdrav cure, nova sam na ovom forumu i došla sam da vidim da li je itko imao problema sa nekrospermijom i ima li lijeka za to? Dobili smo nalaz i ja sam vidjela da je to dijagnoza, nismo jos isli kod doktora tek imamo za tri dana razgovor. Pomoc da li je itko imao taj problem

Bok i dobrodošla 😊 nisam jos ovdje procitala da je netko to imao, nemam iskustva. Svakako bih preporucila sto čišću prehranu, puno voca povrca, i zdrav zivot opcenito. To je neki start. sad nesto brzinski citam, ako ima živih, pomocu ICSI se moze valjda oploditi, kad vec ne mogu sami. Trebalo bi biti moguce.
    Sretno!

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

TraTinčica
    25. Ožujak 2024. 20:17

Drage cure, sve Vas pratim iz zaledja i saljem svima puno pozitivne energije ❤️❤️❤️
    Anchyyy ja sam takodjer u stimuliranom ciklusu, krenula sa estrofem i estramom, pa onda od cca 10dc se uvodi progesteron (prolutex, duphaston i vaginalete). Meni ce evo u cetvrtak biti transfer (ako endometrij bude dobar) i tada ce mi biti 19dc. Kako je netko vec napisao obzirom da je stimulirani ciklus se ne trebas brinuti 🍀 sretno

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.