Sanjushka čestitam neka te prati uredna trudnoća 🙏🙏❤️ samo da znaš beta ti se više neće tako duplati "pravilno " svakih 48 sati pa čisto da znaš 🙈
Teich, Sunce žao mi je cure, držite mi se ❤️❤️
Jurky eh glavobolja nažalost lupocet odn paracetamol, magnezij i eventualno Normabel ja ga nisam pila uzimala sam Lupocet od 1000 plus magnezij i one fascopad hladne obloge koji su sranje🤣🤣 I druge nema nego masaža, umiriti se i čekati da prođe, mene su ubijale glavobolje na početku ali preživi se sve 😁
Tikvice, Anii jeste li žive 😁🙈
NPelica, Korni, Sani 🤗❤️
Netko je pitao za menga grčeve mislim da je Mila ja sam ih imala konstantno najgori su mi bili tamo od 3 dpt pa na dalje i još sam na dan očekivane menge imala smeđi iscjedak i bila sam uvjerena da kuja dolazi ali nije došla 😁 ne vrijedi ti uopće googlati i uspoređivati ništa jer smo mi u postupcima pod lijekovima I sve to igra svoje, držim 🤞 za plusić 🤗
Sretno svima 🙏❤️❤️
Hvala ti puno 😊 strah me jer mi je u proslom postupku tako bilo i dobila sam mengu, ali ne mora znaciti da cu i sada, pricekat cu vikend i napraviti test 😊
Sanjushka supeeer, nek bude školska i dosadna trudnoća 😍🥰🥰
Lunolina i MM ti je takav blesavac, tek je prošli tjedan krenuo uzimati fertil up. Udavit cu ga ako dodjemo do aspiracije i njegovi nalazi nisu dobri 🤣🫣 Iako su me u Beti uvjerili da nije bitno jer im je i 1 spermij dovoljan 🫠
Fionci nek ti Beta donese srecu 🤗 Oko 7 dana se čeka na Hiv i sifilis iz Petrove. Mi smo malo kasnili s tim nalazom ali nije bilo veze, pustili su nas u postupak. Imala sam stari gdje je sve bilo uredno.
Hvala ti 😊 sve imamo osim sifilisa pa sam nasla blizu posla za 9 i 18 eura (cekam da mi jave dal je svejedno koji il moram oba, nadam se prvome😅) da nemoram izostajati s posla ujutro i ici u Petrovu. A i mozda privatno bude brze 🙃 ..i ja se stvarno nadam.
Sjecam se da je nekoliko cura pisalo jos prije da teze pada vasim muskima. I kod mene je tako, pa onda i kad sam ja losije se trudim biti dobro jer bojim se da ak ja budem nikakva on biti samo jos gore.
Lali sretno i nek se primi a sad samo mrvica strpljenja za dalje do testova 🤭
Super, privatno je sigurno brze ☺️💪 Vjerujem da bi te pustili u postupak i da zakasnis s time koji dan, ali opet, nikad se ne zna. Bolje imati spremno. Za muske bas kako kazes, trudis se biti dobro inace su oni gotovi 🤭 Cekamo novosti 😁
.
Sretno svima curkiceee!♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav, dali netko ima možda iskustva sa Cetrotide inekcijama?
Od 07.03 primam Bemfora 150, danas bila na folikumetriji i rekao doktor da je sve uredu, nastavit sa Bemforom do srijede i od danas počet isto tako sa Centrotidom, četvrtak kontrola.
Moje pitanje sad je dali je itko možda krvario malo poslje inekcije Centrotide? Ja sam malo krvarila iz mjesta inekcije. Pričekala sam 5 sekundi prije nego li sam izvadila iglu iz trbuha, ali me strah da nisam nešto zeznula jer mi se to nije dogodilo sa Bemforom. Inače ovo mi je prvi postupak pa me svega strah da nešto ne zeznem.
Me brini nisi ništa zeznula meni je mjesto uboda bilo uvijek crveno i onako kao da me žarilo, možeš si prije pikanja mjesto uboda malo ohladiti da ledom bit će ti lakše 🤗 sretno 🤞🤗
Joj hvala puno, mene je isto malo žarilo i mjesto uboda mi je bilo crveno. Ali me zabrinulo jer sam malo krvarila a to mi se nije desilo. Hvala puno na odgovoru 😄
Hej, i meni je od nekih injekcija znalo biti ok, a od nekih da mi krene krv i bas zari i crveni se. Ne brini se. ☺️
Eeee Stela, hvala.. ❤️ Znam da se nakon nekog iznosa više ne dupla ali nisam znala točno kojeg.. Računala sam da imam još jedno duplanje taman za srijedu..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Ja sam u trudnoci imala menstrualne bolove od drugog dana transfera, tocno kao da cu procuriti svaki cas, valunzi kroz prepone, boluckanje cili dan, sada nakon neuspjesnog transfera slicno, ali su mi 6.dan prestali svi simptomi i nisam uopce imala implantacijsko krvarenje kao prvi put..
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
Ja sam u trudnoci imala menstrualne bolove od drugog dana transfera, tocno kao da cu procuriti svaki cas, valunzi kroz prepone, boluckanje cili dan, sada nakon neuspjesnog transfera slicno, ali su mi 6.dan prestali svi simptomi i nisam uopce imala implantacijsko krvarenje kao prvi put..
A meni je recimo cudno sto imam grceve, ali nemam implantacijsko krvarenje uopce. I nije mi pocelo odmah nakon transfera nego 4 dana poslije (tocno tjedan dana prije menstruacije) i tocno kako me i inace boli svaki mjesec. Napravit cu ovih dana test i skratit si muke. 🙏
Sunce12
Ja sam imala 2 spontana i vanmaternicnu.
Od nalaza sve klasicno plus kariogram i tormbofilija. Svi nalazi uredni.
Krvna grupa ja 0+ on A-
Imamo dijete iz postupka, iz prve uspilo, dalje nikako ne uspjeva…
Korni, 😘
Sanjushka, puno vode definitivno pomaže 💪💪
Dia2024, cure su ti već rekle, nisi ništa pogriješila.. sretno 🤞
Stela, tako je, preživit ćemo sve 💪❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
OŽUJAK 2024.
12.3. uto
LUCKY 🍀 - beta
TINČICA1703 - konzultacije ivf
IVY19 - transfer
ROLICA - ultrazvuk ivf
13.3. sri
JURKY32 - ultrazvuk
TERA_ - ultrazvuk fet
OBLUTAK - ultrazvuk fet
MEDENA33 - ultrazvuk ivf
MARISHA - aspiracija
15.3. pet
MONNY - ultrazvuk
18.3. pon
SUNCE12 - ultrazvuk
WINDFLOWER - konzultacije ivf
19.3. uto
HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
BIKMIK - ultrazvuk ivf
MILA123 - beta
20.3. sri
SRCULENCE - beta
21.3. čet
MONNY - anomaly scan
26.3. uto
NPELICA - ultrazvuk
28.3. čet
KORNI - ultrazvuk
29.3. pet
LALI28 - beta
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
OŽUJAK 2024.12.3. uto
LUCKY 🍀 - beta
TINČICA1703 - konzultacije ivf
IVY19 - transfer
ROLICA - ultrazvuk ivf
13.3. sri
JURKY32 - ultrazvuk
TERA_ - ultrazvuk fet
OBLUTAK - ultrazvuk fet
MEDENA33 - ultrazvuk ivf
MARISHA - aspiracija
15.3. pet
MONNY - ultrazvuk
18.3. pon
SUNCE12 - ultrazvuk
WINDFLOWER - konzultacije ivf
19.3. uto
HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
BIKMIK - ultrazvuk ivf
MILA123 - beta
20.3. sri
SRCULENCE - beta
21.3. čet
MONNY - anomaly scan
26.3. uto
NPELICA - ultrazvuk
28.3. čet
KORNI - ultrazvuk
29.3. pet
LALI28 - beta
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Sortiraj odgovore
Najstariji