Netko je pitao kada se moze napraviti testic nakon blastice, meni je NPelicarekla vec 7.i 8.dan 🥰
Meni je danas 6.dan, sumnjam da cu se usuditi napraviti test jer nikakav simptom nemam osim menga grceva koji su non stop prisutni pa se nekako ne nadam 😭
Ajde ajde, mozda je to dobro. Pricekaj onda sutra preksutra pa napravi. 😀🤞🏻
Nadam se, al nekako mi cudno da bas od jutra do navecer osjetim grceve i to bas menstrualnr, vec 3 dana. Pricekat cu jos malo pa napraviti. 🥰
Netko je pitao kada se moze napraviti testic nakon blastice, meni je NPelicarekla vec 7.i 8.dan 🥰
Meni je danas 6.dan, sumnjam da cu se usuditi napraviti test jer nikakav simptom nemam osim menga grceva koji su non stop prisutni pa se nekako ne nadam 😭
Ja mislim da su menstrualni grčevi dobar znak. Pod uvjetom da M ne dođe, naravno.. 😁
Kod mene su bili dobar znak, a dva dana su bili baš žestoki..
Držim fige za plus! 🤞🏻🤞🏻
Ajmee, nemoj zezati? A jesu ti bili nekako drukciji grcevi? Ja kad citam vise pise da su blazi grcevi i da ne budu bas kao menga grcevi i ne traju bas dugo. Meni je sad bas vec 3 dana, a tako mi bude kao i inace kad trebam dobiti. Ili da barem imam neki jos simptom, samo neki znak barem 🤣 ali nistaa. Ali dobro, svjesna sam da je i rano.
U kojem si ti sada tjednu? 🥰
Pozdrav, dali netko ima možda iskustva sa Cetrotide inekcijama?
Od 07.03 primam Bemfora 150, danas bila na folikumetriji i rekao doktor da je sve uredu, nastavit sa Bemforom do srijede i od danas počet isto tako sa Centrotidom, četvrtak kontrola.
Moje pitanje sad je dali je itko možda krvario malo poslje inekcije Centrotide? Ja sam malo krvarila iz mjesta inekcije. Pričekala sam 5 sekundi prije nego li sam izvadila iglu iz trbuha, ali me strah da nisam nešto zeznula jer mi se to nije dogodilo sa Bemforom. Inače ovo mi je prvi postupak pa me svega strah da nešto ne zeznem.
Ajmee, nemoj zezati? A jesu ti bili nekako drukciji grcevi? Ja kad citam vise pise da su blazi grcevi i da ne budu bas kao menga grcevi i ne traju bas dugo. Meni je sad bas vec 3 dana, a tako mi bude kao i inace kad trebam dobiti. Ili da barem imam neki jos simptom, samo neki znak barem 🤣 ali nistaa. Ali dobro, svjesna sam da je i rano.
Ja sam imala 2-3 dana ujutro i navečer baš poštene grčeve ali nisu trajali cijeli dan. Jedan dan su me bolovi baš probudili. Kroz dan bi bili lagani pa ih nisam ni doživljavala. Ali cijelo vrijeme je prisutno nekakvo "bockanje".
Ja sam ti još friška, još duplamo betu.. 😁 Prvi uzv imam 21.3.
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Sanjushka a baš tako da 😅 vjerujem da ćeš ga uspješno dočekati i će sve biti dobro ❤️ 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja sam imala 2-3 dana ujutro i navečer baš poštene grčeve ali nisu trajali cijeli dan. Jedan dan su me bolovi baš probudili. Kroz dan bi bili lagani pa ih nisam ni doživljavala. Ali cijelo vrijeme je prisutno nekakvo "bockanje".
Ja sam ti još friška, još duplamo betu.. 😁 Prvi uzv imam 21.3.
Tako je i meni bilo, u subotu npr cijeli dan, jucer tek od poslijepodne do navecer, a danas npr nista posebno al opet onako osjetim nekako. Al npr nemam nikakav drugi simptom, ni implantacijsko krvarenje nit bolne grudi ni nista bas. Uvijek si kazem uzalud mi nagadjanje, ali eto jace od mene 😅
Prekrasno, cestitam ti od srca! 🙏🤍🧸
Sanjushka čestitam neka te prati uredna trudnoća 🙏🙏❤️ samo da znaš beta ti se više neće tako duplati "pravilno " svakih 48 sati pa čisto da znaš 🙈
Teich, Sunce žao mi je cure, držite mi se ❤️❤️
Jurky eh glavobolja nažalost lupocet odn paracetamol, magnezij i eventualno Normabel ja ga nisam pila uzimala sam Lupocet od 1000 plus magnezij i one fascopad hladne obloge koji su sranje🤣🤣 I druge nema nego masaža, umiriti se i čekati da prođe, mene su ubijale glavobolje na početku ali preživi se sve 😁
Tikvice, Anii jeste li žive 😁🙈
NPelica, Korni, Sani 🤗❤️
Netko je pitao za menga grčeve mislim da je Mila ja sam ih imala konstantno najgori su mi bili tamo od 3 dpt pa na dalje i još sam na dan očekivane menge imala smeđi iscjedak i bila sam uvjerena da kuja dolazi ali nije došla 😁 ne vrijedi ti uopće googlati i uspoređivati ništa jer smo mi u postupcima pod lijekovima I sve to igra svoje, držim 🤞 za plusić 🤗
Sretno svima 🙏❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Od 07.03 primam Bemfora 150, danas bila na folikumetriji i rekao doktor da je sve uredu, nastavit sa Bemforom do srijede i od danas počet isto tako sa Centrotidom, četvrtak kontrola.
Moje pitanje sad je dali je itko možda krvario malo poslje inekcije Centrotide? Ja sam malo krvarila iz mjesta inekcije. Pričekala sam 5 sekundi prije nego li sam izvadila iglu iz trbuha, ali me strah da nisam nešto zeznula jer mi se to nije dogodilo sa Bemforom. Inače ovo mi je prvi postupak pa me svega strah da nešto ne zeznem.
Me brini nisi ništa zeznula meni je mjesto uboda bilo uvijek crveno i onako kao da me žarilo, možeš si prije pikanja mjesto uboda malo ohladiti da ledom bit će ti lakše 🤗 sretno 🤞🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Me brini nisi ništa zeznula meni je mjesto uboda bilo uvijek crveno i onako kao da me žarilo, možeš si prije pikanja mjesto uboda malo ohladiti da ledom bit će ti lakše 🤗 sretno 🤞🤗
Joj hvala puno, mene je isto malo žarilo i mjesto uboda mi je bilo crveno. Ali me zabrinulo jer sam malo krvarila a to mi se nije desilo. Hvala puno na odgovoru 😄
Drage zene koje ste imale 2 ili vise spontana. Jeste radile jos neke pretrage? Posto smo u IVF-u ono nema kaj nismo napravili. Ja sam na heparinu, cyclogestu, intralipidima, korticima....znaci ne znam sta vise napraviti.🙄
Nemamo nikakvu dijagnozu, jedino sto sam ja krvna grupa O Rh-, a suprug je A+. Citala sam na stranoj literaturi nesto o tome ali ne znam sta da si mislim. 😌
Da li je moguce problem u zameticma koji su blastice ali realno ne znamo kako ce se ponasati kad ih vratimo?
I dal netko zna da li mozemo te blaste poslati sami van na PGD analizu posto se tu ne radi?🤔
Znam, imam puno pitanja ali vec mi je dosta tih spontanih i svega. I polako imam veliki strah da ce se opet to desiti.
Pada mi na pamet jedino PBTB da je imala nesto slicno pa ako citas javi nam se❤️
Hvala svima❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Sortiraj odgovore