Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Karamela
    20. Lipanj 2025. 13:21

Sve ok na mjerenju folikula, moram doci opet na istu stvar u ponediljak 💪🏻 Od danas 2 injekcije paralelno idu i to je to, za sad sve izgleda dobro, neka se tako i nastavi do berbe 🪺

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE ⌛️

Nata91
    20. Lipanj 2025. 14:29

Uniqlo7

Evo mene.. zvala sam ih, nagovorena sam @Nata 😂😂
    Stanje je dobro, jedna je bila nezrela (kako sam i očekivala, jer je bila mala), druga opstala. ICSI metodom oplođena (plivači su bili malo sporiji), danas se podijelila i u ned bi trebao biti transfer. Tako da, držite fige da preživi do transfera😂🤞🏼🤍

Skoro sam ja zvala umjesto tebe 😂😂 Sve znaš 🫶🫶

Hvala cure na riječima podrške 🫂❤️

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

tashee7
    20. Lipanj 2025. 14:32

vratila se s folikulometrije, sve ok. 
    zakazana aspiracija u utorak woohoo!

cure, sretno svima koje čekaju aspiracije, transfere i bete :) nisam dosad ništa pisala, ali krenula sam pratiti. sve će to biti dobro 

👧 35, sve ok, AHM 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ?

Bella🌟
    20. Lipanj 2025. 15:31

Uniqlo7

Evo mene.. zvala sam ih, nagovorena sam @Nata 😂😂
    Stanje je dobro, jedna je bila nezrela (kako sam i očekivala, jer je bila mala), druga opstala. ICSI metodom oplođena (plivači su bili malo sporiji), danas se podijelila i u ned bi trebao biti transfer. Tako da, držite fige da preživi do transfera😂🤞🏼🤍

Držimo🤞🤞🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Nola_
    20. Lipanj 2025. 18:09

Tina1510
    Imala sam ja slucaj, shvatili su da mi je krenuo propadat endometrij na dan transfera. Bio je neuspjesan. 
    Sljedeca dva uspjesna transfera uzimala sam estrofem i svako drugi dan estramon flastere pa mozda da pitas za tu opciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.