Sve ok na mjerenju folikula, moram doci opet na istu stvar u ponediljak 💪🏻 Od danas 2 injekcije paralelno idu i to je to, za sad sve izgleda dobro, neka se tako i nastavi do berbe 🪺
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE ⌛️
Evo mene.. zvala sam ih, nagovorena sam @Nata 😂😂
Stanje je dobro, jedna je bila nezrela (kako sam i očekivala, jer je bila mala), druga opstala. ICSI metodom oplođena (plivači su bili malo sporiji), danas se podijelila i u ned bi trebao biti transfer. Tako da, držite fige da preživi do transfera😂🤞🏼🤍
Skoro sam ja zvala umjesto tebe 😂😂 Sve znaš 🫶🫶
Hvala cure na riječima podrške 🫂❤️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
vratila se s folikulometrije, sve ok.
zakazana aspiracija u utorak woohoo!
cure, sretno svima koje čekaju aspiracije, transfere i bete :) nisam dosad ništa pisala, ali krenula sam pratiti. sve će to biti dobro
👧 35, sve ok, AHM 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ?
Evo mene.. zvala sam ih, nagovorena sam @Nata 😂😂
Stanje je dobro, jedna je bila nezrela (kako sam i očekivala, jer je bila mala), druga opstala. ICSI metodom oplođena (plivači su bili malo sporiji), danas se podijelila i u ned bi trebao biti transfer. Tako da, držite fige da preživi do transfera😂🤞🏼🤍
Držimo🤞🤞🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Tina1510
Imala sam ja slucaj, shvatili su da mi je krenuo propadat endometrij na dan transfera. Bio je neuspjesan.
Sljedeca dva uspjesna transfera uzimala sam estrofem i svako drugi dan estramon flastere pa mozda da pitas za tu opciju
Sortiraj odgovore
Najstariji