Sve ok na mjerenju folikula, moram doci opet na istu stvar u ponediljak 💪🏻 Od danas 2 injekcije paralelno idu i to je to, za sad sve izgleda dobro, neka se tako i nastavi do berbe 🪺
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Evo mene.. zvala sam ih, nagovorena sam @Nata 😂😂
Stanje je dobro, jedna je bila nezrela (kako sam i očekivala, jer je bila mala), druga opstala. ICSI metodom oplođena (plivači su bili malo sporiji), danas se podijelila i u ned bi trebao biti transfer. Tako da, držite fige da preživi do transfera😂🤞🏼🤍
Skoro sam ja zvala umjesto tebe 😂😂 Sve znaš 🫶🫶
Hvala cure na riječima podrške 🫂❤️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
vratila se s folikulometrije, sve ok.
zakazana aspiracija u utorak woohoo!
cure, sretno svima koje čekaju aspiracije, transfere i bete :) nisam dosad ništa pisala, ali krenula sam pratiti. sve će to biti dobro
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Evo mene.. zvala sam ih, nagovorena sam @Nata 😂😂
Stanje je dobro, jedna je bila nezrela (kako sam i očekivala, jer je bila mala), druga opstala. ICSI metodom oplođena (plivači su bili malo sporiji), danas se podijelila i u ned bi trebao biti transfer. Tako da, držite fige da preživi do transfera😂🤞🏼🤍
Držimo🤞🤞🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Tina1510
Imala sam ja slucaj, shvatili su da mi je krenuo propadat endometrij na dan transfera. Bio je neuspjesan.
Sljedeca dva uspjesna transfera uzimala sam estrofem i svako drugi dan estramon flastere pa mozda da pitas za tu opciju
Tina1510
Imala sam ja slucaj, shvatili su da mi je krenuo propadat endometrij na dan transfera. Bio je neuspjesan.
Sljedeca dva uspjesna transfera uzimala sam estrofem i svako drugi dan estramon flastere pa mozda da pitas za tu opciju
Sad moram čekati do 9og mjeseca i onda krećem u postupak sa femarom jer očito ne reagiram na estrogen kako treba.
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste
Cure, meni nikad na trasferu ne mjere endometrij niti gledaju. Samo rade ultrazvuk preko trbuha kod uvodjenja sonde i transfer. Zar bi to trebali mjeriti? Mjere li vama?
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
Cure, meni nikad na trasferu ne mjere endometrij niti gledaju. Samo rade ultrazvuk preko trbuha kod uvodjenja sonde i transfer. Zar bi to trebali mjeriti? Mjere li vama?
Možda ti i mjere ali ti ne komentiraju ništa ako je ok. Ja sam zadnji put sama pitala, dr nije ništa rekla jer je bio u redu. Pogledaj si u papirima jel ti negdje piše.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Meni u Vinogradskoj isto nisu na dan transfera ništa rekli u svezi endometrija pa neznam dali su ga uopće mjerili .. možda zato jer je bio ok , na folikulometriji i dan aspiracije .. evo neznam
Kako u drugim klinikama rade .. ili oni to vide pa ništa ne kažu ako je uredu sve .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Meni u Vinogradskoj isto nisu na dan transfera ništa rekli u svezi endometrija pa neznam dali su ga uopće mjerili .. možda zato jer je bio ok , na folikulometriji i dan aspiracije .. evo neznam
Kako u drugim klinikama rade .. ili oni to vide pa ništa ne kažu ako je uredu sve .
Na otpusnom pismu pise debljina endometrija na dan transfera. I na folikulometriji ako trazite nalaz ce vam napisati isto (moja soc gin to trazi da joj dostavim pa ih zato imam). To za Vinogradsku barem tako vazi 🧐
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji