Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    02. Veljača 2024. 07:19

Jurky 🤞🙏 da bude dobitan.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

NPelica
    02. Veljača 2024. 07:54

Jurky32 neka se mrva ugnjezdi kod mamice❤️🤞 sretno PUPO 🤗 
    Sretno svima curke ❤️ navijam za svaku 🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Saniii
    02. Veljača 2024. 08:01

Hypnoticpoison na to pitanje ti ovdje ne može nitko dati konkretan odgovor, to trebaš izravno pitati svog embriologa jer samo on zna razlog zašto se nisu oplodile. Ovdje možemo samo nagađati, dal su stanice bile nezrele/prezrele (to znači da dr nije dobro tempirao štopericu), ili je bila Ivf metoda pa nisu bili dobri spermici ili je pak bio icsi gdje se može, mada rijetko desiti da kod ubrizgavanja spermija u js opna js pukne . Dakle objašnjenje sigurno postoji ali ti ga može dati samo embriolog koji je radio oplodnju. Ne znam gdje si u postupku ali možeš i imaš potpuno pravo tražiti odg na svoja pitanja. Btw ta situacija nije uobičajena ali nije ni tako rijetka ,samo se malo piše o njoj, bilo je ovdje par primjera sa puno većim br stanica mislim 8-10 gdje se nijedna nije oplodila.
    Tera embriji se vraćaju onako kako su zamrznuti, imala si opciju prije zamrzavanja tražiti kako će na slamku.
    Leptirica nisam sigurna jesam dobro shvatila pitanje ali  inseminacija se i radi kad folikul nije puknuo jer inače je kasno, spermići mogu bit u čeki do 5 dana :), dok kad folikul pukne js ode i nitko ju ne uhvati. Btw možete vi i danas doma utvrdit gradivo :), Sretno 🤞
    Aneri betu a i test možeš vaditi 9dnt (bilo kojeg embrija a pogotovo blastice) što je 14 dno bez obzira sto ti u klinici rekli i znat ćeš na čemu si, jer se u IVFu zna točno dan oplodnje I koliko je embrij bio star i nema tu nagađanja kad je mogla bit implantacija. Ovako možemo samo nagađati od čega smeđarenje , dal od iziritiranog cervixa, dal od manjka progesterona ,dal od nadolazeće M. U svim mojim transferima kod mene je smeđarenje bilo M, nikad betu nisam dočekala.. držim 🤞za tvoj bolji scenarij.
    Jurky sretno danas 🤞🤗, zanimljivo mi je da ti nisu dali supresiju 😏, iskreno prvi put čujem za takav protokol..
    Mura da li si bila budna 2h prije i mirovala pola sata prije vađenja? Mrvicu ti je iznad ref vrijednosti i nebi trebalo utjecati na transfer, opet dr će odlučiti.
    Ketyx prohodnost jedino ima smisla ako ćete na inseminaciju ili pokušavati spontano doma, za ivf jajovodi nisu bitni jer se zaobilaze u cijelom procesu, a da su prošireni bi se vidjelo na UZVu..

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

• Faith1509
    02. Veljača 2024. 08:17

MiliPe

MonnyJa sam u Kinderwunsch Darmstadt do sada neuspesno. Ovo mi je poslednji pokusaj ovde ako ne bude uspesno idem u Prag.. Ne znam kakva je situacija kod tebe ali nikakve pretrage se ovde ne rade, nisam zadovoljna.. Drago mi je da je tebi uspelo iz prve 🍀

Mi smo zbog pristupa u Njemačkoj i odustali od njih i odmah išli u Prag. Plus smo sami plaćali pa kad je rekla početna cijena 6000€ a može biti i preko 10000€, to nam je bio još jedan razlog više za Prag. Prijateljica ovdje sve odradila dok je Krankenkasse još preuzimala 100% i uz to je morala dodatno oko 3000€ platiti neke pretrage i svaka 3 mjeseca plaća po 300€ zamrzavanje. I rekli su joj tijekom aspiracije da samo 1 može zalediti, ostalo da ide na uništavanje. To mi je bilo grozno i još veći razlog da bježim od njih. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Monny
    02. Veljača 2024. 08:20

BikMik

Izvini, smijem li pitati gdje u Njemackoj si bila na ICSI? Koliko te je izaslo nakon sto KK pokrije pola? Ja trebam u martu, pa mi svaka informacija znaci. Hvala 🤗

Bila sam u Münchenu, koštalo nas je oko 1600 e, ali sam imala hiperstimulaciju pa sam morala raditi kriotransfer, a tu AOK ne plaća ništa tako da smo to još dodatno platili oko 1500 e. Ugl. ja sam ostala iznenađena cijenom, jer smo prije Münchena bili na konzultacijama u Salzburgu i tamo ICSI sa lijekovima košta 8000 e, a AOK vrati samo onoliko koliko to inače košta u DE. Bayern plaća još 25% na ovih 50% od AOK. Za ICSI nam je trebao pregled muža kod androloga, da bi nam odobrili ICSI. Sretno ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

• Monny
    02. Veljača 2024. 08:24

MiliPe

MonnyJa sam u Kinderwunsch Darmstadt do sada neuspesno. Ovo mi je poslednji pokusaj ovde ako ne bude uspesno idem u Prag.. Ne znam kakva je situacija kod tebe ali nikakve pretrage se ovde ne rade, nisam zadovoljna.. Drago mi je da je tebi uspelo iz prve 🍀

To se slažem, jako puno pacijenata ima i sve je kao na traci. Mi smo srećom išli privatno na konzultacije u Austriju pa nam je sve bilo jasno kako šta funkcionira, inače nitko nema vremena objasniti. Ja sam prije svega sama platila ispitivanje prohodnosti jajovoda, jer nisam htjela na laparoskopiju. Oni izvade samo hormone i to je to. Ne znam kako ide nakon više neuspješnih postupaka, ali ja generalno nisam zadovoljna doktorima ovdje, jer sam i sama iz medicinske struke i vidim da nemaju pojma o banalnim stvarima. Sretno u svakom slučaju ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

• Monny
    02. Veljača 2024. 08:33

Faith1509

I rekli su joj tijekom aspiracije da samo 1 može zalediti, ostalo da ide na uništavanje. To mi je bilo grozno i još veći razlog da bježim od njih.

Meni su izvadili 34 jajne stanice, oplodilo se 13 i svih 13 je odmah zamrznuto. Zbog zakona o zaštiti embrija mudriju svašta, ali naravno da se i s njima sve može dogovoriti. U principu ne smiju ih zamrzavati kao blastice. Mi 🐧 plaćamo 300 e godišnje.

12/23 UZV ♥️✔️

• MiliPe
    02. Veljača 2024. 08:42

Faith Nama je krankenkassa preuzela 50% troskova i zamrzavanje je 220€ na 6 meseci do 10 embrija ili jajnih stanica. Svakako sam i ja za dalje ako i ovaj put bide bezuspesno.
    Monny Bas tako samo izvade hormone i to je sve. Ako uspe uspelo je i nemaju nikakvo objasnjenje za neuspjeh. Isto smo morali kod androloga na ultrazvuk da bi dobili Icsi od Aok.
    Svakako se ne nadam previse zato sto nismo dobili dobre kvalitete basticista ovog puta tako da mislim da ce ipak biti Prag sledeci put..

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 🔜 Pfc Prag

Lali28
    02. Veljača 2024. 08:53

Jutroo! Sretno danas cure 🍀🤗

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Sreca3
    02. Veljača 2024. 08:55

Jutro svima , sretno svim borilicama, samo hrabro!
    Jurky drzim fige na najhace da sve bude top!

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.