Lori sretno pupo i nek se mrva čvrstooo primi i ne pusta! 🍀☺️🙏🏻🤞🏼❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
19.05.FET 1bc ❄️ BETA 31.05. ⏳
Drage borilice,
Nakon kratke pauze i lošeg ishoda, muž i ja smo odlučili vidjeti za Prag (Europe IVF) sa vlastitim stanicama ako nam ikako mogu pomoći. (nećemo odustati i idemo dalje se boriti).
Molila bi da li itko ima iskustva s njima, pokriva li što HZZO?
Znam da se pisalo o Pragu ali ne znam tko je na forumu to bio.
Sutra su nam zakazane online konzulatacije s njima.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Marita ja nemam iskustva s Europe IVF, ali naša MiliPe i ja smo isto išle u Prag u Prague Fertility Centre (PFC).
Što se tiče HZZOa, on pokriva samo dio troškova ali ovisi što. Treba ti mišljenje naših doktora, prema kojem te se upućuje na liječenje u inozemstvo. U mom slučaju, MPO klinika na Vuk Vrhovcu je prema mišljenju geneticara na Rebru, napisala mišljenje prema kojem se mene i muža upućuje na liječenje u inozemstvo.
Nakon toga ti treba potvrda od klinike da te prihvaćaju na liječenje i onda ide period čekanja HZZOa da donese riješenje
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, ⏳️UZV 23.05.
ivis11062@gmail.com
Loriičestitam pupoo 🫶 neka se mrvica primi i ne pušta! 🍀
Mislim da ti je okej endometrij. Sve iznad 8 je okej. 🤞🏽
Meni su ovi iz Breyera rekli da bude nalaz do 14.00 😥 reko pa jel mogu platit žurno ili nešto, kao nestrpljiva sam zbog svega i dobijem odgovor “a kam vam se žuri, pa bude danas”. A ono plaćam im 23€ tu betu 🤬
Držim ti fige za betu. Meni su ovi iz Breyera koma, zadnji put sam betu čekala do 17 sati. Pa prije bih iz bolnice dobila.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Nicollja sam dobro osim sta me uhvate nekad neke crne misli zbog svega sto sam prosla prije…pa onda sama sebi kazem to ostavljam iza sebe ovo je novi postupak. I tako borbe 😂 a ovako sam inace dobro malo kao neko zatezanje i tu i tamo bockanje ali nista strasno. Kako si ti? ☺️
Ja sam vam pila sok od cikle i jabuke muz mi je kupovao u ducanu Mrkvica i stvarno se da pit. ☺️
Ja sam dobro, zadnje smede mi je bilo jucer oko 11h. Ostalo nemam nikakave simptome. I mene malo isto svakakve misli, ali pokusavam da sto manje mislim o ishodu.... Najvise se mislim sto sam pogresno radila u proslim postupcima tako da sad promjenim 😁
Par stvari sam izbacila sampon i gel za tusiranje s sto manje sastava, kemija te vodu vise ne pijem iz plastike i sl...
Imate li curke koji jos savjet sto promjeniti?
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 9, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni)🐧x2 ⏳️
Nicollja sam dobro osim sta me uhvate nekad neke crne misli zbog svega sto sam prosla prije…pa onda sama sebi kazem to ostavljam iza sebe ovo je novi postupak. I tako borbe 😂 a ovako sam inace dobro malo kao neko zatezanje i tu i tamo bockanje ali nista strasno. Kako si ti? ☺️
Ja sam vam pila sok od cikle i jabuke muz mi je kupovao u ducanu Mrkvica i stvarno se da pit. ☺️
Ja sam dobro, zadnje smede mi je bilo jucer oko 11h. Ostalo nemam nikakave simptome. I mene malo isto svakakve misli, ali pokusavam da sto manje mislim o ishodu…. Najvise se mislim sto sam pogresno radila u proslim postupcima tako da sad promjenim 😁
Par stvari sam izbacila sampon i gel za tusiranje s sto manje sastava, kemija te vodu vise ne pijem iz plastike i sl…
Vjerujem da je to kod tebe bila samo mala ozljeda od katetera. Bit ce to sve dobro ☺️
Ja sam se zbog svojih misli i svega vratila odma na posao da se okupiram jer dva tjedna doma ispalila bi…i bas sam pricala zadnji put sa doktoricom o tome,jer je i mene mucilo di sam pogrijesila,i ona mi je rekla da si to ne radim da kad se mrva primi se primi nema tu puno stvari koje mogu nastetit tipa (samponi, parfemi itd.) iako sam i ja sve to prestala koristit sto je “štetno”. Ja sam cak u jednu ruku sebe krivila da je spontani sigurno bio jer sam bila na svadbi cijelu noc u stiklama i tako svasta nesto🙆🏻♀️
I da je to dug put koji je nekad bez objašnjenja.
Zato ti želim da se i ti što manje zamaras,uzivas jer si trudna dok se ne dokaze suprotno. Mislim da nam vise stete moze glava napravit nego samponi ili štikle ☺️ i ovaj sam postupak rekla necu si vise to radit! Samo pozitivno sa sto vise okupacije da ne razmisljam previse.❤️ A bit ce onako kako mora bit ❤️☺️
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
6❄️
9/2023 konzultacije
Ja sam dobro, zadnje smede mi je bilo jucer oko 11h. Ostalo nemam nikakave simptome. I mene malo isto svakakve misli, ali pokusavam da sto manje mislim o ishodu…. Najvise se mislim sto sam pogresno radila u proslim postupcima tako da sad promjenim 😁
Par stvari sam izbacila sampon i gel za tusiranje s sto manje sastava, kemija te vodu vise ne pijem iz plastike i sl…
Vjerujem da je to kod tebe bila samo mala ozljeda od katetera. Bit ce to sve dobro ☺️
Ja sam se zbog svojih misli i svega vratila odma na posao da se okupiram jer dva tjedna doma ispalila bi…i bas sam pricala zadnji put sa doktoricom o tome,jer je i mene mucilo di sam pogrijesila,i ona mi je rekla da si to ne radim da kad se mrva primi se primi nema tu puno stvari koje mogu nastetit tipa (samponi, parfemi itd.) iako sam i ja sve to prestala koristit sto je “štetno”. Ja sam cak u jednu ruku sebe krivila da je spontani sigurno bio jer sam bila na svadbi cijelu noc u stiklama i tako svasta nesto🙆🏻♀️
I da je to dug put koji je nekad bez objašnjenja.
Zato ti želim da se i ti što manje zamaras,uzivas jer si trudna dok se ne dokaze suprotno. Mislim da nam vise stete moze glava napravit nego samponi ili štikle ☺️ i ovaj sam postupak rekla necu si vise to radit! Samo pozitivno sa sto vise okupacije da ne razmisljam previse.❤️ A bit ce onako kako mora bit ❤️☺️
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
6❄️
9/2023 konzultacije
Ja sam bila ful aktivna, odmah nakon transfera sam šetala, sutradan sam morala u kupovinu za Uskrs, čitav tjedan imala generalku, prala, čistila prozore, uglavnom nisam stajala. Nisam se ni nadala nečemu ali eto dobit o je bilo. Doktor je rekao umjerena aktivnost, nisam se forsirala ali nisam ni ležala. Hranila se balansirano, puno vode i nisam izbacivala ništa. Što mi se jelo sam jela.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️ I. UZV srce kuca
Cure, moja betuška je 403 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗
Terapija: Euthyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Cure da li je ikoja od vas ikad bila kod L u nedjelju (ne pišem puno ime da me netko ne "nagazi", ne znam jel to dozvoljeno ali mislim da svi znate na kog mislim)? Konkretno, zanima me je li to samo priča da će otvoriti kliniku nedjeljom ako transfer ili punkcija padaju baš na taj dan ili to čovjek fakat radi?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji