Cestitam svima.
Meni je danas ujutro utz pokazao ovulaciju da se taman dogodila. Nadam se da popodne nece biti prekasno za jos jedan prirodni pokusaj posto smo jucer preskočili. Naravno da opet žalim za time. Ali kao prekjucer smo.
U petak vadim krv hormone i onda transfer ponedjeljak. (Jer ne rade transfere vikendom 🫣😵💫🧐).
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Imam pitanje vezano za to, meni je danas dan ovulacije, valjda 0.dan onda; je li prekasno ponedjeljak, 6. dan za transfer 5-dnevne blastociste? Ne zelim uc u ocaj sada zbog toga, ali ako je to razlog da mi me uspije to je strasno. Kao vadit cemo krv i hormonski popratit.
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Lali ti si u Ri? Kako ne rade transfere vikendom? To je nešto novo? Ja sam imala transfer prošle godine i subotu i nedjelju..
Ovo za 6.dan ce ti se korni javit, ako me sjećanje služi mislim da je ona imala istu situaciju i sve je završilo super..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Cure koje imate preporuke ili saznanja, gdje je najpovoljnije odraditi dobar IVF privatno? Svi savjeti dobrodošli, poželjno je da uploadate cjenik ukoliko neka ima.. Tražim opcije da ne izađe preskupo.... Beta plus je kvalitetna ali mislim da je cjenovno dosta skupa, ima li koja saznanja koje se cijene kreću u Srbiji? Hvala unaprijed...
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Cure koje imate preporuke ili saznanja, gdje je najpovoljnije odraditi dobar IVF privatno? Svi savjeti dobrodošli, poželjno je da uploadate cjenik ukoliko neka ima.. Tražim opcije da ne izađe preskupo…. Beta plus je kvalitetna ali mislim da je cjenovno dosta skupa, ima li koja saznanja koje se cijene kreću u Srbiji? Hvala unaprijed…
Imam ja saznanja za Srbiju cene su skupe na zalost kao u Hr i jos skuplje.Negde cena iznosi oko 3.500 eura bez lekova -prosek.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sanjuska,testic je savrsen! Cekamo betu!🧸
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jurky vjerujem da je strah prisutan, ali sigurna sam da će sve biti okej ❤️
Sanjushka slikice nisu baš za pokazivati, jer od tolikih vratolomija ju je baš teško bilo uhvatiti stavim sliku čim malena pristane na fotkanje
Lali pitajući cure i čitajući forum, trebalo bi blasticu vratiti 5.dan nakon O, no u KBC-u, prof.i embriologica smatraju da nema veze da li se vraća 5.,6. ili čak i 7 dan.. ja sam zbog toga baš bila luda. Oba feta smo odradili na 6.dan, drugi je bio uspješan :) i evo malene lupka na veliko od srca ti želim isto! sretno! ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure koje imate preporuke ili saznanja, gdje je najpovoljnije odraditi dobar IVF privatno? Svi savjeti dobrodošli, poželjno je da uploadate cjenik ukoliko neka ima.. Tražim opcije da ne izađe preskupo…. Beta plus je kvalitetna ali mislim da je cjenovno dosta skupa, ima li koja saznanja koje se cijene kreću u Srbiji? Hvala unaprijed…
Žao mi je zbog bete. Jučer ti je napisano da možda grad Osijek ili županija sufinanciraju postupak potpomognute oplodnje, pa se probaj raspitati i istražiti. Zašto ne iskoristiti ako postoji i ta mogućnost….
Da, ali grad Osijek financira samo za grad Osijek, ja sam od Osijeka 50 km i nemam pravo na ništa
Ali je to stvarno super za sve koje mogu dobiti... Dići ću kredit za 1 pošteni postupak, predala sam papire i nadam se da ću uspjeti...
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Žao mi je zbog bete. Jučer ti je napisano da možda grad Osijek ili županija sufinanciraju postupak potpomognute oplodnje, pa se probaj raspitati i istražiti. Zašto ne iskoristiti ako postoji i ta mogućnost….
Da, ali grad Osijek financira samo za grad Osijek, ja sam od Osijeka 50 km i nemam pravo na ništa
Ali je to stvarno super za sve koje mogu dobiti… Dići ću kredit za 1 pošteni postupak, predala sam papire i nadam se da ću uspjeti…
Tinčice držimo fige za kredit, neka ti postupak bude uspješan i dobitan, šaljem zagrljaj
Cure ako kome treba nadopuna, ima ovdje Novalac kapsula na akciji:
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/samolijecenje/zdravlje-zene/trudnoca-i-dojenje/novalac-prenatal-gel-kapsule-30-26311/
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Meni su cure ovdje rekle da Betaplus ima ugovor s HZZO-ok i ako ćeš ići preko uputnice, u tom slučaju ne trebaš plaćati, ali postoji lista čekanja. Jutros sam ih bas zvala da se raspitam kako to točno ide. Znaci moras otići na jedne konzultacije/ultrazvuk sa svim dosadašnjim nalazima kod doktora (njih treba platiti). Nakon toga te on može upisati na listu čekanja. Rekli su mi da lista čekanja nije preduga i da sada već upisuju za travanj i svibanj. Nakon toga mislim da dobiješ uputnicu od svog ginekologa i da ne bi vise trebala ništa plaćati. I rekli su mi da je doktorica Dmitrovic puna za ovu godinu, a da su na raspolaganju Sirovec, Banovic i Strelec.
Ako netko zna nešto o ovim doktorima može napisati preporuku🤗
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Sortiraj odgovore