Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    19. Ožujak 2025. 16:37

Nikitaaaaa mojaaaaaa dragaaaaa eeeej 🎊🎊😍😍😍 kako je lipo ovo čuti rasplakala sam se od srece 🥹❤️❤️neka vas Bog dragi čuva i tako divan tekst ,hvala tebi sto isto misliš na nas❤️ i sto nam želiš svu srecu  kao sto i sama si je nakon koliko  osjetila uzivaj,raduj se,pjevaj, pleši  grlimmm jakoo💞❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Marija1990
    19. Ožujak 2025. 16:42

Nikkitta, na temi sam zadnji nekoliko mjeseci pa se ne znamo od prije, ali iz komentara i potpisa ne mogu ni zamisliti kakav put si prošla. A vidim da je bio dug i niti malo lagan. Predrago mi je što ste uspjeli na kraju, što niste odustali kad je bilo teško, i držim fige da trudnoća bude jednostavna. 🍀❤️

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

Kloksi1987
    19. Ožujak 2025. 16:46

Stelica

Kloksi1987

Stelica

Kloksi1987

NjuskA

Kloksi1987 nažalost informacije za KBC Ri su da nisu prošli inspekciju, odnosno sada su unutar roka za rješavanje nesukladnosti koju su dobili. Problem je navodno u infrastrukturi nove zgrade, odnosno nešto što je teško rješivo. Riječi jedne ginekologice su bile da je problem teško legalno rješiv, pa iskreni savjet je da ne čekate ih za rad ukoliko ste u mogućnosti ići u Zg.

Pa evo sada su mi sa Radio Rijeke napisali da su ih kontaktirali i da bi kroz par dana trebali poceti sa radom

Hej Kloksi, zovi KBC, pa će ti sve objasniti..možda se i vidimo uskoro

Jesam 🫣 čekam da mi jave termin za konzultacije kod prof. pa krecemo 😁, nalaze sam sve vec pripremila 😂🍀 jeste Vi dobili termin?

I ja čekam termin..nalazi spremni

Super 😁 valjda nece biti pre velike guzve 🍀

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀

Anđelić
    19. Ožujak 2025. 16:49

Stelica

Kloksi1987

Stelica

Kloksi1987

NjuskA

Kloksi1987 nažalost informacije za KBC Ri su da nisu prošli inspekciju, odnosno sada su unutar roka za rješavanje nesukladnosti koju su dobili. Problem je navodno u infrastrukturi nove zgrade, odnosno nešto što je teško rješivo. Riječi jedne ginekologice su bile da je problem teško legalno rješiv, pa iskreni savjet je da ne čekate ih za rad ukoliko ste u mogućnosti ići u Zg.

Pa evo sada su mi sa Radio Rijeke napisali da su ih kontaktirali i da bi kroz par dana trebali poceti sa radom

Jesam 🫣 čekam da mi jave termin za konzultacije kod prof. pa krecemo 😁, nalaze sam sve vec pripremila 😂🍀 jeste Vi dobili termin?

Anđelić
    19. Ožujak 2025. 16:54

Anđelić

Stelica

Kloksi1987

Stelica

Kloksi1987

NjuskA

Jesu poceli postupke radit? Jer mi konzultacije smo vec u 10mj obavili sa svim nalazima

• Diivnaa__
    19. Ožujak 2025. 17:47

Nikita čestitam ti od srca, jedna zbilja nevjerojatna i poučna priča, hvala što si podijelila iskustvo s nama. Neka sve do kraja trudnoće i porod budu školski 🤞💗💕🙏🥰

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

• Stelica
    19. Ožujak 2025. 18:04

Anđelić

Anđelić

Stelica

Kloksi1987

Stelica

Kloksi1987

NjuskA

Jesu poceli postupke radit? Jer mi konzultacije smo vec u 10mj obavili sa svim nalazima

Nisu,ali hoće uskoro.javi se u ambulantu

💜Medenko
    19. Ožujak 2025. 18:58

Nikkitta

I za kraj, nešto što sam sanjala da ću jednog dana moći reći, napisati, vikati s krovova: nakon više od 11 dugih i prebolnih godina, ja sam trudna.❤️🤰🏻🍀 Još mi je sve nestvarno, ali osjećam duboku sreću i zahvalnost što me jedna duša izabrala za majku. To je osjećaj za kojim sam više od desetljeća čeznula, umirala, borila se rukama i nogama. Još je sve rano i dug je put pred nama, idem dan po dan, korak po korak, ali zahvalnost koju osjećam je zauvijek. 🙏🏼❤️Ako Bog da, da primim svoje dijete u naručje, bit će to ostvarenje doboke želje srca i sretan kraj jednog trnovitog puta, jer sam Bog zna koliko sam teškom mukom došla do ove trudnoće i koliko puta sam padala, plakala, nadala se, bockala, operirala, uzimala stotine suplemenata, pročitala stotine knjiga i znanstvenih studija, živjela ovaj put 0-24h, teško da stane sve u jedan post.

Hvala svakoj od vas na podršci koju ste mi pružale, od starih članica poput Kengurice i Grizlikoje imaju već 6-godišnjake valjda, do svih drugih cura koje su mi bile podrška kao i ja njima, kad je trebalo i kad sam bila ovdje. Hvala Vam. Sad je sve u Božjim rukama. Neka se moja sreća izlije na svaku od vas. 🙏🏼❤️Slee evo draga, pitala si me u kojoj sam fazi. 🤭 Sretno ti u petom mjesecu. Jako navijam! ❤️🍀

Jooooooj Nikita😭🥺😍🤩i kamen bi proplakao….rijeci ne mogu opisati koliko sam sretna zbog tebe..vjerujem da to dijete dolazi u savršen trenutak da bi dobilo potpunu majku idealnu za sebe sa svime sto je prosla👩‍🍼..cudan je to osjećaj,muz i ja smo skupa od 2009 a Sofia je dosla 2023..toliko dugo smo nas dvoje savrseno funkcionirali a ona nas je tako upotpunila kao da je tu oduvijek..Želim ti isto savršenstvo 💜💜💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Barrrbi
    19. Ožujak 2025. 20:26

Nikkita ČESTITAM!!!! Od kada sam na forumu pratim tvoju priču. Drago mi je da ti se san napokon ostvaruje. Želim ti mirnu školsku trudnoću🍀🤞🙏

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

Nikkitta
    19. Ožujak 2025. 20:59

Belaaa hvala ti, sve znaš, sretno pupice! Grlim! ❤️
    Marija1990 hvala ti puno! Za mene još nije bilo vrijeme da odustanem iako su okolnosti bile izazovne, rekla sam si do 42. godine pokušavati, ako mi dozvoli tijelo i evo imat ću punih 42 kad rodim na jesen. Dao Bog. 🙏🏼❤️
    Divna hvala ti puno! ❤️
    Medenko hvala tiiii, isti pogled imamo, i ja i muž evo 13 godina smo zajedno i mišljenja sam beba dolazi u pravi tren, da ne kažem zadnji tren, ali pravi tren i jest zadnji tren. ❤️ Ja sam toliko radila na sebi ovih 11 godina, da sam u potpunosti spremna biti majka i nadam se da ću za 9 mjeseci držati svoje klupko sreće. 
    Barrbi jao hvala ti puno! Hvala cure, svakoj! Imamo borbu već sada, s mojim imunitetom i već sam na mukama zbog Decortina i kaj mi radi i to doza od samo 2.5 mg, prosto nevjerojatno kaj proživljavam zadnjih 15 dana, ali sve za bebicu. SVE. 🥰

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.