Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    18. Ožujak 2025. 08:23

Sirenaa

Sretno svim pupicama i ostalim u koj god ste fazi 🤞
    Iskreno nisam bas sve popratila posto sam koma.
    Imam jedno pitanje i oprostite na izrazu malo je gadno.
    Jucer popodne su mi krenuli strasni bolovi gotovo sam padala u nesvjest a iz mene je izlazilo svasta i to jako jako obilno i sad me zanima dali je to normalno?
    Imala sam 2021 spontani ali nije bilo tako ko sad sblighted ovum.
    I dalje obilno krvarim 😥

Nažalost normalno je. Ja sam isto užasno krvarila. Svakako je bolje da je krenulo samo od sebe. Drži se

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Sirenaa
    18. Ožujak 2025. 08:30

Lori🍀

Sirenaa

Jucer popodne su mi krenuli strasni bolovi gotovo sam padala u nesvjest a iz mene je izlazilo svasta i to jako jako obilno i sad me zanima dali je to normalno?
    I dalje obilno krvarim 😥

Nažalost normalno je. Ja sam isto užasno krvarila. Svakako je bolje da je krenulo samo od sebe. Drži se

Hvala na odgovoru, jako smo se uplasili posebno moj muz nije znao sto bi samnom jer to su da oprostis komadi ispadali  i to veliki 😥😥
    U cetvrtak mi je kontrola pa se nadam da ce se ocistit do tad sve.

👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
    🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
    5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
    2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
    IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum

Marisha
    18. Ožujak 2025. 08:32

Sirenaa

I dalje obilno krvarim 😥

Zao mi je😢 da li si isla na hitnu da ti pogledaju da li se sve ocistilo? Meni se to 2x desilo u istom danu i cim bi stalo sam isla na ultrazvuk da vide da li je sve izaslo ili jos ima tkiva. Drs's se🫂

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Sirenaa
    18. Ožujak 2025. 08:45

Marisha

Sirenaa

I dalje obilno krvarim 😥

Zao mi je😢 da li si isla na hitnu da ti pogledaju da li se sve ocistilo? Meni se to 2x desilo u istom danu i cim bi stalo sam isla na ultrazvuk da vide da li je sve izaslo ili jos ima tkiva. Drs's se🫂

Nismo isli, jer je to jucer bilo strasno, ja nisam mogla hodat od bolova i letila svako malo u wc, dva puta sam gotovo pala u nesvjest u wc-u muz me primio i polijevo hladnom vodom.
    Danas su bolovi puno manji pa sad nisam pametna dali da odem negdje na uzv ili da cekam cetvrtak.
    Oprostite na opisu, neznam kako to napisat a da ne bude gadno i nemam koga pitat jel to normalno ili nije, mog ginekologa je lutrija dobit na telefon.

👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
    2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije

Simbalija
    18. Ožujak 2025. 09:06

Sirena  savjet sa hitne je javiti se ako je preobilno, ili prebolno. Bolje neka pregledaju. Osobno u svojim pobačajima nisam nikad preobilno krvarila, tj. jesam dok bi to sve izlazilo, ali kad bi izašlo krvarenje bi se smanjilo na obično menstrualno. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Marisha
    18. Ožujak 2025. 09:09

Sirenaa

Marisha

Sirenaa

I dalje obilno krvarim 😥

Nismo isli, jer je to jucer bilo strasno, ja nisam mogla hodat od bolova i letila svako malo u wc, dva puta sam gotovo pala u nesvjest u wc-u muz me primio i polijevo hladnom vodom.
    Danas su bolovi puno manji pa sad nisam pametna dali da odem negdje na uzv ili da cekam cetvrtak.
    Oprostite na opisu, neznam kako to napisat a da ne bude gadno i nemam koga pitat jel to normalno ili nije, mog ginekologa je lutrija dobit na telefon.

Možda da nazoveš u bolnicu gdje imaš kontrolu pa da ih pitaš za savjet? Žao mi je da ti je tako strašno, evo stvarno se nadam da se sve očistilo. Meni su rekli da je to dobra stvar i da se tijelo čisti ali meni je bilo drugačije jer sam primila Metotreksat pa je tijelo reagiralo na lijek a tebi se to pokrenulo samo? Meni osobno ne smetaju takvi opisi jer ne znaš kako je to dok se ne nađeš u takvoj strašnoj situaciji, ovako kada se dijele iskustva barem možeš stvoriti predodžbu da to nije krvarenje kao menstruacija.

09.2023. Vinogradska IVF
    03.2024.Škvorc IVF
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️

Sirenaa
    18. Ožujak 2025. 09:20

Marisha

Sirenaa

Marisha

Sirenaa

I dalje obilno krvarim 😥

Možda da nazoveš u bolnicu gdje imaš kontrolu pa da ih pitaš za savjet? Žao mi je da ti je tako strašno, evo stvarno se nadam da se sve očistilo. Meni su rekli da je to dobra stvar i da se tijelo čisti ali meni je bilo drugačije jer sam primilaMetotreksat pa je tijelo reagiralo na lijek a tebi se to pokrenulo samo? Meni osobno ne smetaju takvi opisi jer ne znaš kako je to dok se ne nađeš u takvoj strašnoj situaciji, ovako kada se dijele iskustva barem možeš stvoriti predodžbu da to nije krvarenje kao menstruacija.

Imam kontrolu u Vinogradskoj na humanoj, meni je B rekao ako se ne pokrene do kontrole da ce mi dat lijekove da izazovu ali dobro je sto se pokrenulo samo sto je preee pree obilno, krv je isla kao da si lagano pustila pipu neznam kako drugacije opisat, ulozak za 10 min pun pa sam presjedila na skoljci, danas je upola manje.
    Nadam se da si sad bolje?
    Simbalija ako opet krene jako otici cu na hitnu, malo se smanjilo.

Verbena
    18. Ožujak 2025. 09:26

Sirena, nažalost normalno je da ponekad to bude jako obilno i u komafima, ali moj savjet bi bio da svakako ipak odeš na hitnu da te pogledaju i vide ide li sve u dobrom smjeru. Drži se i držim fige da sve dobro prođe 🤞🤞
    .
    Baccarat, nadam se da će kontrolna beta biti dobra i da će izaći na dobro 🙏💓
    .
    Lea, ovo je lijepa beta. Probaj se opustiti koliko ide do prvog UZV, okupirati se nečim da vrijeme brže prođe i da ne stigneš previše razmišljati. Sretno!! 🤞🍀
    .
    Medenko, PUPO, sretno! Sad odmaraj i uživaj ova dva tjedna. Držim fige za lijepu betu 🥰☺️
    .
    Amy draga, neopisivo mi je žao... Ne mogu ni zamisliti količinu boli kroz koju sad prolazite i posve mi je razumljivo da trenutno nemate snage za dalje. Sad je najbitnije da vas dvoje budete dobro, i fizički i psihički. Uzmi vremena koliko god ti treba, dan po dan.. Mi smo ti tu, ako treba 💙
    .
    Batica, da, u petak idem na prvu folikulometriju pa, ako sve bude ok, FET u ovom ciklusu. Iskreno, nemam neke nade velike, umorna sam i iscrpljena i glava mi trenutno nije najbolje, ali guram pa kako bude..
    .
    Sretno cure svima i dršte se, u kojoj god fazi bile ☺️🌞

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Marija1990
    18. Ožujak 2025. 09:30

Lea25 & hope82, vezano za pitanje ovulacije i štopericu...
    Koliko sam ja upoznata i prema informacijama koje sam dobila od doktora, ovulacija je 36 sati nakon štoperice. Međutim, štoperica ne spriječava raniju ovulaciju od tog "termina". Ako su neki folikuli veći, mogu puknuti prije, a ovi manji ostati još neko vrijeme (no upitno je dal su dovoljno sazrijeli). Da se spriječi prerana ovulacija, također postoje injekcije. Tako je meni u ovom postupku koji sam jučer krenula - krenuli smo s Menopurom, pa ću po potrebi (kad se vidi na ultrazvucima stanje folikula) uzet Cetrotide (koje spriječavaju preranu ovulaciju) pa štopericu...

Medenko PUPO! 
    Sirenaa žao mi je što prolaziš kroz to... Pozitivno je što je krenulo samo od sebe. Meni osobno ne smetaju opisi, dapače, mislim da curama koje prolaze slično može samo pomoć. 

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

Marisha
    18. Ožujak 2025. 09:56

Sirenaa

Imam kontrolu u Vinogradskoj na humanoj, meni je B rekao ako se ne pokrene do kontrole da ce mi dat lijekove da izazovu ali dobro je sto se pokrenulo samo sto je preee pree obilno, krv je isla kao da si lagano pustila pipu neznam kako drugacije opisat, ulozak za 10 min pun pa sam presjedila na skoljci, danas je upola manje.
    Nadam se da si sad bolje?
    Simbalijaako opet krene jako otici cu na hitnu, malo se smanjilo.

Ma draga nazovi ti na humanu, reci sestri da te vodi dr.B i što se desilo. Ja vjerujem da će mu ona prenijeti informaciju i da će ti reći što da dalje radiš. Meni se to desilo isti dan nakon kontrole tako da sam ti ja došla na hitnu i nabrojala sve doktore koji su me gledali taj dan i B je opet došao, tješio me tokom pregleda, mislim da si uz njega zbilja sigurna. Sretno 

09.2023. Vinogradska IVF
    03.2024.Škvorc IVF
    09.2024.Škvorc ICSI

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.