Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Diivnaa__
    19. Ožujak 2025. 14:23

dreamer ❤

Cure, ja sam od jučer popodne pupo ❤️ Vratili smo naše zadnje dvije pahuljice ❄️❄️

Držim fige da se prime za mamu i ne puštaju 🤞🤞💗💗

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

• Stelica
    19. Ožujak 2025. 14:30

Kloksi1987

NjuskA

Kloksi1987 nažalost informacije za KBC Ri su da nisu prošli inspekciju, odnosno sada su unutar roka za rješavanje nesukladnosti koju su dobili. Problem je navodno u infrastrukturi nove zgrade, odnosno nešto što je teško rješivo. Riječi jedne ginekologice su bile da je problem teško legalno rješiv, pa iskreni savjet je da ne čekate ih za rad ukoliko ste u mogućnosti ići u Zg.

Pa evo sada su mi sa Radio Rijeke napisali da su ih kontaktirali i da bi kroz par dana trebali poceti sa radom

Hej Kloksi, zovi KBC, pa će ti sve objasniti..možda se i vidimo uskoro

💜Medenko
    19. Ožujak 2025. 14:31

Bless💫

Belaaa, Medenko, dreamer PUPO CURE, bas vas imaaaa 🥹🥹♥️♥️♥️ drzim fige svakoj 🥰
    Sirenaa zao mi je, drzi se ❤️
    Ima tu i punooo dobrih beta i testova, cestitammm cureeeee 🤭

Malo nas je al nas ima🥳🤩💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Crni_labud
    19. Ožujak 2025. 14:37

Amy, žao mi je što ti se to dogodilo..
    Sada malo odmori i odtuguj, pa kasnije što sami odlučite..

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

Barrrbi
    19. Ožujak 2025. 15:40

Dreamer PUPO 🍀🍟🤞 neka se čvrsto prime za mamu ❤️❤️

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

Kloksi1987
    19. Ožujak 2025. 16:07

Stelica

Kloksi1987

NjuskA

Kloksi1987 nažalost informacije za KBC Ri su da nisu prošli inspekciju, odnosno sada su unutar roka za rješavanje nesukladnosti koju su dobili. Problem je navodno u infrastrukturi nove zgrade, odnosno nešto što je teško rješivo. Riječi jedne ginekologice su bile da je problem teško legalno rješiv, pa iskreni savjet je da ne čekate ih za rad ukoliko ste u mogućnosti ići u Zg.

Pa evo sada su mi sa Radio Rijeke napisali da su ih kontaktirali i da bi kroz par dana trebali poceti sa radom

Jesam 🫣 čekam da mi jave termin za konzultacije kod prof. pa krecemo 😁, nalaze sam sve vec pripremila 😂🍀 jeste Vi dobili termin? 

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀

• Stelica
    19. Ožujak 2025. 16:13

Kloksi1987

Stelica

Kloksi1987

NjuskA

Jesam 🫣 čekam da mi jave termin za konzultacije kod prof. pa krecemo 😁, nalaze sam sve vec pripremila 😂🍀 jeste Vi dobili termin?

I ja čekam termin..nalazi spremni

Nikkitta
    19. Ožujak 2025. 16:20

Darliv šaljem najveći zagrljaj! 🥰
    Sani sve ovdje smo lavice s velikim L, sretno u novom postupku! 🍀❤️
    Rainbow slažem se, uvijek ima nade i tako mi je drago da vas je plusić iznenadio. Čestitke još jednom! 🍀❤️ Žao mi je čuti za prijateljicu, s obzirom da sam i sama jedva izvukla živu glavu, moram reći da, iako sam užasnuta, nažalost nisam iznenađena. Liječnici još jako olako pristupaju endometriozi, a time mnoge od nas gadno najebu. Nadam se da je sad dobro. 🙏🏼 Knjiga će biti, s izdavačima sam izgubila 2,5 godine, ali nešto se napokon finalizira u dobrom smjeru. ✌🏻 ❤️
    Bajoma znači ženo, WOW! Čestitam ti na četvrtoj bebici! Hvala na podršci! 🍀❤️
    Marisha hvala ti na podršci! 🥰
    Medenko tako si lijep i dirljiv post napisala, apsolutno potpisujem. Zahvaljujem ti na podršci. Sretno u danima čekanja nakon transfera! 🥰
    MiliPe hvala, također i tebi neka Prag bude sretan grad! 🍀❤️
    Verbena, hvala ti na podršci! I svaka čast na prevođenju knjige za sve cure! 🌸
    Ana_ hvala puno na podršci! 
    RiaMaro hvala puno na podršci, i puno, puno sreće vama i svakoj od cura na ovoj temi. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Nikkitta
    19. Ožujak 2025. 16:23

I za kraj, nešto što sam sanjala da ću jednog dana moći reći, napisati, vikati s krovova: nakon više od 11 dugih i prebolnih godina, ja sam trudna.❤️🤰🏻🍀 Još mi je sve nestvarno, ali osjećam duboku sreću i zahvalnost što me jedna duša izabrala za majku. To je osjećaj za kojim sam više od desetljeća čeznula, umirala, borila se rukama i nogama. Još je sve rano i dug je put pred nama, idem dan po dan, korak po korak, ali zahvalnost koju osjećam je zauvijek. 🙏🏼❤️Ako Bog da, da primim svoje dijete u naručje, bit će to ostvarenje doboke želje srca i sretan kraj jednog trnovitog puta, jer sam Bog zna koliko sam teškom mukom došla do ove trudnoće i koliko puta sam padala, plakala, nadala se, bockala, operirala, uzimala stotine suplemenata, pročitala stotine knjiga i znanstvenih studija, živjela ovaj put 0-24h, teško da stane sve u jedan post. 

Hvala svakoj od vas na podršci koju ste mi pružale, od starih članica poput Kengurice i Grizli koje imaju već 6-godišnjake valjda, do svih drugih cura koje su mi bile podrška kao i ja njima, kad je trebalo i kad sam bila ovdje. Hvala Vam. Sad je sve u Božjim rukama. Neka se moja sreća izlije na svaku od vas. 🙏🏼❤️Slee evo draga, pitala si me u kojoj sam fazi. 🤭 Sretno ti u petom mjesecu. Jako navijam! ❤️🍀

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    19. Ožujak 2025. 16:32

Dreamer  pupo nasa😍 neka se mrva čvrsto primii🙏🏻❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.