Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    04. Ožujak 2024. 11:41

Cure znate li koji nalazi mi trebaju sve za histeroskopiju? Treba mi anesteziolog?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Aneri21
    04. Ožujak 2024. 11:42

NPelica

Aneri21

Bome da , cula sam opcenito da dosta cura ima problema s krvarenjem i da bude oke , mene preplasilo sto doslovno nisam nista osjetila nikakvu bol …
    Nadam se da ce sve na kraju biti dobro ..
    Puno vam hvala cure 🙏❤️
    Danas nista ne krvarim samo kad se obrišem smeckasto ostaje , urin isto normalne boje …

Sretno svim curama cekalicama i onima koje tek idu u postupak , samo hrabro i opusteno 🤗🙏🙏❤️

Dok nema bolova sve je u redu ❤️ smedarenje je sigurno zaostala krv. Neka i dalje sve bude u redu ❤️ odmaraj, uzivaj, i mazi bušu ❤️🥰
    Ja sam konstantno imala menga grceve, još uvijek su prisutni.. uz razne bolove širenja 😅

Puno ti hvala ❤️, i ja se nadam samo da ce sve biti uredu ostalo cu lako 🤗🤗 
    Da bas tako kao da su dosli menga grcevi i kao neki osjecaj da mi se doljnji dio stomaka rasteze cudan neki osjecaj do sada nepoznat ali evo kako kazes mozda je i od sirenja … 
    U kojem si tjednu radila nifty test ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

tinčica1703
    04. Ožujak 2024. 11:46

Drage cure, beta je sa 22 pala na 8,8  Kako se trenutno osjećam kad znam da nema više postupaka preko hzzo a ni financijski ne stojim bajno uopće nije za pričati.   Tako sam se veselila i na malo vremena bila sam trudnica. Sada je propao moj san... Srce dok izliječim treba vremena, a ni vremena nemam jer sam 39 godina... Ja ću se sada malo povući i osamiti, a vama svima od srca želim najveće bete i puno puno pozitivnih testova. Šaljem najtopliji zagrljaj svakoj ponaosob... Sada treba snage za život, a trenutno mi nije do ničega... Ljubim Vas sve. 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

NPelica
    04. Ožujak 2024. 11:47

Aneri21

NPelica

Aneri21

Bome da , cula sam opcenito da dosta cura ima problema s krvarenjem i da bude oke , mene preplasilo sto doslovno nisam nista osjetila nikakvu bol …
    Nadam se da ce sve na kraju biti dobro ..
    Puno vam hvala cure 🙏❤️
    Danas nista ne krvarim samo kad se obrišem smeckasto ostaje , urin isto normalne boje …

Sretno svim curama cekalicama i onima koje tek idu u postupak , samo hrabro i opusteno 🤗🙏🙏❤️

Dok nema bolova sve je u redu ❤️ smedarenje je sigurno zaostala krv. Neka i dalje sve bude u redu ❤️ odmaraj, uzivaj, i mazi bušu ❤️🥰
    Ja sam konstantno imala menga grceve, još uvijek su prisutni.. uz razne bolove širenja 😅

Puno ti hvala ❤️, i ja se nadam samo da ce sve biti uredu ostalo cu lako 🤗🤗
    Da bas tako kao da su dosli menga grcevi i kao neki osjecaj da mi se doljnji dio stomaka rasteze cudan neki osjecaj do sada nepoznat ali evo kako kazes mozda je i od sirenja …
    U kojem si tjednu radila nifty test ?

Bit će sve u redu ❤️ ako se ne osjećaš sigurnom uvijek možeš na pregled. Ali čim manje cackanja dole u ranim tjednima, bolje. ❤️ 
    Nifty sam radila u 11 tt.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

NPelica
    04. Ožujak 2024. 11:49

tinčica1703

Drage cure, beta je sa 22 pala na 8,8Kako se trenutno osjećam kad znam da nema više postupaka preko hzzo a ni financijski ne stojim bajno uopće nije za pričati. Tako sam se veselila i na malo vremena bila sam trudnica. Sada je propao moj san… Srce dok izliječim treba vremena, a ni vremena nemam jer sam 39 godina… Ja ću se sada malo povući i osamiti, a vama svima od srca želim najveće bete i puno puno pozitivnih testova. Šaljem najtopliji zagrljaj svakoj ponaosob… Sada treba snage za život, a trenutno mi nije do ničega… Ljubim Vas sve.

Mila, jako mi je žao ❤️ uzmi si vremena, skupi snage, onda ćeš razmisljat što i kako dalje ❤️ želim ti da se brzo oporaviš. Šaljem najveći zagrljaj 🫂❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Sunce12
    04. Ožujak 2024. 11:49

Angel eyes, Rolica, Sreca3, Sanjuska, NPelica,  Marisha hvala vam zenice! ❤️❤️
    Sanii necemo vise raditi betu.  Za sad je ovo u redu i čekamo uzv🤗🙏

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Marisha
    04. Ožujak 2024. 12:05

tinčica1703

Drage cure, beta je sa 22 pala na 8,8Kako se trenutno osjećam kad znam da nema više postupaka preko hzzo a ni financijski ne stojim bajno uopće nije za pričati. Tako sam se veselila i na malo vremena bila sam trudnica. Sada je propao moj san… Srce dok izliječim treba vremena, a ni vremena nemam jer sam 39 godina… Ja ću se sada malo povući i osamiti, a vama svima od srca želim najveće bete i puno puno pozitivnih testova. Šaljem najtopliji zagrljaj svakoj ponaosob… Sada treba snage za život, a trenutno mi nije do ničega… Ljubim Vas sve.

Draga tinčica jako mi je žao da je ovako završilo Šaljem ti zagrljaj ❤️ ohrabrenja i suosjećanja ❤️, ne znam što bih ti još mogla reći kada je sve suvišno. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i krenuti u nove pobjede 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Oblutak
    04. Ožujak 2024. 12:05

tinčica1703

Jako mi je zao 🙏🏼❤️‍🩹

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

tera_
    04. Ožujak 2024. 12:06

Sunce cestitam i zelim urednu trudnocu😍😍
    Tincice jako mi je zao,saljem zagrljaj🤗
    Moja menga je stigla danas jos samo trebam javiti u kbc da mi daju termin za uzv😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• marica36
    04. Ožujak 2024. 12:16

Medena33

Marica36ocito kod njega vecina ide u dugi protokol. Meni je rekao da cemo se malo cesce vidati buduci da sam mengu dobila 7 dana prije ocekivano, tj. Tocno na dan kad sam krenila sa sprejem. U cetvrtak pocinjem s pikanjem, bojim se sama pa ce mi partner priskociti u pomoc.

I meni će moj heheheh 
    Ja bi trebala za koji dan al nekako mi danas dolje čudno pa ću vidjeti do navecer danas su popodne pa super.  Nazovem ih i čujem kad i što sa pikama.... Sad me malo npelica šokirala s punkcijom 15 ti dan ..ja njima zaista vjerujem i sve stoji.  Definitivno najdivniji do sada ...ali čudno mi jer uvijek na sv duhu 11,12 dan punkcija. Al dobro ljudi znaju što rade.  .jedva čekam uzv i sve da krene ... ♥️🙏

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.