Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NPelica
    04. Ožujak 2024. 11:49

tinčica1703

Drage cure, beta je sa 22 pala na 8,8Kako se trenutno osjećam kad znam da nema više postupaka preko hzzo a ni financijski ne stojim bajno uopće nije za pričati. Tako sam se veselila i na malo vremena bila sam trudnica. Sada je propao moj san… Srce dok izliječim treba vremena, a ni vremena nemam jer sam 39 godina… Ja ću se sada malo povući i osamiti, a vama svima od srca želim najveće bete i puno puno pozitivnih testova. Šaljem najtopliji zagrljaj svakoj ponaosob… Sada treba snage za život, a trenutno mi nije do ničega… Ljubim Vas sve.

Mila, jako mi je žao ❤️ uzmi si vremena, skupi snage, onda ćeš razmisljat što i kako dalje ❤️ želim ti da se brzo oporaviš. Šaljem najveći zagrljaj 🫂❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Sunce12
    04. Ožujak 2024. 11:49

Angel eyes, Rolica, Sreca3, Sanjuska, NPelica,  Marisha hvala vam zenice! ❤️❤️
    Sanii necemo vise raditi betu.  Za sad je ovo u redu i čekamo uzv🤗🙏

🧏‍♀️32
    🧏‍♂️34
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
    Fet 12/2022 X
    Fet 2/2023 X
    Fet 3/2023 X
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
    IVF Europe - Prag 🙏❤️

Marisha
    04. Ožujak 2024. 12:05

tinčica1703

Drage cure, beta je sa 22 pala na 8,8Kako se trenutno osjećam kad znam da nema više postupaka preko hzzo a ni financijski ne stojim bajno uopće nije za pričati. Tako sam se veselila i na malo vremena bila sam trudnica. Sada je propao moj san… Srce dok izliječim treba vremena, a ni vremena nemam jer sam 39 godina… Ja ću se sada malo povući i osamiti, a vama svima od srca želim najveće bete i puno puno pozitivnih testova. Šaljem najtopliji zagrljaj svakoj ponaosob… Sada treba snage za život, a trenutno mi nije do ničega… Ljubim Vas sve.

Draga tinčica jako mi je žao da je ovako završilo Šaljem ti zagrljaj ❤️ ohrabrenja i suosjećanja ❤️, ne znam što bih ti još mogla reći kada je sve suvišno. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i krenuti u nove pobjede 

Oblutak
    04. Ožujak 2024. 12:05

tinčica1703

Jako mi je zao 🙏🏼❤️‍🩹

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

tera_
    04. Ožujak 2024. 12:06

Sunce cestitam i zelim urednu trudnocu😍😍
    Tincice jako mi je zao,saljem zagrljaj🤗
    Moja menga je stigla danas jos samo trebam javiti u kbc da mi daju termin za uzv😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• marica36
    04. Ožujak 2024. 12:16

Medena33

Marica36ocito kod njega vecina ide u dugi protokol. Meni je rekao da cemo se malo cesce vidati buduci da sam mengu dobila 7 dana prije ocekivano, tj. Tocno na dan kad sam krenila sa sprejem. U cetvrtak pocinjem s pikanjem, bojim se sama pa ce mi partner priskociti u pomoc.

I meni će moj heheheh 
    Ja bi trebala za koji dan al nekako mi danas dolje čudno pa ću vidjeti do navecer danas su popodne pa super.  Nazovem ih i čujem kad i što sa pikama.... Sad me malo npelica šokirala s punkcijom 15 ti dan ..ja njima zaista vjerujem i sve stoji.  Definitivno najdivniji do sada ...ali čudno mi jer uvijek na sv duhu 11,12 dan punkcija. Al dobro ljudi znaju što rade.  .jedva čekam uzv i sve da krene ... ♥️🙏

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• marica36
    04. Ožujak 2024. 12:17

Ćeš ti medena biti doma ili ćeš ići raditi poslije svega toga....mislim transfera.  .... Nezz što mi je pametno....ja bi čak ostala doma jer putujem do posla više od 1h pa mi se Neda ako već imam pravo na b o 🫣😛

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Sunce12
    04. Ožujak 2024. 12:20

tinčica1703

Jako mi je zao draga🥺
    Isplaci se koliko ti treba i uzmi vremena. Doci ce i tvoja beba kad tad❤️❤️ U mislima si mi❤️
    Sanjuska možeš li me staviti na uzv za 18.3. 🙏☺️

🧏‍♀️32
    🧏‍♂️34
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
    Fet 12/2022 X
    Fet 2/2023 X
    Fet 3/2023 X
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
    IVF Europe - Prag 🙏❤️

Fionci99
    04. Ožujak 2024. 12:24

Stela_M i Kawa hvala na odgovorima :) ogtt sam radila prije godinu i bio je taman na granici. 😏 Kod mene sve kao nis strasno hvala Bogu a par stvari na granici 🙄 AMH 44 (sto su mi rekli da je super al vidim da je blizu povisenog), kortizol 526 a max je 535..
    Vidjela sam da se TSH cesto spominje..meni je on 2.40 sto je kao ok al idem njega i AMH (ak sam dobro zapamtila s konzultacija) vaditi opet ovaj tjedan.

Sunce12 super za betu 🤗
    Ivy19 sretno do cetvrtka, nadam se poboljsanju pa da bus na miru🤞😉
    Aneri21 par prijateljica mi je imalo krvarenja i svima je trudnoca bila tocno kakva treba biti pa iako vjerujem da je strasno, bude to sve dobro 🥰

Tinčica jako mi je zao, zaista ne znam sto da ti kazem a da bi te sad moglo utjesiti. 😔 Nadam se da ce ti malo vremena za sebe pomoci i sretno dalje, sto god da odlucili ❤

NPelica
    04. Ožujak 2024. 12:40

marica36

Medena33

Marica36ocito kod njega vecina ide u dugi protokol. Meni je rekao da cemo se malo cesce vidati buduci da sam mengu dobila 7 dana prije ocekivano, tj. Tocno na dan kad sam krenila sa sprejem. U cetvrtak pocinjem s pikanjem, bojim se sama pa ce mi partner priskociti u pomoc.

I meni će moj heheheh
    Ja bi trebala za koji dan al nekako mi danas dolje čudno pa ću vidjeti do navecer danas su popodne pa super. Nazovem ih i čujem kad i što sa pikama…. Sad me malo npelica šokirala s punkcijom 15 ti dan ..ja njima zaista vjerujem i sve stoji. Definitivno najdivniji do sada …ali čudno mi jer uvijek na sv duhu 11,12 dan punkcija. Al dobro ljudi znaju što rade. .jedva čekam uzv i sve da krene … ♥️🙏

A to sve ovisi o rastu folikula.. meni je bilo tako da mi je tada išla punkcija.. tebi možda bude ranije, ili kasnije.. svatko od nas je drukčiji.. uopće se ne brini, u dobrim si rukama ❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI