Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lea25
    10. Ožujak 2025. 16:58

Ana_ZK_101

Hvalaaa, kod mene je ista bc u pitanju. Želim svima duplu💙

Netko je napisao kako Dr daju do znanja da ste “stare/zakasnile”, ja sam doživjela masu sličnih a obrnutih situacija, nemam još ni 30, ali muž 10 stariji, a nama nije prirodno išlo 4 godine i poteškoće od kad smo i na klinici. A komentari su tipa šta ćeš ti tu s toliko godina, šopaju te injekcijama, uništavaš se, ali realno ako vidiš dugogodišnji problem i nema pomaka, čak i kad to vide ljudi koji to liječe i komentiraju to, to mi je u rangu izjave “zakasnili ste”.  Znaci za prirodnu trudnoću vrijedi “nema pravila, kad osjetiš da si spremna”, ali za tolikoooooo mučni IVF takvi komentari još od žena🥲

Slee
    10. Ožujak 2025. 17:10

Mene je isto dr. Dmitrovic paihicki dotukla. 3 transfera sam tamo odradila, u svakom je bila neka situacija, al najgora u zadnjem kada mi je 9dnt beta bila 17, ona rekla da ne miram ponavljati betu i da je biokemijska, ja prokrvarila, mislila to je to, da bi nakon mjesec i pol zavrsila na hitnoj sa strasnim bolovima i blighted ovumom. Njezin komentar je bio da sam trebala sama znati da sam ipak trudna jer mi je ipak to vec bila cetvrta trudnoca. Par dana nakon narucim se kod nje na pregled nakon gubitka i zena mrtva-hladna kaze: ajmo vidjeti kako napreduje trudnoca. Ok, ne mora znati napamet sve o meni, al moze bar procitati karton prije nego sto udjem. O kradji i naplacivanju ni necu. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Razumna
    10. Ožujak 2025. 17:28

Slee

Mene je isto dr. Dmitrovic paihicki dotukla. 3 transfera sam tamo odradila, u svakom je bila neka situacija, al najgora u zadnjem kada mi je 9dnt beta bila 17, ona rekla da ne miram ponavljati betu i da je biokemijska, ja prokrvarila, mislila to je to, da bi nakon mjesec i pol zavrsila na hitnoj sa strasnim bolovima i blighted ovumom. Njezin komentar je bio da sam trebala sama znati da sam ipak trudna jer mi je ipak to vec bila cetvrta trudnoca. Par dana nakon narucim se kod nje na pregled nakon gubitka i zena mrtva-hladna kaze: ajmo vidjeti kako napreduje trudnoca. Ok, ne mora znati napamet sve o meni, al moze bar procitati karton prije nego sto udjem. O kradji i naplacivanju ni necu.

Ja kužim da ona ima desetke pacijentica, ali ne pripremit se to je po meni čista lijenost. 
    Ne kužim čemu ta aljkavost i surovost, ako ti se ne radi taj posao, pa promjeni ženo. Nema ništa gore od potrošenih doktora. 
    Baš mi je žao što je tvoja trudnoća završila tako. I da si 100 puta bila trudna, svaka trudnoća je različita i ona bi to trebala znati. Evo, ja kao laik bi te poslala da vadiš drugu betu. Njoj ni u džep ni iz džepa.
    Lea25 preispitivanje kad bi netko htio dijete i govorenje gluposti je upravo šamanizam o kojem ja govorim. Mene je moj gin liječio 2g prije nego sam ja rekla da idem na ivf. Realno sam mogla krenuti i sa 32 umjesto 34g, ali ne ja sam pila suplemente, šopala muža sa profertilom...
    Svi sve znaju i naravno imaju dva najbolja savjeta: moraš se opustiti i moraš se posložiti u glavi. Kad mi netko sljedeći put kaže "sve je u glavi" odrobijat ću ga 😂 šta je u njegovoj glavi? 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Ana_ZK_101
    10. Ožujak 2025. 17:28

Slee

😳😳😵
    Znači ovo zvuči strašno i to kod privatnika di plaćaš.
    Kažem puno bolje iskustvo sam imala u državnoj bolnici. Još se i sada sjetim kad sam došla na prvi uzv nakon bete, bila je jedna strija sestra koja je došla do mene i primila me za ruku dok smo čekali šta će se pokazati.

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    🌟✨💫

• Ana_
    10. Ožujak 2025. 17:39

Ja sad čitam ova iskustva iz Beta+ i imam osjećaj kao da nisam u istoj klinici. Ok, moram priznati da mi je drugi postupak tamo bio kao na traci, sve nekako užurbano i brzinski, ali sad ovaj treći (kao i prvi) nemam zamjerki. Žao mi je, cure, da ste imale tako loša iskustva, stvarno mi je žao i ne razumijem doktoricu da može tako komentirati. Mislim da o dr. D nešto govori i to da nakon dosta godina više nije na najdoktor listi najboljih ginekologa.

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

• Baccarat
    10. Ožujak 2025. 17:42

Bas je tesko ovo sve citati i uzasno mi je zao sta ste to prosle...i to jos u privatnim klinikama. Meni je npr.jako bitan pristup liječnika i taj ljudski kontakt,ohrabrenje,podrška i to je cak i prvi kriterij kojeg sam gledala. I onda cujem komentare "pa nije ti doktor mama" ili "ne ides u bolnicu da te netko njonja". To su doslovni citati i to od zena. Ne idem radi toga ali da ti puno znaci-znaci. I koliko god je uzasno to sta ste prosle,hvala vam sta pisete o tome jer se inace nikad nista nece promijenit.

👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
    👦1984.on,asthenozoospermija
    Pokušavamo od 10/22
    Dvije biokemijske
    11/24 Repromed
    2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
    3/25 1BC-> 9dnt beta 89

Rolica
    10. Ožujak 2025. 17:54

Hej curke, radila sam one hcg trakice iz DM-a, budem sutra ponovila, iako i ja mislim da je 9 dan nekako optimalan. Da bio je 4-dnevni 
    .
    sretno svimaaaa 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> ⏳
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Razumna
    10. Ožujak 2025. 18:38

Baccarat

Bas je tesko ovo sve citati i uzasno mi je zao sta ste to prosle…i to jos u privatnim klinikama. Meni je npr.jako bitan pristup liječnika i taj ljudski kontakt,ohrabrenje,podrška i to je cak i prvi kriterij kojeg sam gledala. I onda cujem komentare "pa nije ti doktor mama" ili "ne ides u bolnicu da te netko njonja". To su doslovni citati i to od zena. Ne idem radi toga ali da ti puno znaci-znaci. I koliko god je uzasno to sta ste prosle,hvala vam sta pisete o tome jer se inace nikad nista nece promijenit.

Tko nije prošao ivf nema što da mi priča. Pa nekim od nas sa pozitivnom betom počinje horor film. Tko to nije prošao, nema mi šta govoriti. Kad mi kažu da tek porod boli, a sve rodile zdravu djecu... A ja od medikamentnog pobačaja ne znam kako se zovem i naravno smišljam plan kako ću to sve iz početka.... Ja više ni svojim najbližima ne govorom o postupcima. Zna muz i 2 žene koje znam iz ivf. I to mi je potpuno dovoljno

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

tinčica1703
    10. Ožujak 2025. 19:19

Razumna

Baccarat

Bas je tesko ovo sve citati i uzasno mi je zao sta ste to prosle…i to jos u privatnim klinikama. Meni je npr.jako bitan pristup liječnika i taj ljudski kontakt,ohrabrenje,podrška i to je cak i prvi kriterij kojeg sam gledala. I onda cujem komentare "pa nije ti doktor mama" ili "ne ides u bolnicu da te netko njonja". To su doslovni citati i to od zena. Ne idem radi toga ali da ti puno znaci-znaci. I koliko god je uzasno to sta ste prosle,hvala vam sta pisete o tome jer se inace nikad nista nece promijenit.

Tko nije prošao ivf nema što da mi priča. Pa nekim od nas sa pozitivnom betom počinje horor film. Tko to nije prošao, nema mi šta govoriti. Kad mi kažu da tek porod boli, a sve rodile zdravu djecu… A ja od medikamentnog pobačaja ne znam kako se zovem i naravno smišljam plan kako ću to sve iz početka…. Ja više ni svojim najbližima ne govorom o postupcima. Zna muz i 2 žene koje znam iz ivf. I to mi je potpuno dovoljno

Potpisujem ❤️

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Mukii
    10. Ožujak 2025. 19:25

Cure ove divne vijesti je tako lijepo procitati! 🎉❤️
    Budi nadu svima nama koji cekamo postupke/rezultate.
    Mislim da je bitno pisati iskustva u klinikama iz prve ruke, mislim da nam svima moze pomoci u odabiru, kao i sama anketa koja je super! 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.