Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lea25
    11. Ožujak 2025. 13:10

Hvalaaaa, također čestitam svima na betama i šaljem puno snage  ostalim curama koje još čekaju 🙏🏻🙏🏻
    Nadam se da će i moja beta sutra pokazati dobar rezultat

• MiliPe
    11. Ožujak 2025. 13:47

Drage cure ja sam danas dobila info da smo dobili 4 predivne blastociste 🍀🥰 Nikada nisam dobila vise od jedne.. Danas sam dobila ciklus posle stimulacije tako da se sad pripremam za Fet. Od terapije sam dobila 3x1 Estrifam i 1x Aspirin od 100mg. Takodje vitamin D i folnu od 5mg. 

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

• hope82
    11. Ožujak 2025. 13:52

Saniii

Dodo pupice sretno
    Sirena 🤞🙏❤️
    Milipe da ih što više opstane🤞
    Srculence baš mi je žao 💔, meni jedino na pamet pada pgd analiza embrija, pa sa odma u startu eliminirajuaneuploidne embrije, ali kod nas tog testiranja nema..drži se 🤗
    Jane23 to je samo jedan mali dio trombofilije ali da, trombofilija nije uzrok biokemijskih vec moze uzrokovati spontane u kasnijim tjednima, biokemijske su jako ceste i kod žena koje se ne bore s neplodnoscu samo što ih ne detektiraju jer se ne testiraju rano i prođu ispod radara..
    Joka95 bravo za odluku za posvojenje 😍
    Tincicabete su ti melem za oči 😍, drago mi je da ti je drA donio sreću 🫠..
    Baccaratbravo i za tvoju betu👍, ne zamaraj se visinom bete bitno je da se dupla 🤞
    Hope82 ako folikul ne raste nema estrogena onda ni endometrij se ne može debljati, to je jednostavno zakon biologije, postoji mogućnost da će biti kasnija O i ako folikul krene rasti tako će i endometrij..
    Razumna pupice sretno 🤞
    Belaaa sretno danas 🤞
    Sretno svima 🤞

Saniii

Dodo pupice sretno
    Sirena 🤞🙏❤️
    Milipe da ih što više opstane🤞
    Srculence baš mi je žao 💔, meni jedino na pamet pada pgd analiza embrija, pa sa odma u startu eliminirajuaneuploidne embrije, ali kod nas tog testiranja nema..drži se 🤗
    Jane23 to je samo jedan mali dio trombofilije ali da, trombofilija nije uzrok biokemijskih vec moze uzrokovati spontane u kasnijim tjednima, biokemijske su jako ceste i kod žena koje se ne bore s neplodnoscu samo što ih ne detektiraju jer se ne testiraju rano i prođu ispod radara..
    Joka95 bravo za odluku za posvojenje 😍
    Tincicabete su ti melem za oči 😍, drago mi je da ti je drA donio sreću 🫠..
    Baccaratbravo i za tvoju betu👍, ne zamaraj se visinom bete bitno je da se dupla 🤞
    Hope82 ako folikul ne raste nema estrogena onda ni endometrij se ne može debljati, to je jednostavno zakon biologije, postoji mogućnost da će biti kasnija O i ako folikul krene rasti tako će i endometrij..
    Razumna pupice sretno 🤞
    Belaaa sretno danas 🤞
    Sretno svima 🤞

Hvala na informaciji. Estrogen i je nizak, a doktor ne daju nikakvu terapiju za to. Jedino menopur od 7 dc. Kako prirodno povećati estrogen?

💜Medenko
    11. Ožujak 2025. 15:15

MiliPe

Drage cure ja sam danas dobila info da smo dobili 4 predivne blastociste 🍀🥰 Nikada nisam dobila vise od jedne.. Danas sam dobila ciklus posle stimulacije tako da se sad pripremam za Fet. Od terapije sam dobila 3x1 Estrifam i 1x Aspirin od 100mg. Takodje vitamin D i folnu od 5mg.

Sjajan rezultat draga,cestitam❣️❣️Neka fet bude dobitni 🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟

Verbena
    11. Ožujak 2025. 15:43

Tinčice, Baccarat, Ana ZK - čestitam cure i dretno dalje!! ☺️
    Rolice, bemumiša.. ma ja svejedno držim fige da te beta u petak lijepo iznenadi.. ☺️🍀🤞🤞
    Razumna, suborkinjo sa Duha 🙂 Da, i meni isto smeta što informacije dobivaš na kapaljku, a osim u ET kad te pitaju da li želiš da vrate 1 ili 2 embrija, ostale embrije bez pitanja sve smrzavaju pojedinačno... 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀

Verbena
    11. Ožujak 2025. 15:44

A o komentarima na dob i moj AMH ni neću... A jbg, nije nam se svima život po godinama posložio onako idealno, kako smo očekivale.. 🤷🏼‍♀️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀

Razumna
    11. Ožujak 2025. 16:14

Verbena

Tinčice, Baccarat, Ana ZK - čestitam cure i dretno dalje!! ☺️
    Rolice, bemumiša.. ma ja svejedno držim fige da te beta u petak lijepo iznenadi.. ☺️🍀🤞🤞
    Razumna, suborkinjo sa Duha 🙂 Da, i meni isto smeta što informacije dobivaš na kapaljku, a osim u ET kad te pitaju da li želiš da vrate 1 ili 2 embrija, ostale embrije bez pitanja sve smrzavaju pojedinačno…

Darling 🥰 kod kog si TI? Ja sam kod TPT. Ja ne mislim da oni na sv Duhu rade loše, da mislim nebi bila tamo. Po nekim stvarima je bolje nego kod privatnika (više stručnjaka, i ako si jako loše uvijek će te netko utješiti i pomoć ti, prostor mi je bolji nego kod privatnika (ok ja sam bila samo kod Lucija, Škvorca i beta+ pa možda nisam referentna) bolja aparature, tj možda je u beti+ lab bolje opremljen, ali kako god da je opremljen-ne može poboljšati loš zametak)
    Samo stvarno premalo info. 
    Što se tiče zamrzavanja, praksa je kvalitetne po jednog a lošije po 2.
    MiliPe vidim da se liječis u Pragu i da si odmah zadovoljnija, ja isto ako ne uspijem na sv Duhu, probat ću u Pragu. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• MiliPe
    11. Ožujak 2025. 17:13

Medenko Hvala ti, nadam se jako 🙏🍀
    Razumna Jesam zadovoljna do sada. Jest da je malo stresno oko komunikacije, zakazati termine kod svog ginekologa kad oni jave da treba ali ako bude uspjesno nece mi nisra biti problem. Za sad je sve pozitivno cak i suprugov spermiogram od 0% do 73% pokretnih.

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

Anđelić
    11. Ožujak 2025. 17:45

Pozz svima.oprostite ako ovako upadam.al zanima me ako netko ima nove info za kbc rijeka kad ce ponovno poceti sa postupcima

Bebolina2024
    11. Ožujak 2025. 17:54

Svima čestitam na lijepim betama. Vidim da je neki pozitivan val opet krenuo.
    Žao mi je zbog negativnih testova.
    Razumna ja se nadam da ovaj put je tvoja sreća među smrzlićima i da nećeš trebati čak i do Praga, isto to želim i našoj Sanii u novom postupku.
    Rolica 🤞🤞
    MiliPe drago mi je što si zadovoljna rezultatom. Neka je sa srećom.
    .
    Sretno svima!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.