Sirena i Ivona pupice! Čestitam neka se cvrsto prime ❤️
.
Marchy koja beta! Čestitam 🎊
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
PUPICE sretno vam da vam se mrvica čvrsto primi ❤️❤️❤️
Djetelina nemam nekih simptoma, grudi su jučer postale bolne i to je to (al klasični PMS) jučer mi je krenia herpes na usnama još uz to sve. 🤷🏻♀️
Mislim da je ipak bila prava crta, sad se vidi bolje na testu, i roza je 😁 znam da ne valja posli očitavati al ovaj od jučer nema nikakve crte 😂 ujutro ću ponovit,s obzirom na hydrosalpnix ostajem realna, i nadam se da će sve ic kako treba a u sridu ću otic privatno izvadit prvu betu, pa ću u petak preko uputnice ❤️🙏🏻
Xoxo razumijem tvoje "puhanje na hladno" i sama sam takva i više s negativnijim stavom idem u sve to valjda zbog nekakvog obrambenog mehanizma da se previše ne razočaram. Dobri su to simptomi, i sutra ujutro obavezno objavi slikicu. Vidjet ćeš, bit ce to tamnija crtica 🥰
Ja po uputama idem u čet vadit betu. Danas imam malo izraženije mentrualne bolove i pišala sam valjda 10 puta ujutro ali sad se smirilo. Nemam pojma šta me spopalo ujutro 😅
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Sirena i Ivona, PUPO- ice, sretno!! Držim fige da bude uspješno kod obje 🤞☺️
Marchy, čestitam, jako lijepa beta! ☺️ I nemoj brinuti da je previsoka - nisu toliko bitni brojevi koliko da se pravilno podupla za dva dana. Pa držim fige za lijepo duplanje!! 🌸💗
Svim novim curama želim dobrodošlicu i sreću (trebat će mi vjerojatno neko vrijeme da vas sve pohvatam 🙈🤭)
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Hvala vam🤗❤️ u srijedu ponovo beta, a u četvrtak UZV🤞🏻
Čestitam svima na pozitivnim testicima, a vama koje tek ocekujete zelim svu srecu svijeta😘
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Danas sam prije transfera izvadila progesteron i vitamin D, koristim cyclogest danas peti dan pa kako Vam se cini nalaz?
Dali je ok progesteron?
https://ibb.co/fd7S8QZb
👩🏻 33g AMH 9,3 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️histero
🧑🏻 36 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse fol-odustali, 3/23, 5 folikula popucali prije aspracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
I zabravila sam napisat da sam vadila i Feritin koji je 33,4 ng/ml.
To mi se cini dosta mala.
Kako se Vama cini?
👩🏻 33g AMH 9,3 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️histero
🧑🏻 36 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse fol-odustali, 3/23, 5 folikula popucali prije aspracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Djetelina ma da mislim da svi imamo taj obrambeni mehanizam, jer smo se nagledale negativnih testova, i dosta loših scenarija. Rekla sam i muzu sad i pokazala mu test, sretan ali sa velikim oprezom 🤣😂 i na njih to priđe 😅
E pa meni je to piskenje isto ali kao pokušavam šta vise tekućine unosit pa sam vise to tome pripisivala 🤗
Ako Bog da pribacit ćemo se skupa onda i na jesenske/zimske trudnice 🤣🤣❤️❤️🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Djetelina ma da mislim da svi imamo taj obrambeni mehanizam, jer smo se nagledale negativnih testova, i dosta loših scenarija. Rekla sam i muzu sad i pokazala mu test, sretan ali sa velikim oprezom 🤣😂 i na njih to priđe 😅
E pa meni je to piskenje isto ali kao pokušavam šta vise tekućine unosit pa sam vise to tome pripisivala 🤗
Ako Bog da pribacit ćemo se skupa onda i na jesenske/zimske trudnice 🤣🤣❤️❤️🥰
Xoxo upravo to da. Ja nikad u životu nisam ugledala dvije crtice i imam traumu od te jedne crtice 😅 zato ni ne radim test.
Hahaha i muž ti je oprezan da. Sve mi je to jako dobro poznato. 🫣
Ajme kako ovo lijepo zvuči. Iz tvojih usta u Božje uši 🥰
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Pozdrav cure!
Pratim vas od 8 mj prošle godine kad sam i sama krenula u ivf postupak.U 9mj smo sa svim nalazima koji su potrebni(naš problem je spermiogram) otišli privat u Beta+.Postupak,lijekovi,kriopohrana zametka i fet su nas došli oko 4000€.Nama nije uspijelo ni u sviježem embriotransveru ni poslije u 11mj sa smrzlićem.
Nakon toga smo preko hzzo otišli u IVF polikliniku.U prvom mjesecu krenuli u postupak. 29.1. embriotransver blastice.Jučer 10.dan nakon embriotransvera beta 243.Sutra opet vadim betu.
Ako imate kakva pitanja slobodno pitajte.Od srca vam želim sve najbolje.🙂
Dobrodošla i želim ti što veću betu! 🍀
Ja sam ponovila test i opet negativan tako da mislim da ovaj put nismo imali sreće, ali prvi je put pa sljedeći put bar znam kroz što moram proći…
Btw. htjela sam pitati je li netko od vas imao otežan ET? Meni je sestra minutu prije rekla da je to kao papa test, lijepo sam se opustila, a onda dušu ostavila na onom stolu. Rekli su mi da sljedeći put napomenem da je bio otežan ET. U otpusnom pismu ništa nije spomenuto, a malo sam čitala i ne bih rekla da je to dobro…smanjuje mogućnosti 😔
Cure koje očekuju test/betu želim vam više sreće…za svaku se radujem! 💪🥰
Pozdrav, ja sam imala
dva otezana i bolna transfera u Vinogradskoj (neuspjesna) i treci, uspjesan, koji je bio lagan i brz (nisam mogla vjerovati da je to moguce nakon onakva dva). Svaki put razliciti lijecnik. Ne znam tko Vam je radio prvi, no svakako na iducim konzultacijiama napomenite da ste imali otezan transfer i pitajte moze li se ista poduzeti po tom pitanju (npr. probni transfer) odnosno eventualno zamolite da Vam ga pokusa napraviti drugi lijecnik. Dajte im to do znanja, meni je transfer nakon prvog iskustva bio dio postupka kojeg sam se najvise bojala.
Hvala puno! 🥰
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Riamaro spermiogram i hormoni moraju biti njihovi sve drugo priznaju..sretno 🥰
Koliko PUPICA cestitam..neka se primi🤩