Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    11. Veljača 2025. 09:55

Jutro drage moje cure ovi dana mi bila ludnica uglavnom u mislila ste mi sve čekaluce beta i punkcija itdd..🙏🏻❤️
    Ja evo upravo s punkicije🙏🏻 u Nedilju kad sam bila 0d 4 stanice dvi su se ipuhale zguzvale a ostale dvije na livom jajniku dobili smo jednu 🙏🏻 i sada molit vjerovati i nadati se da ce biti ok i da cemo uspjeti  doči do transvera🙏🏻 Sjela u kafić zamantana od inekcija  i cekam mùžica da dođe, lipo li je ovo kad te nadrogiraju 🤣 lakse podneseš ako je sta lošee  eto bar jedna samo da je bude vrijedna  neka blagdan Gospe Lurdske  koju štujem upravi i prinese pred prijestolje Božje stanicu ,mene ,nas i nase roditeljstvo 🙏🏻❤️
    A i sve nas cu danas prekazati na misi iako vas uvjek prekažem u molitvi svaki dan i kad sam na misi uvjek se sijetim riječima  : molim te Bože za sve parove koji žele potomstvo pogledaj na nas ali i na sve moje zene ,lavice na forumu🙏🏻❤️ svijesna sam da su godine i da kvaliteta mojih stanica nije bas ali Bogu je sve moguće i on nek se proslavi kroz sve nas.
    Jer ja sam vise umorna sama on mi daje snagu u ovoj dolini suza🙏🏻❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

BAJOMA
    11. Veljača 2025. 10:10

Jutro drage moje cure ovi dana mi bila ludnica uglavnom u mislila ste mi sve čekaluce beta i punkcija itdd..🙏🏻❤️
    Ja evo upravo s punkicije🙏🏻 u Nedilju kad sam bila 0d 4 stanice dvi su se ipuhale zguzvale a ostale dvije na livom jajniku dobili smo jednu 🙏🏻 i sada molit vjerovati inadati se da ce biti ok i da cemo uspjetidoči do transvera🙏🏻 Sjela u kafić zamantana od inekcija i cekam mùžica da dođe, lipo li je ovo kad te nadrogiraju 🤣 lakse podneseš ako je sta lošee eto bar jedna samo da je bude vrijedna neka blagdan Gospe Lurdske koju štujem upravi i prinese pred prijestolje Božje stanicu ,mene ,nas i nase roditeljstvo 🙏🏻❤️
    A i sve nas cu danas prekazati na misi iako vas uvjek prekažem u molitvi svaki dan i kad sam na misi uvjek se sijetim riječima : molim te Bože za sve parove koji žele potomstvo pogledaj na nas ali i na sve moje zene ,lavice na forumu🙏🏻❤️ svijesna sam da su godine i da kvaliteta mojih stanica nije bas ali Bogu je sve moguće i on nek se proslavi kroz sve nas.
    Jer ja sam vise umorna sama on mi daje snagu u ovoj dolini suza🙏🏻❤️

Bela nadam se da me se sjecas želim ti svu srecu ovog svijeta da ugledas svoj klupko sreće.🙏🏼🤞

url=https://lilypie.com]

BAJOMA
    11. Veljača 2025. 10:22

Nisam s ove teme . Ali nekad davno sam bila stalni gost na njoj, najbolja grupa podrske koju sam s tolikim nestrpljenjem cekala svako jutro procitati.
    Lucky, AuroraB Bajo opet ima pozitivan test . Nepitajte kako se ovo uspilo uhvatit Čak sam na kontracepciji . Međutim kasni mi ja mislila u menopauzu ulazim. Kad ono dvi debele crte. Nisam na pregled isla sad sam otprilike 5 i kusurt i čekam malo hrabrosti da skupim🫣
    Nadam ste da ste dobro.
    MTB akočitas 😘😘😘
    Ostale trudilice zelim vam što prije vaše klupko srece🤞🙏🏼😘
    Eh da imat cu pune 42g kad rodim 
    Eh znam da volite pozitivne testove i malo trudnicke prašine šaljem svima ✨✨✨

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    11. Veljača 2025. 10:25

Bayoma kako se nebih siječala sve stare ekipee❤️😍hvala ti❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

BAJOMA
    11. Veljača 2025. 10:26

https://ibb.co/x8JWLWGY
    Lucky ajme meni 🙈🙈🙈

tera_
    11. Veljača 2025. 10:29

BAJOMA

Nisam s ove teme . Ali nekad davno sam bila stalni gost na njoj, najbolja grupa podrske koju sam s tolikim nestrpljenjem cekala svako jutro procitati.
    Lucky, AuroraBBajo opet ima pozitivan test . Nepitajte kako se ovo uspilo uhvatit Čak sam na kontracepciji . Međutim kasni mi ja mislila u menopauzu ulazim. Kad ono dvi debele crte. Nisam na pregled isla sad sam otprilike 5 i kusurt i čekam malo hrabrosti da skupim🫣
    Nadam ste da ste dobro.
    MTB akočitas 😘😘😘

Ja te se sjecam😊 i cestitam🤩

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    11. Veljača 2025. 10:32

Xoxo usla sam samo da vidim ima li novosti kad ono imas crticu😍😍 neka sad lipo tamni😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

BAJOMA
    11. Veljača 2025. 10:33

tera_

BAJOMA

Lucky, AuroraBBajo opet ima pozitivan test . Nepitajte kako se ovo uspilo uhvatit Čak sam na kontracepciji . Međutim kasni mi ja mislila u menopauzu ulazim. Kad ono dvi debele crte. Nisam na pregled isla sad sam otprilike 5 i kusurt i čekam malo hrabrosti da skupim🫣
    Nadam ste da ste dobro.
    MTB akočitas 😘😘😘

Ja te se sjecam😊 i cestitam🤩

Ajme hvala mislila sam da sam da sam gotova s rađanjem kad onaj gore 🙏🏼je ocito imao neke druge planove🙈🙈

riamaro
    11. Veljača 2025. 10:50

Molly, jako mi je žao. Nadam se da će okrenuti na dobro na kraju. Jesu vam išta rekli zbog čega je takva situacija? 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

darliv
    11. Veljača 2025. 10:55

BAJO čestitam 🤗 🥰 tvoj test se ne mora analizirati kroz filtere 😂 kako je curka M? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.