Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    11. Veljača 2025. 10:33

tera_

BAJOMA

Nisam s ove teme . Ali nekad davno sam bila stalni gost na njoj, najbolja grupa podrske koju sam s tolikim nestrpljenjem cekala svako jutro procitati.
    Lucky, AuroraBBajo opet ima pozitivan test . Nepitajte kako se ovo uspilo uhvatit Čak sam na kontracepciji . Međutim kasni mi ja mislila u menopauzu ulazim. Kad ono dvi debele crte. Nisam na pregled isla sad sam otprilike 5 i kusurt i čekam malo hrabrosti da skupim🫣
    Nadam ste da ste dobro.
    MTB akočitas 😘😘😘
    Ostale trudilice zelim vam što prije vaše klupko srece🤞🙏🏼😘
    Eh da imat cu pune 42g kad rodim
    Eh znam da volite pozitivne testove i malo trudnicke prašine šaljem svima ✨✨✨

Ja te se sjecam😊 i cestitam🤩

Ajme hvala mislila sam da sam da sam gotova s rađanjem kad onaj gore 🙏🏼je ocito imao neke druge planove🙈🙈

riamaro
    11. Veljača 2025. 10:50

Molly, jako mi je žao. Nadam se da će okrenuti na dobro na kraju. Jesu vam išta rekli zbog čega je takva situacija? 

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

darliv
    11. Veljača 2025. 10:55

BAJO čestitam 🤗 🥰 tvoj test se ne mora analizirati kroz filtere 😂 kako je curka M? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

darliv
    11. Veljača 2025. 10:56

Bela 🙏🏻❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

jane23
    11. Veljača 2025. 10:58

Jutro! Ja sam upravo odradila konzultacije i dogovoreno je da u 3 mj krecemo s ivf-om. Nakon 2 neuspjesne inseminacije, nema smisla vise pokusavati. Dogovorili smo preko hzzo-a (hvala cure na svjetima za uputnicu). 
    Iskreno se veselim, ali opet i jako bojim punkcije. Jeste li vi uzele anesteziju ili sedaciju? Jel zaista jako boli ili se nemam cega bojati?

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖

noor1994
    11. Veljača 2025. 11:14

Jane23 super, to je velik korak, bravo 😊 ja sam uzela anesteziju oba puta jer sam bila dosta folikula + endometrioza pa su mi i dr savjetovali da je anestezija za mene bolja opcija, tako da mene nije nista bolilo. 
    Bela procitala sam sve volume foruma i sjecam se tvoje price, nadam se da ce ti se zelja ostvarit, zasluzila si stvarno 😊
    Bajo sjecam se i tebe s foruma, predivno iznenađenje, cestitam 🩷
    Sanjushka ajde posto nam je lista oskudna, stavi mene 14.2. konzultacije. Hvala ti 😘
    Molly jako mi je zao zbog situacije, nadam se da ce se pokrenuti 🙏🏼 u kojoj si ti klinici? Sto kazu za ovo?
    Nata91 🩷
    Xoxo jeeeeej super crtica, bas lijepo 🥳🥳🥳
    Ivona, Sirena sretno pupice 🤞🏽 Sirena pitala si za feritin, meni je dr rekao da bi trebao biti oko 60, pa najbolje da provjeris sa svojim dr

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc 🔜

Marisha
    11. Veljača 2025. 11:21

Curkice puno informacija u zadnjih par dana i puno novih cura vidim ovdje. Želim svima svu sreću 🙏🏻

Medenko kako ide sa pikalicama? U kojem si stadiju?

riamaro
    11. Veljača 2025. 11:22

jane23

Jutro! Ja sam upravo odradila konzultacije i dogovoreno je da u 3 mj krecemo s ivf-om. Nakon 2 neuspjesne inseminacije, nema smisla vise pokusavati. Dogovorili smo preko hzzo-a (hvala cure na svjetima za uputnicu).
    Iskreno se veselim, ali opet i jako bojim punkcije. Jeste li vi uzele anesteziju ili sedaciju? Jel zaista jako boli ili se nemam cega bojati?

Imala sam opću anesteziju i baš se lijepo čovjek odmori 😂 Nemoj se bojati, ali želim te upozoriti na nešto što bih voljela da su meni rekli da je moguće. Prvo sam otišla u OHSS, a onda mirovanje, zatim dobila 5 kg koje nikako ne mogu skinuti, čak ni uz rigoroznu prehranu i 3 treninga tjedno. Dobila sam celulit kojeg nikada nisam imala. Pokušaj prije stimulacije prihvatit da su moguće takve stvari, što ne mora nužno značiti da će tako biti, ali lakše je kad si svjestan svega. Meni je ovaj dio u potpunosti uništio samopouzdanje i pored svega još moram podnositi i tu “žrtvu “… 
    Ti si bila na VV na konzama ili? 
    Meni su odg mailom da dodem na konz. 1.dc i ponesem nalaze pa će odlučiti, ali svi su mi nalazi iz Vinogradske…

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

Barrrbi
    11. Veljača 2025. 11:29

Bajoma I ja se sjećam. Dugo sam vas godina čitala pa većinu popamtila. 
    Čestitam na pozitivnom testiću 
    Molly žao mi je. Nadam se da će se ova jedna izboriti za transfer🙏🏼
    Bela držimo 🤞🙏🏼

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

Marchy89
    11. Veljača 2025. 11:36

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    VELJAČA 2025.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…

Cureeee, lista nam ne kompletno prazna.. Javite se kad imate nešto da vas upišem.. konzultacije, pregledi, aspiracije, transferi, bete, ultrazvuci.. Ajmooo! 😁
    Puno je novih cura pa ako mislite boraviti na ovoj temi neko vrijeme, slobodno se javite.. 😁❤️

Xoxo čestitam na crtici i neka nastavi lijepo tamniti! 🤞🏻❤️
    I čestitke ostalima na pozitivnim testovima i betama! ❤️

Možes mene staviti isto, 13.02. prvi UZV🤞🏻

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot,
    🙎🏻‍♂️ 35god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani