Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    27. Veljača 2024. 16:14

Fionci99

Pozdrav svim curkama i cestitke onima koje su otisle korak dalje i imaju pozitivnu betu il idu na ultrazvuke :)
    ..nadam se da cemo mi ostale ubrzo vasim stopama ;)

Kao sto je vec dosta cura pisalo, i ja sam citala sto se pise vec mjesec-dva i napokon se odlucila pridruziti.

Necu previse duljiti..zanima me ukoliko niste imale probleme kad ste radile pretrage, jeste li iste ipak ponovile nakon nekog vremena? Ja sam vadila hormone i ostale krvne pretrage krajem 2022. i pocetkom 2023. pa iako me strah da mi se nes nije pogorsalo, ne znam dal bi trebala ponoviti iste prije novog postupka?

I jos jedno pitanje..idem na Sv. Duh kod dr. Luetic ali malo se dvoumim dal da ipak odem u Beta + buduci da jos imaju mjesta prek HZZO-a..pa ako neka ima iskustva sa jednima i drugima, slobodno napisite :)

Cure samo hrabro 🤗

Dobro nam došla 🤗 Ja sam na Sv. Duhu, isto kod dr. L., imala 3 neuspješna transfera. Nakon toga sam se odlučila na promjenu. Dr. L. je divna žena, al' meni je izgleda ipak trebala neka sretnija ruka. Mislim da Sv. Duh ima previše pacijenata i nema šanse da se oni mogu svima dovoljno posvetiti. Nakon prvog postupka u Beti+ ugledala sam svoj prvi plus i pozitivnu betu. Sad čekam prvi uzv. Sretno ti gdje god se na kraju odlučila da ideš. 🤞🥰
    Jube, baš lijepo od tebe što dijeliš lijekove..sigurno će nekome trebati ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Nada_
    27. Veljača 2024. 16:43

Fionci99

Pozdrav svim curkama i cestitke onima koje su otisle korak dalje i imaju pozitivnu betu il idu na ultrazvuke :)
    ..nadam se da cemo mi ostale ubrzo vasim stopama ;)

Kao sto je vec dosta cura pisalo, i ja sam citala sto se pise vec mjesec-dva i napokon se odlucila pridruziti.

Necu previse duljiti..zanima me ukoliko niste imale probleme kad ste radile pretrage, jeste li iste ipak ponovile nakon nekog vremena? Ja sam vadila hormone i ostale krvne pretrage krajem 2022. i pocetkom 2023. pa iako me strah da mi se nes nije pogorsalo, ne znam dal bi trebala ponoviti iste prije novog postupka?

I jos jedno pitanje..idem na Sv. Duh kod dr. Luetic ali malo se dvoumim dal da ipak odem u Beta + buduci da jos imaju mjesta prek HZZO-a..pa ako neka ima iskustva sa jednima i drugima, slobodno napisite :)

Cure samo hrabro 🤗

I ja sam kod dr Luetić, prvi FET i sad cekam prvi UZV. Kako je i cura prije mene napisala, dr je draga i strucna. Osjecala sam se s njom sigurno, nadam se i dalje svemu pozitivnom.

• Ania
    27. Veljača 2024. 17:06

Curke također sam kod dr. Luetić, ima nas i nadam se da ćemo biti jedne od onih kojima je uspjelo na sv.duhu. Jojj, da se pojadam malo, čekam mengu ko ozebli sunca, pa da mogu na 20dc na uzv prije ivf. Ali eto izgleda da su gripa I stres sad u 2.mj. utjecali na ciklus. I sve mi se poremetilo i pomaklo, i to baš sad. 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Medena33
    27. Veljača 2024. 17:20

Marica36 i wildflower ja sam sutra u Repromeda. Uzimali smo terapiju kako nam je dr R rekao u 11.mjesecu i sutra mi je 20.dan ciklusa. Vidit cemo kad idemo u Ivf, nadam se ovaj ili iduci ciklus jer sam uzasno nestrpljiva.

Fionci99
    27. Veljača 2024. 17:22

Hvala na odgovorima :)
    Mislim da cu ostati za sad tamo buduci da sam narucena na konzultacije za dva tjedna pa se nadam novom pokusaju krajem mjeseca. U Beta + bi ipak trebala cekati malo duze a nestrpljiva sam i ovako 😅 
    Buduci da sam imala sad jedan IVF postupak te nije nazalost ostao niti jedan za drugi put..zanima me ukoliko, ostane racuna li se to kao isti postupak ili je to nova uputnica? Znam da su samo 4. pokusaja preko HZZO-a pa ne znam kako oni to gledaju.
    Iako se naravno nadam da ce to sad biti to..

Prije postupka sam bila nekak ok s tim da nisu tak velike sanse da bude odmah iz prve..al kad je doslo do toga bila sam uvjerena da sam trudna. 🙈 Jos svi ovi hormoni, grcevi, pritisak..pa kao ziher to je to. Tak da sam se moram priznati razocarala i sad sam vise nervozna oko iduceg pokusaja nego prvi put 😅

koalica2
    27. Veljača 2024. 17:25

Fionci99 je stvarno je ljubazna ja sam imala prve konzultacije tamo (čekam druge), nego sam čula ovako sastrane mišljena generalno za Sv Duh pa me zanimalo mišljenje o njoj☺️
    Vidim da nas ima dosta kod nje tako da ženice želim nam svima uspjeh što prije☺️🤞🏼

Rolica
    27. Veljača 2024. 17:47

Bok novim curkicama i što prije otišle na sretnije teme.😊
    Vezano za Sv.Duh, mi smo nahodavali na konze i čitajući ovdje iskustva, odustali od njih (isla sam isto kod dr L). Pročitajte malo iskustva unazad i od foruma vol 7 i vol 8 jer vam ovdje sigurno neće svatko iz početka pisati svoja iskustva koja vjv žele i zaboraviti. Nemaju niti neku veliku uspješnost, što ćete vidjeti i ako pogledate zadnje javno objavljene hzzo rezultate. Znate i same da je razlika između privatnika i bolnice. Ako imate mogućnosti još privatno upasti na listu preko hzzo, ne znam što čekate. Evo onako iskreno, ne volim piskarati u rukavicama, to me zivcira 😂 Svatko naravno odlucuje za sebe i naravno da se svuda potrefe uspješne priče. Malo istražite o svemu, sretno 😊

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Jurky32
    27. Veljača 2024. 18:00

Slažem se s Rolicom.. meni je sad žao vremena potraćenog na Sv. Duhu.. valjda sam bila previše usredotočena na to kako je dr. L. draga, a ne koliko mi može pomoći i kao bilo mi je zašto bi išta plaćala ako mogu besplatno.. da mi se vratit, odmah bi otišla privatniku, odmaah.. sad razmišljam drugačije.. cure sretno, kako god odlučile ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

sanjushka
    27. Veljača 2024. 18:21

Fionci99

Hvala na odgovorima :)
    Mislim da cu ostati za sad tamo buduci da sam narucena na konzultacije za dva tjedna pa se nadam novom pokusaju krajem mjeseca. U Beta + bi ipak trebala cekati malo duze a nestrpljiva sam i ovako 😅
    Buduci da sam imala sad jedan IVF postupak te nije nazalost ostao niti jedan za drugi put..zanima me ukoliko, ostane racuna li se to kao isti postupak ili je to nova uputnica? Znam da su samo 4. pokusaja preko HZZO-a pa ne znam kako oni to gledaju.
    Iako se naravno nadam da ce to sad biti to..

Prije postupka sam bila nekak ok s tim da nisu tak velike sanse da bude odmah iz prve..al kad je doslo do toga bila sam uvjerena da sam trudna. 🙈 Jos svi ovi hormoni, grcevi, pritisak..pa kao ziher to je to. Tak da sam se moram priznati razocarala i sad sam vise nervozna oko iduceg pokusaja nego prvi put 😅

Ukoliko ti ostane smrzlića, računa ti se sve pod isti postupak dok god ih ne potrošiš. Kada ide nova stimulacija, ide novi postupak. 

Koalica upisano ☺️

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

TraTinčica
    27. Veljača 2024. 18:27

Drage curke, da li mozete podijeliti svojs iskustva (tko ih ima) sa koristenjem Prolutex sprica? Ja sada prvi put koristim progesteronske sprice, prije sam  koristila druge i nikad nisam imala ikakve nuspojave. A sada me trbuh boli da ne mogu sjediti i ispraviti se :(

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.