Naravno da nisam mogla izdržati, napravila sam jutros test, 10 dnt, trodnevni, test negativan😢
Je li rano ili bi test već mogao pokazati? Beta je u četvrtak ali se ne nadam previše
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Teich,
Uletim da vidim sta se desava, kad vidim da je beta pozitivna i to 90. Draga, drzim ti fige da se pravilno dupla. 🤞🏼❤️
Tera,
Samo neka tamni, pratim te i ocekujemo dobro betu za dva dana.
Jabukice,
Cestitam jos jednom. Zelim ti skolsku i urednu trudnocu.
………
Ostale cure 😘😘😘
Ja jos nisam dobila, u petak sam prekinula terapiju.
Imala sam malu smeckastu tackicu i to je.
Kad ste vi dobile nakon koristenja ultrogestana?
Ja tek nakon 5 dana, u pon prestala s utrogestanom u subotu dobila, vec sam bila luda
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
Dreamer ma biti ce sve uredu ❤️ Sretno svim curkama 🍀
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Npelica evo dobro sam, malo se previše "normalno" ponašam.. 😬
Piškim tek sljedeću srijedu, takva je praksa u B+, prvo test pa tek onda beta ako je pozitivan..
Sretno danas na druškanju! 🥰🥰
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Oblutak,
Hvala. 🥰
Tera,
Cekam tvoju betu, javljaj seee. 😃
Pixi,
Strpi se do bete. Teich je imala negativan test, a beta pozitivna. Sretno! 🤞🏼
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Oblutak,
Hvala. 🥰
Tera,
Cekam tvoju betu, javljaj seee. 😃
Pixi,
Strpi se do bete. Teich je imala negativan test, a beta pozitivna. Sretno! 🤞🏼
Sutra je beta😁
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav svima i čestitke na bebicama
Zanima me curke ženice lavice koje ste u Repromedu da li mora biti aspiracija pod anestezijom baš? Ja nebi jer sam svugdje do sada bila bez i preživila 🙏😀🤞
I zanima me spray ovaj što ga daju . .to je kao za puknuće tj da ne dode do puknuća folikula ili?
Hvala na odgovorima
Hej marica36 :)
Vidim da si u Repromedu. I ja sam kod njih… Nazlost neuspjela inseminacija prosli ciklus i sad cekam M i sto dalje.
U kojoj si ti fazi?
I o kojem sprayu je rijec?
Ej ej neki sprej koji daju prije pika neznam ni ja točno al to kao nešto radi s hormonima da ne ovisi ništa o tvome tijelu nego bas dr kontrolira sve. .što ja znam. Čitam pa ni sama točno neznam. Mozda ako je taj sprej od 21,22 Dc mozda se manje pikaš. Zaista ne znam. Prvi puta sam čula za to kod njih. Imam pregled i jedva čekam.. mužev spermio nije nešto ali imamo prvi puta u životu od 2020 A pokretljivost bar neku pa sam sretna do neba. Jedino je morfologija 0.😮💨🥹 Al čisto sumnjam da je baš nula nula mozda je 0,002 tipa al nemaju to na decimalu...nezz ..valda ih od pola milijuna par valja. .da nije baš totalna 0 al im vjerujem i ako je Patrik rekao icsi ja ga slušam jer neznam divni su oni i rezultati. Vjerujem im i idemo pa što bude. .nije najjeftinije rizik je ali vrijedi. ♥️🙏🤞nema odustajanja nema te šanse jer želimo bebicu u naručju kao i svi tu i samo Borna 🙏💪💪🩷🎉
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Zanima me curke ženice lavice koje ste u Repromedu da li mora biti aspiracija pod anestezijom baš? Ja nebi jer sam svugdje do sada bila bez i preživila 🙏😀🤞
I zanima me spray ovaj što ga daju . .to je kao za puknuće tj da ne dode do puknuća folikula ili?
Hvala na odgovorima
Hej marica36 :)
Vidim da si u Repromedu. I ja sam kod njih… Nazlost neuspjela inseminacija prosli ciklus i sad cekam M i sto dalje.
U kojoj si ti fazi?
I o kojem sprayu je rijec?
Ej ej neki sprej koji daju prije pika neznam ni ja točno al to kao nešto radi s hormonima da ne ovisi ništa o tvome tijelu nego bas dr kontrolira sve. .što ja znam. Čitam pa ni sama točno neznam. Mozda ako je taj sprej od 21,22 Dc mozda se manje pikaš. Zaista ne znam. Prvi puta sam čula za to kod njih. Imam pregled i jedva čekam.. mužev spermio nije nešto ali imamo prvi puta u životu od 2020 A pokretljivost bar neku pa sam sretna do neba. Jedino je morfologija 0.😮💨🥹 Al čisto sumnjam da je baš nula nula mozda je 0,002 tipa al nemaju to na decimalu…nezz ..valda ih od pola milijuna par valja. .da nije baš totalna 0 al im vjerujem i ako je Patrik rekao icsi ja ga slušam jer neznam divni su oni i rezultati. Vjerujem im i idemo pa što bude. .nije najjeftinije rizik je ali vrijedi. ♥️🙏🤞nema odustajanja nema te šanse jer želimo bebicu u naručju kao i svi tu i samo Borna 🙏💪💪🩷🎉
Samo borba ...pardon 🤣
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Hvala na odgovorima
Hej, ja sam koristila sprej za nos (Synarela), ne u Repromedu, vec u Njemackoj. Koristi se od 21.dc i sprjecava prijevremenu ovulaciju i aktivaciju endometrioze, jer je moj doktor na osnovu bolnih menstruacija zakljucio da imam endometriozu (uopce nemam).
Sto se tice anestezije, to je kratkotrajna anestezija, ja sam se poslije osjecala kao da sam se napokon naspavala 😅 izvadili su mi 34 js tako da sam ja apsolutno za anesteziju 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Bokić svima,
Pratim Vas već duže vrijeme i čitam, pa evo sad da se i javim☺️
Prvo čestitam na svim pozitivnim brtama i plusićima i samo nek se dupla, sve po školski🤞🏼☺️
Ostalim curkama ( nama) želim da uskoro dožive istu sreću, možemo mi to☺️
E sad ja sam u prvom mjesecu odradila konzultacije na kojima su mi dali pretrage koje moram napraviti. Sad u 3. Mj sam naručena na druge konzultacije sa nalazima i mene zanima dali dečko treba ići samnom ili ne s obzirom da i njegovi nalazi nisu bas najbolji( spermiogram), tj kad sve zapravo oni trebaju biti sa nama tamo?
I da li neka možda zna njemu je nađena ureoplazma 10 na 3, a spermiogram je pokazao oligasthenozoospermiu, da li je možda ta ureoplazma utjecala na takav spermiogram, pitam iz razloga jer sam ja prošle godine imala jednu prirodnu trudnoću, ali je bila vanmaternična, pa sad ne znam dali bi tako lako ostala teudna da je i tad bilo tako.
Ispričavam se na poduzem postu😅
Pa dobro nam dosla 🤗 ja cu odgovriti samo na jedno pitanje, vjerujem da ce ti netko moci dati odgovor na ostalo. Decki se pojave jednom i to je dovoljno 😂 moj muz je isto imao los spremiogram, zapravo je neplodan, i ginekolog je njemu samo dao Profertil minimalno 3mj i to je to, dosao je kada su meni vadili jajne stanice dati uzorak i ostalo je sve na nama 🤷🏻♀️
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
Sortiraj odgovore
Najstariji