Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    28. Veljača 2024. 07:21

Srculence, sretno 🤞🥰
    Stela, ajde više super da je najgore iza tebe..sad će se sve polako vratiti u normalu ❤️ a što ću jadna kad su mi te cice i menga bolovi jedini simptomi 😁😁
    Saniii, u tom trenutku nakon transfera ja nisam razmišljala o cijeni, ni sad mi nije žao.. alii vjerojatno da sam plaćala cijeli postupak onda bi se tražila gdje je jeftinije..
    Cure danas vas je puno 🤞🤞 Tera, Sunce12, Lali28, Lunolina i Lucky sretnoooo 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

angel eyes
    28. Veljača 2024. 07:37

Sretno svima danas, bas vas je puno 🥰 mislim na vas i navijam 🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Fionci99
    28. Veljača 2024. 07:37

Rolica

Bok novim curkicama i što prije otišle na sretnije teme.😊
    Vezano za Sv.Duh, mi smo nahodavali na konze i čitajući ovdje iskustva, odustali od njih (isla sam isto kod dr L). Pročitajte malo iskustva unazad i od foruma vol 7 i vol 8 jer vam ovdje sigurno neće svatko iz početka pisati svoja iskustva koja vjv žele i zaboraviti. Nemaju niti neku veliku uspješnost, što ćete vidjeti i ako pogledate zadnje javno objavljene hzzo rezultate. Znate i same da je razlika između privatnika i bolnice. Ako imate mogućnosti još privatno upasti na listu preko hzzo, ne znam što čekate. Evo onako iskreno, ne volim piskarati u rukavicama, to me zivcira 😂 Svatko naravno odlucuje za sebe i naravno da se svuda potrefe uspješne priče. Malo istražite o svemu, sretno 😊

Moram priznati da ste mi ti i Jurky sad dale malo na razmisljanje 🙈  ..jedino ono kak sam rekla, tu cu sad vec doci na red pa mi je zao to propustiti..no ak bude smrzlica, onda sam opet vezana za Sv. Duh pa ce se to oduziti..

Naravno, nikakvo uljepsavanje..apsolutno podrzavam iskrene odgovore, zato i jesmo svi tu da si pomognemo 😉 

Meni je L. rekla da imam velike sanse da to bude to..mozda sam ja zeznula sto nisam mirovala taj dan (iako citam da svaka od vas radi drugacije)..ja sam se nakon transfera otisla prosetati malo jer sam bas bila vesela i bio je lijep dan i super sam se osjecala. E to malo je bilo 6 km..🙄 ok, inace puno hodam pa mi to nije bilo nis..al i par dana kasnije sam usisavala. Ostalo nisam nis posebno radila, mirovala sam i radila minimalno..al sad mi se cijelo vrijeme vrti po glavi da nisam trebala toliko hodati 😒

Curke, sretno svima danas :)

Fionci99
    28. Veljača 2024. 07:39

Fionci99

Rolica

Bok novim curkicama i što prije otišle na sretnije teme.😊
    Vezano za Sv.Duh, mi smo nahodavali na konze i čitajući ovdje iskustva, odustali od njih (isla sam isto kod dr L). 

Moram priznati da ste mi ti i Jurky sad dale malo na razmisljanje 🙈 ..jedino ono kak sam rekla, tu cu sad vec doci na red pa mi je zao to propustiti..no ak bude smrzlica, onda sam opet vezana za Sv. Duh pa ce se to oduziti..

Naravno, nikakvo uljepsavanje..apsolutno podrzavam iskrene odgovore, zato i jesmo svi tu da si pomognemo 😉

Meni je L. rekla da imam velike sanse da to bude to..mozda sam ja zeznula sto nisam mirovala taj dan (iako citam da svaka od vas radi drugacije)..ja sam se nakon transfera otisla prosetati malo jer sam bas bila vesela i bio je lijep dan i super sam se osjecala. E to malo je bilo 6 km..🙄 ok, inace puno hodam pa mi to nije bilo nis..al i par dana kasnije sam usisavala. Ostalo nisam nis posebno radila, mirovala sam i radila minimalno..al sad mi se cijelo vrijeme vrti po glavi da nisam trebala toliko hodati 😒

Curke, sretno svima danas :)

Fionci99
    28. Veljača 2024. 07:42

Ok, meni se sad duplao komentar al ja ne vidim da ista pise 😅 ne znam dal se vidi tekst drugima a samo meni ne? ..il da treci put ponovim 🤔

Srculence
    28. Veljača 2024. 07:44

Javim sve informacije za prolutex. ☺️ 
    Sretno svima ❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Fionci99
    28. Veljača 2024. 07:45

sanjushka

Fionci99

Hvala na odgovorima :)
    Mislim da cu ostati za sad tamo buduci da sam narucena na konzultacije za dva tjedna pa se nadam novom pokusaju krajem mjeseca. U Beta + bi ipak trebala cekati malo duze a nestrpljiva sam i ovako 😅
    Buduci da sam imala sad jedan IVF postupak te nije nazalost ostao niti jedan za drugi put..zanima me ukoliko, ostane racuna li se to kao isti postupak ili je to nova uputnica? Znam da su samo 4. pokusaja preko HZZO-a pa ne znam kako oni to gledaju.
    Iako se naravno nadam da ce to sad biti to..

Prije postupka sam bila nekak ok s tim da nisu tak velike sanse da bude odmah iz prve..al kad je doslo do toga bila sam uvjerena da sam trudna. 🙈 Jos svi ovi hormoni, grcevi, pritisak..pa kao ziher to je to. Tak da sam se moram priznati razocarala i sad sam vise nervozna oko iduceg pokusaja nego prvi put 😅

Ukoliko ti ostane smrzlića, računa ti se sve pod isti postupak dok god ih ne potrošiš. Kada ide nova stimulacija, ide novi postupak.

Koalica upisano ☺️

Super, hvala ti 😊 pretpostavljala sam da je tako al hvala na potvrdi :)

P.s. skuzila sam da se drugi odgovor vidi, tak da zanemarite raniji post. 😅 oprostite na spamu malo, jos mi je malo sve ovo novo 🙈

Megyca
    28. Veljača 2024. 07:48

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    VELJAČA 2024.28.2. sri
    TERA_ - beta
    SUNCE12 - beta
    LALI28 - ultrazvuk fet
    LUNOLINA - beta
    LUCKY 🍀 - transfer
    29.2. čet
    NPELICA - anomaly scan
    JURKI32 - ultrazvuk
    IVKAA - konzultacije ivf
    TEICH56 - beta2

OŽUJAK 2024.1.3. pet
    ROLICA - ultrazvuk ivf
    MARISHA - ultrazvuk ivf
    ANGEL EYES - konzultacije ivf
    TRATINČICA - ultrazvuk fet
    4.3. pon
    KORNI - ultrazvuk
    5.3. uto
    FAITH1509 - ultrazvuk
    SANJUSHKA - test
    6.3. sri
    KOALICA2 - konzultacije ivf
    7.3. čet
    SRCULENCE - transfer
    11.3. pon
    JABUKICA - ultrazvuk
    15.3. pet
    MONNY - ultrazvuk
    19.3. uto
    HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
    BIKMIK - ultrazvuk ivf
    21.3. čet
    MONNY - anomaly scan

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…

Dobro jutro i sretno svima danas! Da ugledate lijepe bete, transferi i pregledi prođu uspješno.. 🤞🏻❤️🍀

Mogu ja na listu za 7.3. Beta 🥰 hvalaa

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Nola_
    28. Veljača 2024. 07:56

Fionci99 evo ako ce ti pomoc moje iskustvo, ja imam dvoje djece iz bete plus, uspjesno iz prve oba puta, dok sam se prethodno mucila po drzavnim bolnicama. Mi imamo jako los spermiogram. S druge strane moja frendica ima uspjesno iz prve kod dr L al oni nisu imali los spermiogram.
    Uzmi u obzir da se postava u Beti skroz izmijenila u zadnje vrijeme, ali ako ces na placanje iz osobnig iskustva mogu reci za dr D i embriologinju Vujisic da su cudotvorne. Za ostale stvarno ne znam.
    Iz potpisa vidim dg spermiograma, u vasem slucaju je jako vazan embriolog pogotovo ako ce se radit icsi. Vujisic je tu maher a mislim da je i embriologinja na sv duhu skroz solidna ali ne znqm jel preopterecena. Ishod ivf je po meni splet dg partnera (posljedicno izbor strucnjaka) i puno srece. Sretno😘

Bebolina2024
    28. Veljača 2024. 08:10

Sretno danas svima 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.