Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiliPe
    05. Studeni 2024. 10:27

Bless💫

MiliPe

Pozdrav cure, nije me bilo ali sam vas pratila iz prikrajka svo vrijeme. Curke sa pozitivnom testovima cestitam i zelim urednu trudnocu. A one sa negativnim suosjecam sa vama zao mi je.
    SanjuskaNadam se da ce sve biti uredu kod tebe i zao mi je sto se ne mozes opustiti i uzivati u trudnoci..
    Sani Zao mi je, ti si uvijek tu da svima nama pomognes i uputis u realno stanje.. Ne znam dal i ti mislis ali ja za sebe imam trenutno osjecaj da nikad necu uspjeti.. Ali uprkos losim mislima valjda je to normalno idem u Fet ovog mjeseca. Transfer je zakazan za 13.11 videcemo dal cu ga docekati jer kao sto znate u Njemackoj se embrio zaledjuje u pocetnom stadiju. Nadam se najboljem 🙏 Zelim vam srecu svima 🥰

Kako su ti u pocetnom stadiju zaledili, u mojoj klinici su prosli put blasticu zaledili… nazalost i ja se tako osjecam, i jednostavno me ne napusta taj osjecaj i pregrozan je. Iako sam imala transfer i sve, on je i dalje tu…. drzim fige da ti ide sve po planu ❤️❤️ sretnoooo

Imala si srece, dosta klinika u De zaledjuje u PN stadiju. I onda svaki put kad odem oni mi kazu da postoji velika mogucnost da ne prezive i to me dodatno opterecuje. I ja tebi drzim fige da ti beta bude pozitivna i da nas napusti ovaj grozan osecaj. Uvek pomislim da sam bar jednom imala pozitivan test mozda bi imala cemu da se nadam a ovako unapred znam da nista od toga.. Zuzi imam i ja te bolove 7 dana prije mjesecnice ne znam da li je normalno.. Ja sam radila i histero i sve je uredu.. Nadam se da je kod tebe takodje ovog puta to to. Drzim fige 🤞

🙎🏻‍♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

Butterfly 🦋
    05. Studeni 2024. 10:31

Hvala puno cure! javim se 💗💗 Pixi u 14:45 je uzv, trta me ko nikad ! 🙊
    Rosie dobrodosla! ne znam ti nista o narucivanju , al vjerujem da ce netko drugi ti znat vise rec :) 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Emma05
    05. Studeni 2024. 10:47

Saniii

Rainbowne kažu mi ništa što već ne znam-napravili smo top zametke, vraćamo samo kad su uvjeti idealni a ostalo je do biologije 🤷‍♀️. Ja od pretraga nemam više što napraviti, zadnja histero je određena nema još godinu dana, krvni nalazi uredni, organizam u top stanju, a i psiha mi je mirna moram priznati. Dođe to tako kad odradiš sve što se moglo odraditi, jednostavno se pomiris da nije do tebe i ides na statisku- vise pokušaja veće su šanse da upali. Mrvicu me kopka pgd, ali samo da bi vidjela dal su te moje blastice kromosomski ispravne il nisu, a i da nisu opet bih inzistirala na vracanju 😏 tako da ne znam ima li uopće smisla ići u tom smjeru. Dr zapravo sumnja u to što su operirani jajovodi da mi uzrokuju nepravilne cikluse, tj šetajuće O I tanak endo (ali ne i da je to uzrok neuspjeha), ali evo zadnji ciklus je bio školski ,kod mene je jednostavno tako. Imam tu još jednu šestodnevnu bc u koju se trudim vjerovati pa ćemo vidjeti, idem što prije po nju ako endometrij dozvoli 😁, za dalje ne znam što ću.
    Luna možda da pricekas prvu M i nakon toga se naruči na pregled, da li kod nje ili negdje drugdje pa ćeš vidjet hoće bit potrebna intervencija, nadam se da neće 🙏. I ja osobno bih pokušala izbjeći klasičnu kiretazu, ostecuje endometrij I nakon nje trebaš pravit pauzu da to sve dođe u normalu…

I ja razmišljam o pgd koraku nakon što potrošim preostale zametke. Realno nemam više što u Hrv raditi novo. Nakon potrošenih a biće više od 20 zametaka (neznam točno broja više, ne sjećam se svega) u ovih 15g i evo sada 14i transfer.  Od toga je SAMO JEDAN bio uspješan (fet)..iako je završio vanmaternično. Statistički je za mene to sve teški fail. A sve su opisivali kao "vrhunske" blastociste. I što misliti nego da su setovi jednostavno "loši". Kod mene recimo endo uvijek školski, sve tip top. I nikome nije jasno zašto ne uspijeva. Ali evo pozitivni rezultat dan danas čekam...

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Lunolina
    05. Studeni 2024. 10:52

Ruza, Butterfly sretno na uzv-u! ❤️❤️
    .
    Cure hvala svima na lijepim zeljama.
    Saljem svima puno zagrljaja i pusa❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Pixi
    05. Studeni 2024. 10:53

Butterfly 🦋

Hvala puno cure! javim se💗💗Pixiu 14:45 je uzv, trta me ko nikad ! 🙊
    Rosie dobrodosla! ne znam ti nista o narucivanju , al vjerujem da ce netko drugi ti znat vise rec :)

Vjerujem da je sve uredu i da će te pregled smiriti :)

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Marisha
    05. Studeni 2024. 10:59

Curke drage stigli mi Q10,Omega i C vitamin pa bih molila pomoć jer na kutiji ništa ne piše, kako vi konzumirate tu ekipicu? Ujutro, natašte, iza jela? Hvala na savjetima 💞

Emma ja se od sveg srca nadam da će ti ovaj transfer donijeti toliko željenu bebicu 🌷 

Bless💫
    05. Studeni 2024. 11:04

Ivka33 nedaj Boze koliko sporo prolaze dani, meni u glavi kao da je 10 dan od transfera 😂😂😂 aaa jesi ti na bolovanju, ja sad idem po bolovanje, moram se praviti bolesna 🤒🤧🤭 prosli put isla kod doktorice po bolovanje rekla da moram odmarati zbog transfera, kao boli me stomak, pita ona mene jel imam temp, reko ma nee, ona izmjeri ono 38(ali od cekanja u ordinaciji) na kraju je zvala hitnu odjel ginekologije da cu ja doci 😂😂 ovaj put pametnije 😂 

Žuži
    05. Studeni 2024. 11:20

Milipe Meni to bas i nije normalno, imam osjećaj da me uvik doli nešto boli. Čitam da se to može događati kod endometrioze, ali ja je nemam. I ja sam radila histero i sve ok i nema razloga zašto bi me ista bolilo. Ja isto znam pomisliti šta ako sam ja u onom dijelu postotka kojima neće uspjet, imam sad već pošten broj transfera i neuspjeha. Svaki put kad krenem u novi postupak razmišljam to će bit taj, sad smo ovo ili ono drukcije napravili pa će uspit. I onda par dana nakon transfera bude sve isto i samo potonem. Sad jedva cekam taj petak i test da mogu nastaviti sa životom neko vrijeme🙈😅
    Butterfly nadam se samo sretnim vijestima od tebe danas! Još malooo👏🏼🥰
    Ruža sretno i tebi danas🍀♥️

👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

Verbena
    05. Studeni 2024. 11:21

Marisha, koenzim Q10 i omegu nakon jela, a vitamin C prije jela.

Sretno svima danas! 🙂

Rosie, dobrodošla i još brže otišla s ove teme ☺️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

• Dee87
    05. Studeni 2024. 15:15

Simbalija

Dee87

Pixi

Sanjuškavjerujem da će to sve izaći na dobro. Titraji su tu. Odmaraj, probaj se zaokupiti misli (znam da je lako reći) i mantratiti samo pozitivno. Grlim te :)

Lunolinadrago mi je zbog tebe da je sve uredu. Neka samo tako nastavi. Kada ideš ponovo na pregled?

Dee koliko sam vidjela na njihovom Instagramu i mislim da je netko od cura pisao, da su počeli sa radom za MPO no da još nemaju dozvolu preko HZZZ-a.

Pixi, kako to mislite da su počeli sa radom,ali da još nemaju dozvolu?

Mislim da PIxi misli na privatnu polikliniku Mia na Zametu, oni rade od ovog mjeseca postupka, ali samo uz plaćanje jer nisu potpisali ugovor sa Zavodom.
    KBC Rijeka nije još dobio dopusnicu za rad, ali tvrde da će uskoro.. još od travnja.

Simbalija nisam znala da se to toliko već čeka, ja sam krenula s konzultacijama negdje u 7.mjesecu , pa dok sam sve papire skupila, al mi je tek sada krajem 9.mjeseca rekla da čekaju tu dopusnicu ...

👩‍🦰 37 🧑 39
    Pokušavamo 2 godine
    Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI