Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    05. Studeni 2024. 09:13

Simbalija

Dee87

Pixi

Sanjuškavjerujem da će to sve izaći na dobro. Titraji su tu. Odmaraj, probaj se zaokupiti misli (znam da je lako reći) i mantratiti samo pozitivno. Grlim te :)

Lunolinadrago mi je zbog tebe da je sve uredu. Neka samo tako nastavi. Kada ideš ponovo na pregled?

Dee koliko sam vidjela na njihovom Instagramu i mislim da je netko od cura pisao, da su počeli sa radom za MPO no da još nemaju dozvolu preko HZZZ-a.

Pixi, kako to mislite da su počeli sa radom,ali da još nemaju dozvolu?

Mislim da PIxi misli na privatnu polikliniku Mia na Zametu, oni rade od ovog mjeseca postupka, ali samo uz plaćanje jer nisu potpisali ugovor sa Zavodom.
    KBC Rijeka nije još dobio dopusnicu za rad, ali tvrde da će uskoro.. još od travnja.

Da, da upravu su. Mislila sam na polikliniku Mia. Za KBC Rijeka nisam baš upućena.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    05. Studeni 2024. 09:14

Butterfly 🦋

curke moje nisam 4-5 dana sad usla na forum, preokupirala misli do uzv, pa citam sad napreskokce..

RužaFTzao mi je cut da nije islo kako si ocekivala ali tamo si u najbolji rukama i na promatranju i najbrzoj reakciji ako bude potrebno, a drago mi je jaaako cut da je srceko tu!!! sve ostalo ce bit dobro, samo vjeruj, i odmaraj❤️❤️ hug!
    Lunolinasrceko!! drago mi je! sretno ti dalje draga neka sve bude dobro!❤️❤️
    Pixi super duplanje! sretno dalje neka sve tako uredno se nastavi!!❤️

Hvala ti.❤️
     Kako si ti? Kad imaš UZ?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

💜Medenko
    05. Studeni 2024. 09:22

Sanjuška neka svi ovi strahovi i muke budu vrijedni zadovoljstva i sreće koja će uslijediti
    Rainbow pratilice moja to sve zvuči odlično..držim fige da bude pun pogodak baš kako i treba..radiš test ili čekaš betu?

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

Sage
    05. Studeni 2024. 09:30

Sanjushka žao mi je što sad imaš novi stres i odbrojavanje, ali vjerujem da će sve biti u najboljem redu i da se mrvica samo malo skriva ❤️
    Lunolina čestitam I želim ti da ostane i dalje sve školski 💕
    Ruža i Butterfly - sretno danas 🤞🤞🤞

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️

💜Medenko
    05. Studeni 2024. 09:38

Ruža I Butterfly sretno,opustite se I uživajte u danu

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

Marisha
    05. Studeni 2024. 09:40

sanjushka

Čestitam pupicama, neka bude sretno! ❤️
    Lunolina super, čestitam, neka bude uredno i školski do kraja!❤️🤞🏻
    Hvala vam svima na podršci..❤️❤️ Idem danas do svoje gin za bolovanje pa ću malo vidjeti šta ona kaže..
    Čokoladica ma da, meni ti je dole sve naopako od endometrioze i operacije. Od cerviksa preko maternice, do jajnika.. 🤦🏻‍♀️
    Saniii pa ja više ne znam, stalno je govorio da je sve povučeno gore i da slabo vidi. Ono što je mjerio je mjerio samo preko abdominalnog i rekao da mjere mogu bit manje preko tog. Ali da je plod jako zguran u kutu gestacijske, je..
    🤷🏻‍♀️

Sanjushka žao mi je što je ovako ispalo, baš me je ražalostilo jer vjerujem da si baš strepila i iščekivala kako će proći i ja se od sveg srca nadam i molim da će sve biti u najboljem redu! Nadam se da ćeš napraviti kako najbolje misliš da je za tebe i tvoje zdravlje ❤️ 
    Lunolina čestitam ti i neka ti trudnoća bude svakim danom sve lakša, bez mučnina i da budeš najslađa moguća trudnica  
    Ruža & Butterfly curkice sretno vam danas 
    Sanii 💞

• MiliPe
    05. Studeni 2024. 09:57

Pozdrav cure, nije me bilo ali sam vas pratila iz prikrajka svo vrijeme. Curke sa pozitivnom testovima cestitam i zelim urednu trudnocu. A one sa negativnim suosjecam sa vama zao mi je. 
    Sanjuska Nadam se da ce sve biti uredu kod tebe i zao mi je sto se ne mozes opustiti i uzivati u trudnoci..
    Sani Zao mi je, ti si uvijek tu da svima nama pomognes i uputis u realno stanje.. Ne znam dal i ti mislis ali ja za sebe imam trenutno osjecaj da nikad necu uspjeti.. Ali uprkos losim mislima valjda je to normalno idem u Fet ovog mjeseca. Transfer je zakazan za 13.11 videcemo dal cu ga docekati jer kao sto znate u Njemackoj se embrio zaledjuje u pocetnom stadiju. Nadam se najboljem 🙏 Zelim vam srecu svima 🥰

🙎🏻‍♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

Bless💫
    05. Studeni 2024. 09:58

Ruža i Butterfly sretno cureee danas 💗

Sani drzim fige da je to vec nadolazeci ciklus ♥️  

Bless💫
    05. Studeni 2024. 10:03

MiliPe

Pozdrav cure, nije me bilo ali sam vas pratila iz prikrajka svo vrijeme. Curke sa pozitivnom testovima cestitam i zelim urednu trudnocu. A one sa negativnim suosjecam sa vama zao mi je.
    SanjuskaNadam se da ce sve biti uredu kod tebe i zao mi je sto se ne mozes opustiti i uzivati u trudnoci..
    Sani Zao mi je, ti si uvijek tu da svima nama pomognes i uputis u realno stanje.. Ne znam dal i ti mislis ali ja za sebe imam trenutno osjecaj da nikad necu uspjeti.. Ali uprkos losim mislima valjda je to normalno idem u Fet ovog mjeseca. Transfer je zakazan za 13.11 videcemo dal cu ga docekati jer kao sto znate u Njemackoj se embrio zaledjuje u pocetnom stadiju. Nadam se najboljem 🙏 Zelim vam srecu svima 🥰

Kako su ti u pocetnom stadiju zaledili, u mojoj klinici su prosli put blasticu zaledili... nazalost i ja se tako osjecam, i jednostavno me ne napusta taj osjecaj i pregrozan je. Iako sam imala transfer i sve, on je i dalje tu.... drzim fige da ti ide sve po planu ❤️❤️ sretnoooo 

• Rosie
    05. Studeni 2024. 10:11

Drage cure, 
    Već dugo čitam ovu temu iz prikrajka… Nakon 2 postupka, i dva spontana, spremam se za treći postupak. Trenutno sam zapela na hematologu, odnosno naručivanju u Vinogradsku. Da li netko zna na koji mail najbolje kontaktirati vinogradsku za narucivanje osim onog za centralno narucivanje? Jer proslo je vec vise od tjedan dana, a nikakav odgovor nisam dobila… 
    Puno hvala na odgovoru ❣️

Takodjer, napisat cu vam svoj put (kasnije kad stignem doma) sredit potpis i pridruzit vam se na temi. 
    Zelim vam svima uspjeh na ovom putu ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI