Evo samo da se javim pa čitam poslije..
Kod mene naravno nije sve kako bi trebalo biti.
Maternica je sva neka iskrivljena i jako povučena gore i sve se jako teško vidi.
Prvo je tražio s vaginalnim uzv-om i nije mogao naći. Onda se prebacio abdominalni i s njim je našao u gornjem kutu maternice nešto zgurano. Ugl on vidi žv 3,3 mm i eo 5,2 mm i kčs je poz (vidi neke titraje) ali sve s opaskom da se slabo vidi.
Onda se vratio na vaginalni uzv kad je znao gdje tražiti i potvrdio to..
Aliii uz sve to ja imam neki hematom od 2,5cm na istoj strani gdje i plod koji je krvario ali krv nije izašla van nego se osušila unutra. Tako da mi je rekao da mirujem.
Ponavljam pregled za 10 dana da vidimo kako se stvari razvijaju.
On je prvo rekao da je po njemu to ok za sad, pa je rekao da smo na 50:50 i onda da ne budem u depresiji jer još ništa nije gotovo. Tako da ne znam šta da mislim.
Samo znam da ću opet izludit sljedećih 10 dana.
I razmišljam da ostanem na bolovanju. Samo ne želim da mi gin otvara komplikacije pa bi mozda tražila svoju doktoricu. Ne znam ni sama šta napravit..
Sanjushka zao mi je da ne mozes odahnuti ni nakon pregleda, ali cini mi se ipak pozitivno da imas titraje. Jel ti inace maternica tako zavucena ili?
Lunolina drago mi je da je sve ok kod tebe 🥰

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Žuži,
Ja sam ostala sokirana njenim odgovorom.
Nego, kad ti radis test? 🍀🤞🏼
Cokoladice,
Ja jos uvijek krvarim, oskudno ali krvarim. Ne znam kad cu dobiti, ali cu definitivno potraziti pomoc na drugom mjestu. Kako si ti mamice? ❤️
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Žuži,
Cokoladice,
Ja jos uvijek krvarim, oskudno ali krvarim. Ne znam kad cu dobiti, ali cu definitivno potraziti pomoc na drugom mjestu. Kako si ti mamice? ❤️
U petak, necu prije, računam ako ima nešto tada se treba vec vidjeti🙈
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Žuži,
Cokoladice,
Luna, ja sam ti isto dosta dugo krvarila, nakon toga sam dobila za 2 tjedna ako se ne varam. I nakon m se sve ocistilo. Drzim ti fige 🤞🤞🤞
A ja sam ok, strepim do novog uzv. 🤣

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure nisam aktivna jer sam malo uzela pauzu od svega makla se u prirodu i pokusala vratit sebe u normalu. Pratim vas navecer prije spavanja i u mislima ste mi stalno. Sve PUPO drzim fige na najjace. Svima s tužnim vjestima šaljem zagrljaje bas mi je žao... tuzna i ljuta sam s vama sto je sve tako nepravedno nekad.
Svima s dobrim vjestima čestitam ❤️❤️❤️ dajete mi snage da idem dalje.
Vidila sam da ste pisale o hrani i s tim bas i ja muku mucim. U ovu godinu dana dobila sam sto od stresa sto od hormona nekih 5kg... jos uvijek mi je BMI normalan ali mene smeta. Stalno sam između nemoj previse stresirat ne može sve bit savrseno i grižnje savjesti kad jedem ili pijem nešto sto mislim da nije zdravo jer mislim sa ce utjecat na js...
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Sanjuškavjerujem da će to sve izaći na dobro. Titraji su tu. Odmaraj, probaj se zaokupiti misli (znam da je lako reći) i mantratiti samo pozitivno. Grlim te :)
Lunolinadrago mi je zbog tebe da je sve uredu. Neka samo tako nastavi. Kada ideš ponovo na pregled?
Dee koliko sam vidjela na njihovom Instagramu i mislim da je netko od cura pisao, da su počeli sa radom za MPO no da još nemaju dozvolu preko HZZZ-a.
Pixi, kako to mislite da su počeli sa radom,ali da još nemaju dozvolu?
👩🦰 37 🧑 39
Pokušavamo 2 godine
Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri
Pozdrav svima. Uljećem kao padobranac, ali pored posla, pregleda i svega, baš ne stignem popratiti sve. 😔
Mi smo napokon prikupili sve nalaze i u ovom ciklusu bi trebali imati prvu inseminaciju u prirodnom ciklusu.
Kako još ne kontam baš što je okej, a što nije. Moram vas pitati. Vidim da ste lijepo upoznate sa svime i uvijek spremne pomoći ♥️
Danas sam krenila na folikulometriju ( 10dc ). Dr je rekao da su na jednom jajniku jako mali folikuli, a na drugom da je jedan 8,9mm. Nekako mi se to čini malo ( iako sam prije pratila sa lh trakicama pa mi je O bila oko 14-16dc po tome stigne on još biti kvalitetan 😂 ). Inače imam ciklus 28-30 dana.
Kaže da se ništa ne brinem, da se to sve može promijeniti i biti kvalitetna O i da dodjem ponovo 13dc ( u međuvremenu da počnem sa Lh trakicama ). Sad ne znam ni sama šta bi mislila 😔
👩🏼 32. ➡️ sve OK, nizak AMH
🧔🏻♂️32. ➡️ oligoasthenozoospermia
Pokusavamo od 9/22
Prvi iui 11/24, prirodni ciklus
11.11 - popodne pozitivna lh trakica
12.11. inseminacija
Čekamo betu
Curke moje hvala vam svakoj još jednom na podršci ❤️, zaista me znate raznježiti 🫠❤️.
Roxy ja sam u dugom protokolu dobila normalno M na dan kako slijedi i trajala je mozda dan krace, dakle ništa mi specijalno nije poremetio sprej. Zapravo koliko će postupak trajati više ovisi koji dan ćeš krenuti sa pikanjem (dal 2,3,4,5dc a to je do dr i klinike) ali opet je teško isplanirati unaprijed kad će bit aspiracija (ako uzimas slobodno od aspiracije). Meni je tad aspiracija bila 15dc ,isto kao i u jednom antagonistu. Sretno draga 🙏🤗
Tanjanjau koju točno kliniku ideš? Koju dozu dnevno Pergoverisa si dobila pa da znaš koliko penova kupit? U Zg Pergoveris košta 427e od 900iu, u Mađarskoj 325e isti takav. Ja sam u zadnjem postupku potrošila 2×900+ 300iu. Sretno 🙏🤗
Pixi super duplanje 👍,sretno dalje 🤞🙏
Lunolinaa gdje vas je to sestra tako lijepo dočekala 🙄🤦♀️? Čestitke na ❤️, to je sad najbitnije 🤗. Nadam se da će drR samo potvrditi situaciju 🙏❤️
RuzaFt, Libodržite se curke, da sve izađe na dobro 🙏
Žužinije gotovo dok nije gotovo 🙏. Vezano za prehranu i krivnju, sve dok nemaš poremećen odnos prema ishrani i visok bmi koji bi mogao utjecati na kvalitetu js i disbalans hormona nemaš se što kriviti, naravno da možeš pojesti junk ponekad, pa nismo roboti. Bitna je uravnoteženost i balans kako u svemu tako i u prehrani.
A i ja sam se isto nadala čudu kod njih, no realna sam i znam da nemaju uspješnost 100% i netko mora biti i sa one loše strane statistike. Drži se 🤗
Bless, Ivka33, Emma, Medenko, Rainbowpupice sretno 🤞🙏držim🤞🤞🤞🤞🤞 za svaku ❤️.
Saniii hvala ti za info..mnogo mi znaci.. Blizi se pocetak stimulacije a ja jos uvijek nemam lijekove. Mozes li mi molim te reci koji je sistem kupovine u Hrvatskoj i Madjarskoj? I koje apoteke? Naci cu na netu pa pozvati jer ja od klinike imam samo u mailu instrukciju koji lijekovi ( Preporučena je terapija koja se sastoji od Dipherelin 0,1mg injekcija i Pergoveris injekcije) i semu, nemam recept. Dobila sam 6 dana po 300 IU za pocetak.. Cak i dipherelin nisam nigdje nasla, jel i to ima u Hrvatskoj ili Madjarskoj? Mozda ste vec i pisale o tome ali sam propustila.
Klinika je FertiCare, doktorica Sonja Lazarovska..cula sam za nju sve najbolje pa vidjet cemo kako cu proci.. Kako si ti, nisam citala zadnjih dana pa ne znam sta se sve izdogadjalo..
Sanjuska zao mi je sto prolazis taj stres ali lezi i odmaraj, i bit ce sve to dobro ❤

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Draga Sanjushka, žao mi je da nije prošlo bez stresa, ali nadam se da će na koncu ipak sve biti dobro 🙏❤️
Uzmi bolovanje i odmaraj tih 10 dana do sljedećeg pregleda, bez grižnje savjesti, posao uvijek čeka.
Žuži i Molly, skroz vas razumijem po pitanju prehrane i grižnje savjesti. Ja sam od ljeta dosta promijenila prehranu u smislu da sam izbacila grickalice, slatkiše, junk food, većinu suhomesnatih proizvoda, uz toliko suplemenata koje trpam u sebe da mi skoro treba raspored 😂
I opet mislim da ne radim dovoljno/sve što mogu, a ako se dogodi da moram pojesti nešto s dostave ili pokleknem pred željom za kakvom "lošom hranom" baš se grizem i razmišljam kako to sve utječe na j.s.. Sad evo pokušavam izbaciti kofein, iako sam zaista uživala u kavi, a i teško bez nje opstajem, obzirom da mi posao uključuje i noćne smjene... a razmišljam je li mi možda i gluten neprijatelj, iako nemam celijakiju.. 🧐🙄
S jedne strane znam da nije moguće postići homeostazu u organizmu i kad bi to bio uvjet za trudnoću, skoro pa ne bi bilo trudnica.
A s druge strane, to je nekako jedino na što koliko toliko u cijeloj ovoj priči mogu utjecati, a valjda je lijepo imati osjećaj da je barem nešto u ovoj priči u mojoj moći..
Klatim se tako između elana i odlučnosti da "popravim" sve što mogu i poriva da pošaljem sve to u 3 pm 😂
A valjda treba pronaći balans, kao u svemu..
Samo teško je to kad maš osjećaj da si u tijesnoj utrci s vremenom..
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Medenko cestitam pupo 🤞🏽
Emma 15 godina… kapa do poda, zelim ti da sto prije uspijete 🙏🏼
Sanjushka žao mi je zbog takve situacije, ali želim vjerovati da ce to sve bit u najboljem redu, drži se 🙏🏼💞
Lunaa93 uh, draga čuvaj se i obavezno traži novog liječnika i drugo mišljenje i nemoj čekati. Ovo je fkt previše sad! 🙁
Molly8, Žuži, Verbrna suosjecam, ista stvar.. ja sam u plusu 3 kg i nije mi jasno kako, ali osjecam se kao slon. Sto kaze Molly bmi u normali, ali meni smeta… i pored svega se grizem zbog gemista.. prezivjet cemo i to valjda. Idealno bi bilo izolirat se u neko nedođiju godinu dana i jesti prirodno, zdravo, šetati, no gdje smo, tu smo

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji