Sanjushka, Loli i Lunolina super rezultati bas mi je drago neka se sad lijepo nastave razvijati 🤞🏻🤞🏻
Meni se jos nitko nije javio i ludim pomalo. Ja sam se vratila na posao vec danas osjetim pritisak u jajnicima al izdrzivo. Bolje da nisam ostala kuci ajme mi je u glavi samo mislim crno. Tesko mi se na ista fokusirat
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Trudnice, jeste na 5+6 imale ikakve simptome? Kod mene apsolutno nista, kao da se niiista ne dogada. Jel to normalno? Dobro sam se drzala ovaj tjedan, sve si govorim kao rano je jos, ali sad sam vec zabrinuta da se nista ne dogada. 😢🙈😵💫
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Hvala cure 🥰 sad samo da njih par dođe do blastice. Da mi se malo vrati optimizam i samopouzdanje oko postupaka.
Sanjuska sutra rade od 12 pa racunaj onda na poziv barem od 12.30. Ako nazovu ranije - kamo lijepe srece. ☺️
Probaj cim vise odmoriti na poslu 🥰
Molly i ti si hrabra s odlascima na posao, ali razumijem, nije lako biti doma i pustiti mislima da vrludaju.
Cokoladice da li bi ti pomoglo da si izvadis jos jednu betu? Mozda te to smiri.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Trudnice, jeste na 5+6 imale ikakve simptome? Kod mene apsolutno nista, kao da se niiista ne dogada. Jel to normalno? Dobro sam se drzala ovaj tjedan, sve si govorim kao rano je jos, ali sad sam vec zabrinuta da se nista ne dogada. 😢🙈😵💫
Cokoladice, ja nisam imala skoro nikakvih simptoma do negdje 8tt, onda kad su krenule mučnine bilo je veselo. Jedino se sjećam da su me cicke baš jako boljele u tim prvim tjednima. Neke druge simptome nisam imala. Znam da strepiš prije uzv-a, ali probaj mantrati da će biti sve okej ❤️🤞🏼🍀❤️
Ajme koliko zbivanja zadnjih dana! Baš neka pozitiva vlada na forumu i nadam se da ce se tako nastaviti! Cure, čestitam na dobrim berbama, a koliko vidim dobar je bio i party u labu! Bit će ovo jedna vrlo plodna jesen 🍀🤞🏼❤️
Samo hrabro dalje!
Ne javljam se zadnjih dana, ali sve vas čitam i veselim se i tugujem s vama ❤️❤️❤️
Ja sam otvorena 2 cm, tako da bi nas dječak mogao i za dva dana i za dva tjedna, tko će ga znat 🤣🙈
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
S obzirom da nisam išla na posao pa sam imala puno vremena čitala sam bezbroj stranica raznih foruma. I bilo je cura koje su pisale da tjednima, neke čak ni par mjeseci nisu imale baš nikakve simptome. Čak ni bol u grudima, grčenje, umor, dakle baš ništa. Tako da je očito i to moguće i nije tako nevjerojatno, samo mi sve očekujemo bar neki znak da se nešto događa pa da nas to smiri. Držim fige da je sve ok i da je to početak uredne i mirne trudnoće ❤️
2023. 2x IUI❌️❌️
2024. 6.mj ET ❌️
9.FET❌️
1❄️
Cokoladice, ja nisam imala skoro nikakvih simptoma do negdje 8tt, onda kad su krenule mučnine bilo je veselo. Jedino se sjećam da su me cicke baš jako boljele u tim prvim tjednima. Neke druge simptome nisam imala. Znam da strepiš prije uzv-a, ali probaj mantrati da će biti sve okej ❤️🤞🏼🍀❤️
Ajme koliko zbivanja zadnjih dana! Baš neka pozitiva vlada na forumu i nadam se da ce se tako nastaviti! Cure, čestitam na dobrim berbama, a koliko vidim dobar je bio i party u labu! Bit će ovo jedna vrlo plodna jesen 🍀🤞🏼❤️
Samo hrabro dalje!
Ne javljam se zadnjih dana, ali sve vas čitam i veselim se i tugujem s vama ❤️❤️❤️
Ja sam otvorena 2 cm, tako da bi nas dječak mogao i za dva dana i za dva tjedna, tko će ga znat 🤣🙈
Jabukice pa ti trebas rodit svaki cas ❤️❤️❤️ drzimo fige da bude sto bezbolnije. 🍀🍀🍀 i hvala ti na komentaru, lakse mi je cuti da je to normalno. Grudi me bole od pocetka postupka, cim krenem sa progicima. Pa to nekako ni ne racunam. Ja sve ocekujem onako filmski da cu povratit ili nesto 🤮 🤣🤣🤣
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Znam da ti je tesko ne brinuti se, ali u principu mucnine ti se jave izmedu 7 i 8 tt naravno kod nekih prije a kod odredenih trudnica nikad. Ako si bas jako jako zabrinuta napravi jos jedan testic da budes na miru, ali beta ti je stvarno bila super tako da ne sumnjam da je trudnoca ok 🤞🏻
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
sanjuska, lunolina, ooodlicni rezultati! sad drzimo fige i za smrzlice
cokoladice , kad ti je prvi pregled ? ja sam u tim tjednima imala bolne i velike grudi (moguce od cyclogesta, ali i sad mi je isto), i povremene grceve kao da cu procuriti. puno spavam ali nista cudno za mene. isto sam ocekivala povracanje ali mucnine su krenule tek u 7tt, i to cak ne mucnine nego vise zgaravica. probaj se opustiti do pregleda.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
S obzirom da nisam išla na posao pa sam imala puno vremena čitala sam bezbroj stranica raznih foruma. I bilo je cura koje su pisale da tjednima, neke čak ni par mjeseci nisu imale baš nikakve simptome. Čak ni bol u grudima, grčenje, umor, dakle baš ništa. Tako da je očito i to moguće i nije tako nevjerojatno, samo mi sve očekujemo bar neki znak da se nešto događa pa da nas to smiri. Držim fige da je sve ok i da je to početak uredne i mirne trudnoće ❤️
Deb hvala ti ❤️ ja se trudim ne citat forume, samo ovaj pratim i tu pitam 🤣 nekako vama ovdje najvise vjerujem. Eto vidis, sad ti mene tjesis za istu stvar 🤣 🤣
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
NanaJ, Kawa hvala cure ❤️ pregled mi je u cetvrtak. A malo me uhvatila panika pred pregled, mozda sam luda od svih hormona 🤣 lakse mi je sad kad cujem od nekoga ko je prosao isto.
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji