Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sanjushka

Broj poruka: 1170

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    LISTOPAD 2024.
    1.10. uto
    IVY19 - 1. ultrazvuk 
    PLAVUŠA - aspiracija
    2.10. sri
    LEONA89 - ultrazvuk  
    LIBO1415 - transfer
    3.10. čet
    ČOKOLADICA - 1. ultrazvuk 
    MARISHA - ultrazvuk ivf
    4.10. pet
    SLEE - f.transfer
    9.10. sri
    KAWA - ultrazvuk 
    SRCULENCE - ultrazvuk fet
    16.10. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Ivy i Plavuša sretno danas! 🤞🏻❤️
    Libo jel te zvao jučer dr.S? Kakva je situacija s tvojih 6?

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

Molly8

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Ivy i Plavusa sretno danas! 

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

• Nella2909

Broj poruka: 67

Prijavi adminu

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    LISTOPAD 2024.1.10. uto
    IVY19 - 1. ultrazvuk
    PLAVUŠA - aspiracija
    2.10. sri
    LEONA89 - ultrazvuk
    LIBO1415 - transfer
    3.10. čet
    ČOKOLADICA - 1. ultrazvuk
    MARISHA - ultrazvuk ivf
    4.10. pet
    SLEE - f.transfer
    9.10. sri
    KAWA - ultrazvuk
    SRCULENCE - ultrazvuk fet
    16.10. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…_________________________________Ivy i Plavuša sretno danas! 🤞🏻❤️
    Libo jel te zvao jučer dr.S? Kakva je situacija s tvojih 6?

Može mene na listu, sutra aspiracija 
    Hvala ❤️

👱‍♀️40
    👦43
    2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
    06/2021 ET , biokemijska
    06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
    02/2024 novi ET, biokemijska
    09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
    12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..

Saniii

Broj poruka: 1140

Prijavi adminu

Srculence a onda mislim da ti i vraćaju po jedan , opet možda se nešto promijenilo pa se i može sa dvije slamke, najbolje ti je vidjeti sa svojom dr..
    Nina1985 ali to je odličan odgovor na stimulaciju kod tebe, čak rijetko je da se regrutiraju baš svi antralci lijekovima jer nas ne filaju toliko hormonima kao na zapadu, ja npr imam 15-20 afc a lijekovima povučemo "samo" desetak da rastu, a nije da nisam mijenjala protokole, klinike i doktore 😁. Na kraju ste dobili 2bc što je na tvoju dijagnozu fantastičan rezultat, samo nažalost dok ne odvrtiš više postupaka ne znaš jesil jednostavno imala sreće i dobar tim uz sebe il jednostavno dobro reagiraš na sve protokole.. Kako god odlučila želim ti sreću uz što manje protokola 🤗
    Nicoll.Z dobrodošla, na prvim stranicama foruma imaš popis pretraga koje trebate obaviti prije kretanja u Ivf, a pauza nakon biokemijske nije potrebna. 
    Slee ali stoperica je tu da osigura ovulaciju :), ako je folikul bio dovoljno velik (barem 18mm) on je "morao" puknut jer je stoperica okidač i ono sigurica da je ovulacija bila. Meni je drR objasnio da kad dà stopericu folikul ce 100% puknut i osigurat sve potrebne hormone da pripreme endometrij za embrij. Ako imaš lh trakicu možeš se testirat, trebala bi bit negativna. I naravno da kad ide sve glatko i kao po špagi luda ženska Ivf glava razbija glavu sa raznoraznim scenarijima 🤪🤭. I'm the same 🙈
    RužaFT dobrodošla I sretno 🤗🤞
    Luna objasnio mi je da uvijek krene sa prirodnim, ako ne ide onda će pokušati inducirati O sa klomifenom ili femarom a zadnja opcija je estrofem, opet mi nije dao decidiran odgovor sem da se još rade istraživanja na tu temu koja će tek za koju godinu ugledati svjetlo dana jer sami mpo je mlada grana medicine . Ali već sad postoje istraživanja da stimulirani FET nema prednosti nad prirodnim pa zašto onda uzimati više hormona nego što realno treba. Nije rekao da ne koristi estrofem nego da mu je to zadnja opcija. 
    A ono što sam ja zaključila je da svaki dr ima svoj princip rada ili fokus na nečemu i onda ne odstupaju od toga 😁. Ali sam se uvjerila da moj dr zaista ništa ne prepušta slučaju i ništa ne radi ofrlje tako da sam se ja samo prepustila :).
    Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

Lunolina

Broj poruka: 1580

Prijavi adminu

Cure pricale ste kako se bojite da du vam folikuli popucali (same here! 🙋🏻‍♀️😬) međutim jucer su mi rekli da zapravo folikuli pucaju nakon vise od 36 sati tako da ste mirne 😊😊
    Nella ja imam gel i nisu me trazili da ga zbog anestezije micem ni sad, a ni prije 6 mjeseci.
    Nella & Plavusa na zalost kod Skvorca partneri ne mogu biti s vama u sobi, ali nakon postupka sestra partneru kaze rezultate, a i vi odmah po dolasku u sobu imate mobitel pa si mozete tipkati 😊
    Slee ni ja nisam u prirodnim ciklusima (kad sam isla na inseminacije) uz stopericu osjetila ovulaciju. Stoperica osigurava pucanje folikula i rekla bih da je izuzetno mala sansa da ti do ovulacije nije doslo. Vidjet ces, u petak ces ti biti PUPO🥰
    Sanjuska 🤞🏻🤞🏻❤️❤️❤️
    Ivy & Plavusa sretno danas ❤️🍀
    Libo kako su tvoja djeca? Jesu ti se javili?
    .
    Kad smo kod anestezije, ja sam mislila kako sam ovaj postupak smirena. Međutim kad sam se probudila iz anestezije i kad mi je anesteziolog rekao da je 9 jajnih stanica i da se sve cine okej, plakala sam valjda 10 minuta (od srece) pa su me smirivali i on i sestra i partner i dr S 😂
    Inace, prosli put sam imala preko 50% praznih folikula, a stanice i koje sam imala nisu bile bas nesto.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Lunaa93

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

Saniii

Srculencea onda mislim da ti i vraćaju po jedan , opet možda se nešto promijenilo pa se i može sa dvije slamke, najbolje ti je vidjeti sa svojom dr..
    Nina1985 ali to je odličan odgovor na stimulaciju kod tebe, čak rijetko je da se regrutiraju baš svi antralci lijekovima jer nas ne filaju toliko hormonima kao na zapadu, ja npr imam 15-20 afc a lijekovima povučemo "samo" desetak da rastu, a nije da nisam mijenjala protokole, klinike i doktore 😁. Na kraju ste dobili 2bc što je na tvoju dijagnozu fantastičan rezultat, samo nažalost dok ne odvrtiš više postupaka ne znaš jesil jednostavno imala sreće i dobar tim uz sebe il jednostavno dobro reagiraš na sve protokole.. Kako god odlučila želim ti sreću uz što manje protokola 🤗
    Nicoll.Z dobrodošla, na prvim stranicama foruma imaš popis pretraga koje trebate obaviti prije kretanja u Ivf, a pauza nakon biokemijske nije potrebna.
    Sleeali stoperica je tu da osigura ovulaciju :), ako je folikul bio dovoljno velik (barem 18mm) on je "morao" puknut jer je stoperica okidač i ono sigurica da je ovulacija bila. Meni je drR objasnio da kad dà stopericu folikul ce 100% puknut i osigurat sve potrebne hormone da pripreme endometrij za embrij. Ako imaš lh trakicu možeš se testirat, trebala bi bit negativna. I naravno da kad ide sve glatko i kao po špagi luda ženska Ivf glava razbija glavu sa raznoraznim scenarijima 🤪🤭. I'm the same 🙈
    RužaFT dobrodošla I sretno 🤗🤞
    Luna objasnio mi je da uvijek krene sa prirodnim, ako ne ide onda će pokušati inducirati O sa klomifenom ili femarom a zadnja opcija je estrofem, opet mi nije dao decidiran odgovor sem da se još rade istraživanja na tu temu koja će tek za koju godinu ugledati svjetlo dana jer sami mpo je mlada grana medicine . Ali već sad postoje istraživanja da stimulirani FET nema prednosti nad prirodnim pa zašto onda uzimati više hormona nego što realno treba. Nije rekao da ne koristi estrofem nego da mu je to zadnja opcija.
    A ono što sam ja zaključila je da svaki dr ima svoj princip rada ili fokus na nečemu i onda ne odstupaju od toga 😁. Ali sam se uvjerila da moj dr zaista ništa ne prepušta slučaju i ništa ne radi ofrlje tako da sam se ja samo prepustila :).
    Sretno svima 🤞

Meni je oba puta bio stimulirani, vjerovatno jer sam dolazila samo pred sami FET i imala samo jedan kontrolni UZ, tako im je bilo lakse da kontrolisu cijelu situaciju. Hvala ti na objasnjenju. 
    Ivy, Plavusa,
    Sretno cure. 🤞🏼🍀

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

plavuša

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Hvala cure, valjda bude sve ok proslo.. 🤞
    Tek sam u 2 narucena 🙉🙉 to koliko se ostaje u sobi je vjerojatno individualno, ali cca pola sata ili 🤔😁

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    ❤️Novi muž❤️
    👱🏻‍♂️28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚, 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 01/25⏳⏳⏳

Lunolina

Prijavi adminu

plavuša

Hvala cure, valjda bude sve ok proslo.. 🤞
    Tek sam u 2 narucena 🙉🙉 to koliko se ostaje u sobi je vjerojatno individualno, ali cca pola sata ili 🤔😁

Ako je opca anestezija mislim da si u krevetu sat vremena 🙈
    Nakon toga se jos moras spustiti dolje i otici na dogovor s doktorom (da ti recepte za decortin, folbellu, cyclogest) i odgovori ti na pitanja ako ih imas😊

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 624

Prijavi adminu

Ivy javi se nakon uzv, sretnooo ❤️❤️❤️
    Plavusa sretno 🍀🍀🍀
    Luna jel ti danas uzv? Sretno! 🤞🤞🤞 ja sam u cetvrtak.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lunolina

Prijavi adminu

Slee ne mogu se sjetiti za tvoj zadnji FET ti si heparin uzimala od transfera ili je dogovor bio da ga uzimas od pozitivne bete?

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.