Sanii hvala ti na odgovoru, tako sam i pretpostavljala 😊
.
Cure, jedno mozda glupo pitanje, ali imaju li nasi partneri pravo na bolovanje na dan aspiracije/transfera? Moj ima jos nesto sitno godisnjeg i voljela bih da to sacuva da negdje odemo nakon ovog postupka, a na aspiraciju ne mogu bez njega i njegovog uzorka 😂
Naravno, kaze da ima stomacni virus. Ne trebate bas uvijek reci istinu. 😅😂
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Hej da se javim..kao i uvijek kad si nabrijan..neki od nalaza još nisu gotovi (Papa)koji su trebali biti😏tako da cekamo idući mjesec..Dobra vijest je da je spermiogram i dalje super..komentira M eto još nismo za stari otpad😂🤣..i sad čekanje…ono sto mi na forumu jaaaako volimo 🤦🏽♀️.
Sretno curama❣️❣️❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Cure, mislite li da bi sutra bilo prerano za testić ako je transfer bio u ponedjeljak?
Sretno svima danas🥰
Dobrodošla i što brže otišla 🤭 ako se ne varam, fet blastice je u pitanju. Petak je stvarno preprerano, najbolje onda u nedjelju (ako si tako nestrpljiva), trebao bi bacati sjenu 😍♥️ drzim figeee
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Leona89 cestitammmm ti od srcaaa na malom princuuuu 🩵💙🩵💙 osjecaj nikad ne vara heheh
Slee sretno danas 💓
Cestitam na viiiisokim betama curke 💛 samo tako dalje, svaka od nas mora doci na red jednom hehehe
👱🏻♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
👨🏼🦲35god. - savrsen
1biokemijska, 2VM
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule
Cure, mislite li da bi sutra bilo prerano za testić ako je transfer bio u ponedjeljak?
Sretno svima danas🥰Dobrodošla i što brže otišla 🤭 ako se ne varam, fet blastice je u pitanju. Petak je stvarno preprerano, najbolje onda u nedjelju (ako si tako nestrpljiva), trebao bi bacati sjenu 😍♥️ drzim figeee
Hvala ti. ❤️ Da, jako sam nestrpljiva, a s druge strane se baš jako bojim još jednog neuspjeha. Razmišljam da čak da bi bilo bolje da ne radim testove nego da napravim betu kako su mi i rekli, ali teško se suzdržati 😔
2023. 2x IUI❌️❌️
2024. 6.mj ET ❌️
9.FET❌️
1❄️
Sretno svima danas🥰Dobrodošla i što brže otišla 🤭 ako se ne varam, fet blastice je u pitanju. Petak je stvarno preprerano, najbolje onda u nedjelju (ako si tako nestrpljiva), trebao bi bacati sjenu 😍♥️ drzim figeeeHvala ti. ❤️ Da, jako sam nestrpljiva, a s druge strane se baš jako bojim još jednog neuspjeha. Razmišljam da čak da bi bilo bolje da ne radim testove nego da napravim betu kako su mi i rekli, ali teško se suzdržati 😔
Bolje bi ti bilo izvaditi betu. Ja sam vise taj tip. Mirna si, znas da kako je, tako je. Drzim fige za dobru betu. 🍀🤞🏼
Ja sam svoju vadila 8dpt blastociste.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
Sretno svima danas🥰Dobrodošla i što brže otišla 🤭 ako se ne varam, fet blastice je u pitanju. Petak je stvarno preprerano, najbolje onda u nedjelju (ako si tako nestrpljiva), trebao bi bacati sjenu 😍♥️ drzim figeeeHvala ti. ❤️ Da, jako sam nestrpljiva, a s druge strane se baš jako bojim još jednog neuspjeha. Razmišljam da čak da bi bilo bolje da ne radim testove nego da napravim betu kako su mi i rekli, ali teško se suzdržati 😔
Bolje bi ti bilo izvaditi betu. Ja sam vise taj tip. Mirna si, znas da kako je, tako je. Drzim fige za dobru betu. 🍀🤞🏼
Ja sam svoju vadila 8dpt blastociste.
Hvala ti na savjetu. Jesi ti imala kakve simptome?
2023. 2x IUI❌️❌️
2024. 6.mj ET ❌️
9.FET❌️
1❄️
Leona cestitam na decku😍🥰 jel ukinio progice?
Nove cure dobro dosle😊😊
Sretno svima😘
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ja sam svoju vadila 8dpt blastociste.Hvala ti na savjetu. Jesi ti imala kakve simptome?
Jesam, 3 dpt sam osjetila neke jace grceve, 7. dpt sam imala poslije 2 brisanja smedji iscjedak, ocito je bila implatacija.
I moj transfer je bio u ponedjeljak. Strpi se nekako do utorka i izvadi betu.
Znam da je pretesko i meni je bilo. 😊
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
Ja sam svoju vadila 8dpt blastociste.Hvala ti na savjetu. Jesi ti imala kakve simptome?Jesam, 3 dpt sam osjetila neke jace grceve, 7. dpt sam imala poslije 2 brisanja smedji iscjedak, ocito je bila implatacija.
I moj transfer je bio u ponedjeljak. Strpi se nekako do utorka i izvadi betu.
Znam da je pretesko i meni je bilo. 😊
Ok, hvala ti, ja ništa od simptoma nemam..Držim ti najveće fige na svijetu da ti sve bude dobro s trudnoćom 🤞🤞🤞
2023. 2x IUI❌️❌️
2024. 6.mj ET ❌️
9.FET❌️
1❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji