Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lunaa93

Broj poruka: 309

Prijavi adminu

Sage

Lunaa93

Da li neka od vas zna koji su simptomi nadolazece biohemijske, i da li se krvarenje dogodi dok se koriste ultrici?
    Ja nikada nisam bila na utricima pa ti to ne znam odgovoriti, ali s obje moje biokemijske sam samo prokrvarila bez ikakvih prethodnih simptoma…

Mozes li mi molim te napisati, da li si kontrolisala betu ili je samo spontano doslo? 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Lunaa93

Sage

Lunaa93

Da li neka od vas zna koji su simptomi nadolazece biohemijske, i da li se krvarenje dogodi dok se koriste ultrici?
    Ja nikada nisam bila na utricima pa ti to ne znam odgovoriti, ali s obje moje biokemijske sam samo prokrvarila bez ikakvih prethodnih simptoma…
    Mozes li mi molim te napisati, da li si kontrolisala betu ili je samo spontano doslo?

Luna kod moje biokemijske imala sam smećkasti iscjedak dva dana prije bete (negdje 12. dan nakon transfera). Prva beta je bila oko 106, sjećam se da sam je vadila u srijedu, u četvrtak sam bas dobila mjesečnicu i u petak je beta bila oko 121. Nakon toga sam je vadila još dva puta, nakon tri dana pa nakon sedam dana kada je bila 1,1. Našla sam na mailu nalaze. Znam da je meni pomoglo tuđe iskustvo kod ovih situacija pa eto, nadam se da će i tebi moje😘 Drzi se💪🏼

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Simbalija

Broj poruka: 1314

Prijavi adminu

Luna žao mi je što se beta nije poduplala, kako cure kažu, uvijek ima nade za dobar ishod, samo pomalo ❤️
    Moja zadnja nije biokemijska jer se desila nakon 6tt, ali znala sam da nije ok jer testovi nisu tamnili kako su trebali, odnosno uvijek nakon 4tt dobijem onog dye stealara kako ga zovu, a sad ni u 6tt nije bio taman kao kontrolna. Digitalac je ostao na 2-3tt, ali nisam ni htjela betu vaditi. Krenula sam lagano krvariti prvi dan, drugi dan je sve izašlo, te moram priznati nije bilo jako bolno, bila sam triput na čišćenju tabletama i to je bilo puno gore. 
    Sretno od srca i čuvaj se!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Sanjushka sretno danas na konzultacijama, nadam se da krećeš ubrzo❤️👏🏼
    Lunolina i tebi sretno, javi sto kaže doktor🤗
    Čokoladice sretno na transferu, nadam se da je to taj🥳
    Jabukice uživaj na ultrazvuku 🤗

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Srculence

Jurky23 stvarno nemam rijeci…🙆🏻‍♀️ nabitnije je da je sve dobro i sad dan po dan…jooos maloo 😍 šaljem zagrljaj.
    Ja sam dobila termin naprije sad u cetvrtak u betiplus za histeroskopiju. I sad sam skroz u dilemi da li uzet anesteziju ili ne,pitala me ocu neke dvije tabletice ili bas anesteziju i koliki mi je prag boli?
    A citala sam da su curke sa brufenom i normabelom isle bez problema,al me s tim pitanjem sad poljuljala…nakon svega ne znam koliki mi je uopce prag boli i da li imam prag uopce….😂🫠
    Pa curke koje ste to prosle svaki savjet je dobro dosao!
    Ljubim vas sve 😘❤️☺️

Cure hvala svima, da vas ne nabrajam 🥰 da bude treca sreca 🍀❤️ a ja ne jedem krumpirice nikad, ne jedem u mcdonaldsu itd. Mozda je tu problem 🤣😆
    Srculence ja sam bila pisala, ja sam popila brufen 800 i normabel 5mg. Tako mi je pisalo u uputama, nije nitko ni spominjao anesteziju. (Za aspiraciju sam uzela anesteziju). Uglavnom, sam pregled nije bolio uopce, nisam osjecala nista dok nije poceo prckati po maternici. Tih pola minute dok je uzimao uzorak je neugodan osjecaj, ali nije bila nikakva strasna bol. Ali oni imaju taj tanki histeroskop. Pretpostavljam da i u betiplus imaju. Kasnije nisam imala ni bolove ni krvarenje, mozda je i do doktora i njegove ruke, ne znam. Sretno 🍀🍀

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Lunolina & Sanjushka sretno na konzama ❤️
    Jabukica uzivaj na pregledu 🥰

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lunolina

Broj poruka: 1569

Prijavi adminu

Tratincice, zao mi je sto je na poslu takva situacija 😔
    Super sto je s bebicom sve dobro ❤️
    Mala wow kakva brojka! Bravo🥳 neka sve dodju do blastice🥰
    Sanjuska sretno! 🍀 Javi sto ti je rekao dr.R. Btw koji si dan ciklusa?
    Cokoladice sretno! ❤️ da se mrva cvrsto primi 🥰
    Jabukice sretno❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Lunaa93

Prijavi adminu

Žuži

Lunaa93

Sage

Lunaa93

Luna kod moje biokemijske imala sam smećkasti iscjedak dva dana prije bete (negdje 12. dan nakon transfera). Prva beta je bila oko 106, sjećam se da sam je vadila u srijedu, u četvrtak sam bas dobila mjesečnicu i u petak je beta bila oko 121. Nakon toga sam je vadila još dva puta, nakon tri dana pa nakon sedam dana kada je bila 1,1. Našla sam na mailu nalaze. Znam da je meni pomoglo tuđe iskustvo kod ovih situacija pa eto, nadam se da će i tebi moje😘 Drzi se💪🏼

Hvala ti puno. Definitivno pomazu tudja iskustva. 
    Ja sam imala smedji iscjedak 7. dan nakon transfera, isto vece je nestao. 8 dana sam vadila betu 107.5, 10. dana se poduplala u bobu 215, a vec 12. je imala samo blagi porast 259.9 Doktor mi je rekao da prije srijede ne radim betu i sad je ono najgore, cekanje. Kaze nije mu jasno sta se desilo nakon skolskog duplanja. Nije bio siguran jer je bio van ordinacije da li smo vratili dvije blastociste, mislim da je sumnjao na nestajuceg blizanca. Nakon sto sam rekla jedna, rekao mi je sanse su 50-50. Cekaj srijedu, mozda se beta izbori. Iskreno nisam nasla pozitivne ishode, osim na nekim stranim forumima. 

👩🏻31👦🏻45
    TSH 3.95 ➡️ 1.55

• Lunaa93

Prijavi adminu

Simbalija

Luna žao mi je što se beta nije poduplala, kako cure kažu, uvijek ima nade za dobar ishod, samo pomalo ❤️
    Moja zadnja nije biokemijska jer se desila nakon 6tt, ali znala sam da nije ok jer testovi nisu tamnili kako su trebali, odnosno uvijek nakon 4tt dobijem onog dye stealara kako ga zovu, a sad ni u 6tt nije bio taman kao kontrolna. Digitalac je ostao na 2-3tt, ali nisam ni htjela betu vaditi. Krenula sam lagano krvariti prvi dan, drugi dan je sve izašlo, te moram priznati nije bilo jako bolno, bila sam triput na čišćenju tabletama i to je bilo puno gore.
    Sretno od srca i čuvaj se!

Hvala puno. Ne znam da li da uzmem digitalac, da vidim ima li nesto sto bi me ohrabrilo. Imam te uspone i padove, na tren pomislim samo u medicini 2 i 2 nisu 4, pa onda dodje trenutak realnosti i tako u krug. 😀

👩🏻31👦🏻45
    TSH 3.95 ➡️ 1.55

Kawa

Broj poruka: 508

Prijavi adminu

lunolina, sanjuska , sretno danas na konzama, ocekujemo iscrpna izvjesca 
    jabukice uzivaj na druskanju 
    cokoladice i tebi sretno na transferu, mislim da pod hitno moras uvrstiti krumpirice u meni 
    kod mene sinoc jako malo smedeg iscjetka na ulosku, malo se jesam prepala ali ne zelim dizati paniku jer znam koliko puta sam ovdje procitala da je sve to normalno. ako se nastavi mozda odem do svog soc. gin cisto da vidi je li sve jos na svom mjestu, i eventualno da pojacam cyclogest na 2x dnevno. danas sam 6+0, pregled bi trebao biti opet za tjedan dana kod mpo dr koji ce mi i nastaviti voditi trudnocu bude li sve ok. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.