Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    31. Siječanj 2024. 11:59

Mrvica11

Cure evo me opet, zvala sam polikliniku i oni priznaju betu kao ishod,rekli su mi da testovi su znali biti negativni a beta bi drugacije pokazala. Danas mi je 12 dnt,test je negativan a meni je nekakva roskasto smeckasta krv na papiru,vise nego je jucer bila,blagi grcevi su mi bili tokom noci u stomaku a nisan ni sama pametna,ja sam nekako otpisala sve nakon testa ali sad me ovo bas sve zbunjuje. Jel moguce da to moze biti implatacija?

Mislim da je malo prekasno za implantaciju ali krv moze biti od svacega, mozda ti je iziritirana rodnica od progesterona ili tako nesto. 
    Sacekaj jos malo pa ces vidjeti.. ❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

Razumna
    31. Siječanj 2024. 12:18

Jurky32

Curice, hvala na svima na podršci ❤️Mrvice, žao mi je za negativan test, drži se ❤️
    Ja sam evo gotova, doktorica je izvukla 3 jajne stanice, ta treća je kaže mala i neće se ona oploditi, ali neka smo mi nju izvadili 😄 sutra će mi javiti stanje oplodnje 🤞🤞
    Sretno svima danas 🤞🥰

Tri stanice, pa nek jedna otpadne na statistiku ostanu nam 2 bebice 💙🙏💙 sasvim dovoljno.
    Bit će to sve super. Najteži dio (osim trudnoće i poroda) si prošla! Sad lagani i uživanje. Jel planiraš bolovanje poslije transfera?
    Mrvice baš mi je žao ☹️

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

Razumna
    31. Siječanj 2024. 12:28

Mrvica11

Cure evo me opet, zvala sam polikliniku i oni priznaju betu kao ishod,rekli su mi da testovi su znali biti negativni a beta bi drugacije pokazala. Danas mi je 12 dnt,test je negativan a meni je nekakva roskasto smeckasta krv na papiru,vise nego je jucer bila,blagi grcevi su mi bili tokom noci u stomaku a nisan ni sama pametna,ja sam nekako otpisala sve nakon testa ali sad me ovo bas sve zbunjuje. Jel moguce da to moze biti implatacija?

Ne znam da je baš implatacija. Ali krvarenje tj smedarenje je full normalno u trudnoći. Izvadi betu kako su ti rekli da znaš na čemu si. 
    Znam da ti nije lako ali drži se💞

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

Nola_
    31. Siječanj 2024. 12:41

Mrvica ja mislim da moze biti i implantacijsko a i razlozi sto su cure napisale. Ja sam u prvoj trudnoci imala implantacijsko (isto smede) 7dnt blastociste, ti si ako sam dobro popratila jucer imala sto je kao 8dnt blastociste. Ne zvuci nerealno, tim vise sto je smeda krv (tj stara oksidirana). Jedino sto je i meni cudno da je u tom slucaju negativan test jer mislim da bi vec trebao pokazati da je uspjelo. Svakako bi postupila kako su mi rekli u klinici. 

• MiliPe
    31. Siječanj 2024. 12:45

Mrvice Zao mi je, sacekaj betu cuda se desavaju 🤞🏻
    Emma05 Bio je ET iz stimuliranog , prvi put sam dobila terapiju Estrofemom posle transfera inace sam u postupku u Njemackoj pa je ovde malo drugacije..
    Jurky32 Neka se sve oplode drzim fige da bude uspjesno 🙏🤞🏻

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 🔜 Pfc Prag

tera_
    31. Siječanj 2024. 13:00

Jurky odlicno za jajceke,nek se sve oplode sretno😊
    Lali28 to je odlicna brojka sretno 😊
    Kod mene jedan folikuk od 11 i jedan od 9, endo 8, iduci uzv u pon 5.2. 😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

AngelEyes
    31. Siječanj 2024. 13:58

Mrvica žao mi je, ali nadam se ipak biti pozitivno. Drži se!
    Jurky super, neka se sve tri oplode 🥰🙏
    Lali lijepa brojka, neka ih se što više oplodi 🙏
    Bebolina Lucky Tera sretno dalje

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

ericaa
    31. Siječanj 2024. 14:26

Dobar dan žene 
    Evo jedne petogodišnje borilice iz sjene. Bila sam jako aktivna na temama prije samo sam ostala usamljena jer 90 % cura koje su tipkale sa mnom su rodile i sad već imaju dvogodišnjake pa sam se povukla na neko vrijeme. Htjela sam vam ovdje napisati kratko našu borbu jer sam vidjela da se pričalo o miomima i endometriozi pa evo jedne, za sada, pozitivne priče. Borim se sa endometriozom od 21 g. (tad sam saznala), znači cca 14 g. Imala sam jednu laparoskopiju pa je mirovala nakon toga 5 g no opet se vratila na jajnik koji je operiran no ovaj put s jačim priraslicama. Zadnje mi je bilo rečeno da moguće da prerasta u adenomiozu i da se šire priraslice. Imam i 3 nemalena mioma u tkivu maternice, prošla sam  hydrosalpinx i ostala bez desnog jajovoda, micali su mi polip u maternici i bila na histeroskopiji. Naravno da imam (vjerojatno od svih tih zahvata) i bakteriju u endometriju. Uglavnom, na rubu živaca i volje, bila sam u 11. mj. na FET-u zadnjeg embrija. Ovaj put, nakon nalaza histero, uključeno mi je u terapiju antibiotik, probiotik i andol 100 zbog mutacija. Ne znam je li to ˝ono nešto˝ što je napravilo razliku ili sreća, statistika, Bog, ali prvi put u životu smo ugledali crticu 6dnt. Uz svakodnevne brige i strahove, guramo dalje. Za sada je sve ok, Panorama je rekla low risk i čekamo na ljeto dečka. Neću napisati da mislite pozitivno jer je mene to izluđivalo, u redu se bojati, biti tužan, nervozan, frustriran i ljut. U redu je imati faze Zašto baš ja... Poruka moje duge priče je da i te teže dijagnoze mogu završiti sretno, da se držite i vjerujte, puno nas je više u ovome nego što se misli i puno nas borilica koje smo vodile te bitke vam želi svu sreću svijeta i snagu. Sretno svima od srca! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Mura
    31. Siječanj 2024. 14:33

ericaa

Dobar dan žene
    Evo jedne petogodišnje borilice iz sjene. Bila sam jako aktivna na temama prije samo sam ostala usamljena jer 90 % cura koje su tipkale sa mnom su rodile i sad već imaju dvogodišnjake pa sam se povukla na neko vrijeme. Htjela sam vam ovdje napisati kratko našu borbu jer sam vidjela da se pričalo o miomima i endometriozi pa evo jedne, za sada, pozitivne priče. Borim se sa endometriozom od 21 g. (tad sam saznala), znači cca 14 g. Imala sam jednu laparoskopiju pa je mirovala nakon toga 5 g no opet se vratila na jajnik koji je operiran no ovaj put s jačim priraslicama. Zadnje mi je bilo rečeno da moguće da prerasta u adenomiozu i da se šire priraslice. Imam i 3 nemalena mioma u tkivu maternice, prošla sam hydrosalpinx i ostala bez desnog jajovoda, micali su mi polip u maternici i bila na histeroskopiji. Naravno da imam (vjerojatno od svih tih zahvata) i bakteriju u endometriju. Uglavnom, na rubu živaca i volje, bila sam u 11. mj. na FET-u zadnjeg embrija. Ovaj put, nakon nalaza histero, uključeno mi je u terapiju antibiotik, probiotik i andol 100 zbog mutacija. Ne znam je li to ˝ono nešto˝ što je napravilo razliku ili sreća, statistika, Bog, ali prvi put u životu smo ugledali crticu 6dnt. Uz svakodnevne brige i strahove, guramo dalje. Za sada je sve ok, Panorama je rekla low risk i čekamo na ljeto dečka. Neću napisati da mislite pozitivno jer je mene to izluđivalo, u redu se bojati, biti tužan, nervozan, frustriran i ljut. U redu je imati faze Zašto baš ja… Poruka moje duge priče je da i te teže dijagnoze mogu završiti sretno, da se držite i vjerujte, puno nas je više u ovome nego što se misli i puno nas borilica koje smo vodile te bitke vam želi svu sreću svijeta i snagu. Sretno svima od srca!

Ericaa, ovo je tako lijepo i realno napisano <3 Baš mi je drago da ste uspjeli, da stiže dečkić :) Ovo 'misli pozitivno', uz onu dobro poznatu 'samo se trebaš opustiti, ne misliti na to sve i dogodit će se', je nešto što me gura preko ruba... Malo je reći izluđuje.
    Ja čekam histeroskopiju pa se nadam FETu u 03/2024...

👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
    🧑 34, hyperspermia
    Planiranje trudnoće od 01/2022
    1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
    FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
    Histeroskopija (03/2024)
    FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg

Emma05
    31. Siječanj 2024. 14:34

ericaa

Dobar dan žene
    Evo jedne petogodišnje borilice iz sjene. Bila sam jako aktivna na temama prije samo sam ostala usamljena jer 90 % cura koje su tipkale sa mnom su rodile i sad već imaju dvogodišnjake pa sam se povukla na neko vrijeme. Htjela sam vam ovdje napisati kratko našu borbu jer sam vidjela da se pričalo o miomima i endometriozi pa evo jedne, za sada, pozitivne priče. Borim se sa endometriozom od 21 g. (tad sam saznala), znači cca 14 g. Imala sam jednu laparoskopiju pa je mirovala nakon toga 5 g no opet se vratila na jajnik koji je operiran no ovaj put s jačim priraslicama. Zadnje mi je bilo rečeno da moguće da prerasta u adenomiozu i da se šire priraslice. Imam i 3 nemalena mioma u tkivu maternice, prošla sam hydrosalpinx i ostala bez desnog jajovoda, micali su mi polip u maternici i bila na histeroskopiji. Naravno da imam (vjerojatno od svih tih zahvata) i bakteriju u endometriju. Uglavnom, na rubu živaca i volje, bila sam u 11. mj. na FET-u zadnjeg embrija. Ovaj put, nakon nalaza histero, uključeno mi je u terapiju antibiotik, probiotik i andol 100 zbog mutacija. Ne znam je li to ˝ono nešto˝ što je napravilo razliku ili sreća, statistika, Bog, ali prvi put u životu smo ugledali crticu 6dnt. Uz svakodnevne brige i strahove, guramo dalje. Za sada je sve ok, Panorama je rekla low risk i čekamo na ljeto dečka. Neću napisati da mislite pozitivno jer je mene to izluđivalo, u redu se bojati, biti tužan, nervozan, frustriran i ljut. U redu je imati faze Zašto baš ja… Poruka moje duge priče je da i te teže dijagnoze mogu završiti sretno, da se držite i vjerujte, puno nas je više u ovome nego što se misli i puno nas borilica koje smo vodile te bitke vam želi svu sreću svijeta i snagu. Sretno svima od srca!

Sjećam se ja tebe s prijasnjih vol.🤗 I presretna sam bila zbog tebe kad sam negdje ranije pročitala već da ti je upalilo. Lijepe priče uvijek ohrabruju i nas ostale. Hvala ti što dijeliš svoju i javljaj kako napreduješ. 🥰💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.