Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca najveća
    31. Srpanj 2024. 10:30

Pardon 02.08😂 pobegao mi broj.

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

tera_
    31. Srpanj 2024. 10:30

Sreca najveća

Drage zenice, sve vas pozdravljam i zao mi je zbog loseg niza….
    Ali jesen ce doneti brdo plusica kao sto je i meni!
    22.08. U 08:00 imamo carski i konacno cu upoznati moju devojčicu.
    Ljubim Vas sve
    Tera-nije nista strasno, ja sam krvarila tri puta sve do 14 tjedna. Kazu siri se materica.
    Ili pukne žilica.❤️

Hvala, sad mi je puno lakse🥰
    Sretno, ubrzo ces se maziti sa svojoj curicom😍❤️

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

angel eyes
    31. Srpanj 2024. 11:05

Leona predivno ❤️❤️❤️ drago mi je da je sve u redu, da je bebica dobro 🥰🥰
    Blondie sretno na druškanju 🥰
    Sadiegreen sretno još jednom 😘
    Tera nadam se da se neće krvarenje ponavljati, drži se 🤗😘
    Žuži cime, samo da se javim ♥️ neka ti Repromed donese sreću ❤️
    Slee uživaj 🥰 🥰 teško mi je čitati kad kažeš da ti je ovo zadnji fet jer i sama planiram još samo dva postupka. Nadam se da ćeš uspjeti, sretno 😘😘
    Sreća ♥️♥️♥️ još samo dva dana jeeee, sretno 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Žuži
    31. Srpanj 2024. 11:19

Sreća najveća to je bome brzo, sretno ti❤️
    Tera žao mi je, nadam se da se iscjedak neće ponoviti i da ćeš sto prije dočekati pregled😊
    Angel eyes hvala ti🥰 Bas mi se i ne da ići iz Cita, ali ne vidim pomak pa se nadam uspjehu ako nešto promijenim. Od početka sam kod istog doktora koji mi je super, ali možda drugi doktor vidi nešto sto je njemu promaklo. Ti ideš u postupak s idućom mjesečnicom? Ako se još uvik pratimo, to bi trebalo biti krajem mjeseca? 

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

angel eyes
    31. Srpanj 2024. 11:44

Žuži naravno, razumljivo, dugo si već bez uspjeha kod istog doktora, bez obzira sto je super, vrijeme je za promjenu. Nekad bas promjena donese uspjeh, vjerujem da će i kod tebe to biti slučaj ❤️❤️ Pratimo se i dalje, dobila sam kao ti u ponedjeljak M., krecem krajem 8mj 🥰 sutra se vracam na posao nakon 3 tjedna bolovanja, upala pluća me baš sredila, ali i to je prošlo.

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Kawa
    31. Srpanj 2024. 11:47

Leona, jurky super za preglede 🥰
    Žuži super je bar da imaš plan za dalje, želim ti da ti promjena klinike donese sreću 😘😘 
    Slee nadam se da ce punjenje baterija na godišnjem uroditi pozitivnim rezultatom na fetu ❤️ 
    Kod mene na 14dc nema pomaka, endo 5dc, nema dominantnig folikula.. kakva su vasa iskustva, je li ovaj ciklus otpisan ili? Tera ti si mi pisala da je kod tebe bila slicna situacija u dobitnom ciklusu? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Sreca najveća
    31. Srpanj 2024. 12:00

Hvala cure, sretno svima u borbi. 
    Trudnicama mirnu i  zdravu trudnocu, javim se kad sve prodje ❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Stela_M
    31. Srpanj 2024. 12:01

Tikvice čuj nije niti moj neka spavalica preko dana su to sve neke kratke drijemke ali dobro, mi smo spavali cijelu noć dok nije došla regresija i zubići, kako mi frendica kaže L nas je razmazio sad kada se češće budi ko zombi sam 🤣🤣 ali vrijedilo je svega 🤭 moj prasac neće na ruke sam zaspi nekada ako mu ide teško malo ga mazim i on zaspi ali sve u svemu uživam u svakom segmentu sve je to normalno i izazovno ☺️ je rana je zarasla jedno cca 2.mj nakon cr doduše nije da baš lijepo izgleda ali jbg ne idem na izložbu 🤣🤣
    Sanjushka nadam se da ti i Sani na jesen nastavljate poz niz 🙏🥰🤗❤️
    Korni a da taj početak je dosta izazovan dok se malo ne uhodate🙈mi smo dobro guštamo na moru malo 🤭❤️
    Dodo haaha hvala na utjesi za ovo nespavanje narednih par godina 🤣🤣❤️
    Mona žao mi je zbog neg bete neka ti idući postupak donese sreću 🙏❤️
    Teich žao mi je 😔 imaš neki plan za dalje? ❤️
    Tera svakako uzimaj vit C on će ti pomoći,  kako se ti osjećaš? Sad vidim tvoj post koji si tt? Čuj ako te jako zabrinjava lako odeš na hitnu ja sam recimo otišla zbog krvarenja ako se ponovi odi za svoj mir ❤️ što uzimaš od terapije?
    Jurky drago mi je da je sve ok, odmaraj 🤭❤️
    Leona ne brini bit će ti dovoljan i utrić, žao mi je zbog hematoma nadam se da će se uskoro povući 🤞❤️
    Sreća najveća  sretno 🤞❤️
    Angel eyes žao mi je što ti se oporavak toliko odužio, nadam se da je najgore iza tebe ❤️
    Kawa koliko vidim iz potpisa imaš pcos, jel inače imaš anovulacije ili? Kakvi su ti ciklusi? Ako se nije izdvojio vodeći folikul teško će ti se endo zadebljati jer se oni srazmjerno moraju pratiti, e sad možda će biti kasno o pa se stigne trgnuti ili ćeš ovak ciklus morati preskočiti između nema 🙄nadam se da će biti ova prva opcija i da će se taj tvrdoglavi folikul trgnuti ❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Žuži
    31. Srpanj 2024. 12:10

angel eyes

Žuži naravno, razumljivo, dugo si već bez uspjeha kod istog doktora, bez obzira sto je super, vrijeme je za promjenu. Nekad bas promjena donese uspjeh, vjerujem da će i kod tebe to biti slučaj ❤️❤️ Pratimo se i dalje, dobila sam kao ti u ponedjeljak M., krecem krajem 8mj 🥰 sutra se vracam na posao nakon 3 tjedna bolovanja, upala pluća me baš sredila, ali i to je prošlo.

Bome se pratimo u dan😂😂 nemos virovat
    Nisam znala da si upalu pluća dobila, nadam se da je najgore proslo i da ćeš se taman rekuperat za postupak😘
    Kawa nemam ti takvog iskustva, u mene je sve uvik idealno, endo i folikul pa nikad ništa🙄 ne znam kada ti je inače ovulacija? Prijateljica mi je u dobitnom fetu čekala ovulaciju do dvadeset i nekog dana, čak su mislili i odustati. A ona inače ima pcos i duže cikluse.

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

tera_
    31. Srpanj 2024. 12:23

Kawa

Leona, jurkysuper za preglede 🥰
    Žuži super je bar da imaš plan za dalje, želim ti da ti promjena klinike donese sreću 😘😘
    Slee nadam se da ce punjenje baterija na godišnjem uroditi pozitivnim rezultatom na fetu ❤️
    Kod mene na 14dc nema pomaka, endo 5dc, nema dominantnig folikula.. kakva su vasa iskustva, je li ovaj ciklus otpisan ili? Tera ti si mi pisala da je kod tebe bila slicna situacija u dobitnom ciklusu?

Ja sam u takvom ciklusu odustala pa me je dr iduci ciklus stavila na estrofem i tada je uspjelo, sretno😘

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.