Žuži pupo ❤️❤️ sretno, neka se mrva čvrsto primi.
Kawa dobar plan, uživaj a mrvica tvoja čeka 🥰🥰
Jabukica divno, princ lijepo napreduje 😘😘
....
Kako sam i mislila, mi odgađamo postupak za kraj 8/pocetak 9mj. Sin dobio varicele, a sigurno ce i suprug za 2 tjedna. Mozda je tako i bolje...
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Žuži pupo ❤️❤️ sretno, neka se mrva čvrsto primi.
Kawa dobar plan, uživaj a mrvica tvoja čeka 🥰🥰
Jabukica divno, princ lijepo napreduje 😘😘
….
Kako sam i mislila, mi odgađamo postupak za kraj 8/pocetak 9mj. Sin dobio varicele, a sigurno ce i suprug za 2 tjedna. Mozda je tako
Zao mi je, brzo ce to proci 😘
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zuzi ❤️ nek se cvrstooo cvrstooo primi!
Tincica mozes slobodno i ranije vadit betu pa si na miru. Ja svoju vadim sutra. Danas sam negativna, a Muller testicu definitivno bacaju evap liniju, bar u mom slucaju.
Sani puno nas je za jesen, mozda je tako trebalo biti pa da se ti, sanjushka i ja sretnemo u Repromedu 😂
Angel eyes pratimo se onda na jesen ❤️
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Tera, Hypnoticpoison, jabukice, tincice, angel eyes. Slee hvala cureee, nadam se najboljem🥰
Ovaj put sam nekako opuštena, nadam se da će me držati isto raspoloženje i za vrijeme čekanja. Betu bi trebala vaditi krajem mjeseca, na nalazi piše za 14 dana, ali mi je sestra rekla da mogu već 11 dan (29.7.)
Jabukice super za mrvicu, samo neka raste 🤗
Bebolina cekamo rezultate nestrpljivo 😁
Angel eyes žao mi je šta morate odgoditi, ali kao šta kazes, možda i bolje. Bar ćeš izbjeći ljetne guzve po Splitu🙈
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Pozdrav cure,
Čitam vas preko godinu dana, ali sad tek se prvi put javljam.
U oktobru 2022. imala sam 1. ICSI neuspješan (nisu se oplodile jajne ćelije).
U 3. mjesecu 2023. ponovljen ICSI - vraćena 3. dan dva embriona međutim prokrvarila sam 12. dan nakon transfera (pod utrogestanima) i beta je bila nula.
4.6. ove godine sam po prijedlogu doktorice samo primila Ovitrelle i probala kroz “obični” ciklus i tu sad dolazim do potrebe za konsultaciju s vama 🙈. Naime, ciklusi mi traju 26 dana i trebala sam dobiti 15.7 (sad u ponedjeljak), ali još uvijek nisam, tačnije danas mi je 4. dan kašnjenja. Od primanja Ovitrella koristim terapiju utrogestanom 2x200 (ujutro vaginalno i naveče oralo) i zanima me da li imate iskustva o odlaganju menstruacije usljed terapije utrogestanima? Od simptoma imam samo pritisak u donjem trbuhu, sličan PMS-u (najrealnije bi bilo opisati kao da me nešto “vuče” ka unutra - iskrena da budem jako čudan osjećaj) i možda blaga kao slabost (što pripisujem utrogestanima) praćena jakom migrenom prije dva dana. Test još nisam radila jer mi je dr rekla da se testiram tek sedam dana nakon očekivane menstruacije, a što bi bilo 22.07.
I eto tu dolazim do potrebe da se kosnultujem s vama, a vezano za menstruaciju pod utrogestanima, jer nakon traume koju sam prošla prošle godine nakon drugog neuspjelog ICSI ne usudim se testirati prije no što je dr rekla, pa rekoh ajde da se uključim u borbu s vama.
Unaprijed hvala svima na odgovorima i mogu samo reći da ne znate kolika ste podrška sve ovo vrijeme.
Ujedno svim trudilicama želim uspješnu borbu i šaljem vam veliko ❤️
10.mjesec 2022 ICSI ❌
3.mjesec 2023. ICSI ❌ (vraćena 3. dan 2 embrija)
4.7.2024 primila Ovitrelle (čekanje)
žuži sretnoo pupo, nadam se da ce krumpirici kod tebe biti kljucni hoces i ti radit test ranije ili cekas betu ?
angeleyes zao mi je zbog varicela, ali mozda bolje da se sada rijesis toga sa sinom i muzem nego kasnije.. drzi se
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Žuži pupo sretno i izbjegavaj testove do zadnjeg 😅
Tinčice nemoj nam izludit s testovima, znam da ćeš reć kko pricam gluposti i znas to sama, al pokusaj se opustit i pronać nešto da zaokupi misli do bete.
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Ja jutros odem vadit betu, kaže meni sestra da mi je krivo rekla, s obzirom da je kod mene AIH beta se ne radi 😅
Ugl. Dalje sve vodim kod svog ginekologa jedino kod njih uzv je predložila sljedeći tjedan al mi putujemo ovaj vikend tak da to necu moci, a onda su oni na GO kroz kolovoz.
Otići ću privatno na uzv vjerojatno jer je i moj ginekolog na go.
Čak sam mislila da odem privatno betu izvadit, al me muž odvratio, veli trudna si i opusti se. Mislim da ću ga poslušat ovaj put, iako me malo kopka 😅
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
https://ibb.co/4MRhThh
Jutarnja, danas se jos bolje vidi❤️
Mislim da ti je povuklo tuđi link, mislim da je to Tinčica stavila. Pokušaj ponovo staviti novi.
Slee i Tinčica držite se 😘
Dunya sretno, da sve bude u redu 🤞🙏.
U pravu sii!
https://ibb.co/Gn4GdNY
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kawa, uživaj u sunčanju 🥰🌞
Hypnoticpoison, kako si nam ti? U kojem si tjednu sad? 🥰
Jabukica, super što je sve u redu s malenim 🥳🥰 hvala ti ❤️ u našem slučaju muž je predložio ime, a ja sam taman razmišljala o istom tako da smo se brzo složili.. trebao je biti Josip, ali odmah su ga svi počeli zvati Joža, Joso i slično, tako da smo se odlučili za kratko ime, a opet zvučno ❤️ sviđaju mi se i vaše ideje 🥰
Angel eyes, brz oporavak sinčiću i da muž što lakše to preboli 🤞🥰
Žuži, hoćeš raditi test ili čekaš betu? Sretnoo 🤞🥰
Cordata, dobrodošla 🥰 ja bih na tvom mjestu napravila test za vikend..svakako će pokazati ako ima nešto.. sretnoo 🤞🤞
Medolina, poslušaj muža i opusti se 🥰 čekamo izvješće s uzv-a ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji