Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

NPelice draga, imaš pravo, baš jesmo stroge same prema sebi... ajde lakše mi je kad sam ovo tvoje pročitala, možda je to pravi recept 
    Jurky 🥰 Kako si mi ti? 
    HPoison sigurna sam draga da će sve biti u redu, drži se i samo pozitivno. Drago mi je da su ti i mučnine popustile. Sad slijedi i par hladnijih dana pa će ti sigurno biti lakše i oko toga 
    Dodo cheers, nek se mi malo opustimo nakon svog stresa 
    Kruškice, Blondie, čestitam curkeee, nek se lijepo dupla dalje i bude sve školski 
    Kawa hehe istina  Ooooo kod tebe lijepe vijesti, sretnoooo! Držim fige!! 
    Bless pupiceeee nek se čvrsto primi 🤞 
    Angel eyes hehe, a ima još do idućeg postupka, valjda će biti, vidjet ćemo 
    Bebolina držim fige za sutra da beta rasturi 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Cure javljam Vam se sa uzv, imamo folikule: 17,4 mm 7,6 mm, 5,1 mm, 15,7 mm, 14,7 mm, 11,6 mm, danas uz gonal kreće i Cetrotide, do četvrtak/petak aspiracija, pa što i kako bude. Sutra ujutro u 9 opet uzv… Nadam se da će nam sve proći ok. Endometrij 8,6 mm

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

tinčica1703

Cure javljam Vam se sa uzv, imamo folikule: 17,4 mm 7,6 mm, 5,1 mm, 15,7 mm, 14,7 mm, 11,6 mm, danas uz gonal kreće i Cetrotide, do četvrtak/petak aspiracija, pa što i kako bude. Sutra ujutro u 9 opet uzv… Nadam se da će nam sve proći ok. Endometrij 8,6 mm

Samo neka lijepo rastu 🤞🤞
    Rolica hvala ti.
    Nikad se ne zna možda je baš to recept za uspjeh. I ja sam si malo popila sad u zadnjoj stimulaciji.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

blondie

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

sadiegreen

blondie

sadiegreen

Blondie top! Kad ti je UZV?
    11.7 dr Banović mi je tad tamo pa zbog toga 🙂🙂
    Meni tek 15.7. 😢

Doktorica je samo četvrtkom tamo pa zbog toga, a 18.7 ne mogu jer smo na putu. Pa sam zamolila ako može 11. da ne otkazujemo 

👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
    👦🏼 37 god nalazi uredni
    Pokušavamo 4 god
    Prvi pregled Petrova 11 mj 22
    Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
    23.4 aspiracija, freeze al
    29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
    ⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
    27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
    11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
    22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Hypnoticpoison, čekamo s tobom rezultate Veritasa 🤞🥰
    Kruškica, super je beta 🥳 neka se lijepo podupla 🤞🥰
    Blondie, sad mirno čekaj uzv 🥰
    Kawa, super, sretno dalje 🤞🥰
    Bless, PUPO neka se mrvica čvrsto primi 🤞🥰
    Rolica, dobro sam, hvala na pitanju ❤️ želučić se smirio kad sam počela malo paziti 🤭
    Tinčica, super, sretno dalje 🤞🥰
    ----
    Ja prijavljujem da sam danas bila na uzv u bolnici kod doktora. Mislila sam sad će on to detaljno sve pregledat, ali je on jako brzo završio 🤷‍♀️ Okružio je mog dječaka i sa 2D i sa 3D uzv i kaže sve je u redu. Moj maleni je stavio ruku na glavu, a doc kaže sigurno ga boli glava 😄 ma reko ne, samo mu je vruće 😄 Uglavnom, ovaj doc veliki stručnjak, ali ne sviđa mi se baš što trudnice tako brzo rješava, iako vjerojatno vrlo dobro zna što radi 🤷‍♀️ Sanjushka, možeš me maknuti s liste za sutra, nema potrebe da idem opet na uzv. Čekam sad da mi moja doktorica da termin za iduću kontrolu, pa me vratiš na listu kad saznam datum. Hvala 😘
    ----
    Sretno cure svima 🫂😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Bebolina2024

Prijavi adminu

Jurky32

Hypnoticpoison, čekamo s tobom rezultate Veritasa 🤞🥰
    Kruškica, super je beta 🥳 neka se lijepo podupla 🤞🥰
    Blondie, sad mirno čekaj uzv 🥰
    Kawa, super, sretno dalje 🤞🥰
    Bless, PUPO neka se mrvica čvrsto primi 🤞🥰
    Rolica, dobro sam, hvala na pitanju ❤️ želučić se smirio kad sam počela malo paziti 🤭
    Tinčica, super, sretno dalje 🤞🥰
    —-
    Ja prijavljujem da sam danas bila na uzv u bolnici kod doktora. Mislila sam sad će on to detaljno sve pregledat, ali je on jako brzo završio 🤷‍♀️ Okružio je mog dječaka i sa 2D i sa 3D uzv i kaže sve je u redu. Moj maleni je stavio ruku na glavu, a doc kaže sigurno ga boli glava 😄 ma reko ne, samo mu je vruće 😄 Uglavnom, ovaj doc veliki stručnjak, ali ne sviđa mi se baš što trudnice tako brzo rješava, iako vjerojatno vrlo dobro zna što radi 🤷‍♀️ Sanjushka, možeš me maknuti s liste za sutra, nema potrebe da idem opet na uzv. Čekam sad da mi moja doktorica da termin za iduću kontrolu, pa me vratiš na listu kad saznam datum. Hvala 😘
    —-
    Sretno cure svima 🫂😘

Možda mali već jako puno razmišlja 😄
    Drago mi je što je sve u redu. 😘

Pokušavamo od 06/22
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Kruskica odlično, neka se lijepo podupla 🤞🏻🥰 
    Blondie super beta 🥰 
    Kawa odlično, neka sve stanice budu lijepe i zrele 🤞🏻❤️ 
    Bless čestitam pupo, neka se mrvica čvrsto primi 🤞🏻❤️
    Tinčica super, nadam se da ce biti puno zrelih stanica 🤞🏻🥰 
    Jurky glavno da je sve u najboljem redu 🥰🥰❤️

Evo malo mog izvješća..
    Ja sam jutros napokon dobila stvari. 🥳 Ne znam dal je do toćanja nogu, sexa, svega po malo ili ničega ali preksinoć je krenulo smeđarenje, jučer se pojačalo i jutros krv. Nisam ništa tu pisala da se ne ureknem dok stvarno ne dođe. 🤣
    Ugl, zvala Repromed odmah u 12 i kaže sestra dođite 😁
    Kao ili danas ili sutra ujutro. I ja sjela u auto i put Zagreba. 
    Kako kod mene ništa ne ide po planu pa tako ni ovo, sada na desnom jajniku imam krvareće žuto tijelo ilitiga opet neku cistu za koju sam dobila kontracepciju 8 dana (kaže inače ide 15 ali smo na knap s vremenom zbog godišnjih pa ćemo vidjeti situaciju nakon 8) i sljedeći utorak imam kontrolu. Ako se uspije riješiti u 8 dana krećemo, a ako ne onda opet čekanje do rujna..

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Bless💫

Broj poruka: 173

Prijavi adminu

Hvala curke svima ❤️
    Jurky hehehe, danas mu nije bio dan za slikanje i pokazivanje 🤭❤️ predrago mi je sto je sve odlicno i sto sada uzivas u trudnoci 🩵(ignorirat cemo zeludac, sve su to slatke mukice )
    Sanjushka hehehe nesto od navedenog je upalilo 🤭, nadam se da ce nestati kao i zadnji put 🥹♥️samo pozitivno, ti to sve express odradis hehehe 

👱🏻‍♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule

Bebolina2024

Prijavi adminu

Bless💫

Hvala curke svima ❤️Jurkyhehehe, danas mu nije bio dan za slikanje i pokazivanje 🤭❤️ predrago mi je sto je sve odlicno i sto sada uzivas u trudnoci 🩵(ignorirat cemo zeludac, sve su to slatke mukice )
    Sanjushka hehehe nesto od navedenog je upalilo 🤭, nadam se da ce nestati kao i zadnji put 🥹♥️samo pozitivno, ti to sve express odradis hehehe

Super što su stvari stigle. Nadam se da će na sljedećem UZV biti sve u redu i da startaš taman prije godišnjih.

Pokušavamo od 06/22
    08/24 💔💔

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Bless i Bebolina hvala, ja se isto nadam da će se to riješiti i da ću uspjeti napokon uspješno odraditi kompletan postupak sada u srpnju kad sam skroz slobodna.. 🤞🏻

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.