Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kawa

Broj poruka: 495

Prijavi adminu

žuži bockanje ide odlično dok je još samo bemfola  ganirelix sam primila prvi dan stimulacije u bolnici i dosta je peklo tako da me toga i tupe igle malo strah, trebala bih ga opet kroz par dana sama sebi dati, ali dobro, bit ce i to ok. a jedna draga cura mi je rekla da je ganirelix isto sto i orgalutran , samo je mene zanimalo zasto sam ga dobila prvi dan stimulacije a inace se uvodi tek od 6., ali sestra mi je rekla da je to za niveliranje hormona, valjda je pomoglo. 
    sutra bih trebala biti na uzv i jedva cekam čuti stanje, a sve vise i vise me pere strah od aspiracije  jesi ti u kbc dobila nesto u venu za omamljivanje ili ? i jesi ti tek od ovog zadnjeg postupka u cita ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Marisha

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

Giselle

Cure, da vam se javim, nije me bilo skoro 2 tjedna jer smo bili na putovanju van Hrvatske pa nisam uopće stigla pogledati ništa na forumu, vratili smo se u nedjelju navečer. Nadam se da ste sve dobro i nadam se da ima puno pozitivnih vijestiJučer me dočekala ludnica na poslu i prekovremeni tako da nemojte zamjeriti što nisam još ništa stigla pročitati.
    Što se mene tiče, ja sam mislila da ćemo ovaj ciklus propustiti FET zbog putovanja i da ćemo ići s onim u 7.mjesecu, međutim vještica mi je toliko kasnila i dobila sam ju na putu i zvala sam kliniku, danas sam bila na pregledu i idemo u FETNe mogu vjerovat da se tako poklopilo. U četvrtak idem ponovno na pregled pa ako mogu na listu
    Ako sve bude ok, sljedeći tjedan bi mi trebali vratiti jednu mrvicu. Vidjet ću koji dan, sve će mi reći u četvrtak, nadam se da će miendometrij biti dobar.

Baš mi je to drago čuti, znam da si razmišljala bi - nebi pa se ništa s ničim nije poklopilo i eto, ipak promjena plana.
    Sretno, izvještavaj nas 🤞🏻🌸

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Bless💫

Broj poruka: 173

Prijavi adminu

Giselle

Cure, da vam se javim, nije me bilo skoro 2 tjedna jer smo bili na putovanju van Hrvatske pa nisam uopće stigla pogledati ništa na forumu, vratili smo se u nedjelju navečer. Nadam se da ste sve dobro i nadam se da ima puno pozitivnih vijestiJučer me dočekala ludnica na poslu i prekovremeni tako da nemojte zamjeriti što nisam još ništa stigla pročitati.
    Što se mene tiče, ja sam mislila da ćemo ovaj ciklus propustiti FET zbog putovanja i da ćemo ići s onim u 7.mjesecu, međutim vještica mi je toliko kasnila i dobila sam ju na putu i zvala sam kliniku, danas sam bila na pregledu i idemo u FETNe mogu vjerovat da se tako poklopilo. U četvrtak idem ponovno na pregled pa ako mogu na listu
    Ako sve bude ok, sljedeći tjedan bi mi trebali vratiti jednu mrvicu. Vidjet ću koji dan, sve će mi reći u četvrtak, nadam se da će miendometrij biti dobar.

Aaa Giselle bas mi je drago,🤭 ipak si uspjela prije godisnjeg 🥺💗 cekati cemo zajedno betuuu 🫣😍

👱🏻‍♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Fionci već na pola, a kao da je bilo jučer kad si nam javila lijepe vijesti ❤️❤️ čestitam na zdravom dječaku 🩵🩵
    Žuži drago mi je da uživaš ❤️❤️ i još kad si zaokupirana lijepim stvarima brzo će ti proletiti vrijeme do fet-a, svim srcem ti želim da bude uspješan 😘😘 javljam nam sve 🤗 tako je, ja početkom 8og krecem, sad sam 2 tjedna na g.o. pa sam se baš lijepo odmorila i napunila baterije 🥰
    Giselle super, kako se lijepo sve poslozilo, sretno
      Kawa sretno dalje 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Giselle

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Hvala vam cure Kasnila mi je menstruacija 10 dana, nikad mi nije tako bilo,  da sam dobila kad sam trebala taman bih propustila ovaj mjesec zbog putovanja. Nadam se da je to dobar znak da se tako posložilo. Bless, i ti ćeš sada u FET?

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.
    1.ivf 4/24 neuspješan,
    7/24 FET neuspješan
    4❄️

Bless💫

Prijavi adminu

Hypnoticpoison Ali ipak je druga beba tu, najjaca 🌈 🥹♥️ uzivaj
    Teich bas mi je zaoo, bas sam vjerovala da ce beta razvaliti, ali imas smrzlicaaa 🥰 mozda bas on cekaaaa na tebe, i super sto tako odmah imas plan za dalje ❤️ saljem zagrljaje 
    ...
    Dvije cure imaju pozitivne testice, koji bas super izgledaju 🥰😍🥰 curke zelim vam da beta budee troznamenkasta 😁

👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM

Bless💫

Prijavi adminu

Giselle daaa u ponedjeljak imam transfer 😍😇 drziiii figeee 😁 

👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM

Giselle

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Ajme super

Bless💫

Giselle daaa u ponedjeljak imam transfer 😍😇 drziiii figeee 😁

Ajme suuuperr❤️❤️❤️ Držim najveće fige na svijetu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.
    1.ivf 4/24 neuspješan,
    7/24 FET neuspješan
    4❄️

Teich56

Broj poruka: 394

Prijavi adminu

MiliPe

Teich Zao mi ke 😔 Nadam se da ce iduci Fet biti dobitan 🤞🏻 Kad si planirala icu u Fet?
    Sadie Cestitam da beta razvali 🤞🏻🍀
    BikMik Sretno na druskanju, javi nam kako je bilo 🥰

Pa ja bi odma s ovom mengom kaj treba doc u novi fet. Jos mi nisu odg na mail iz bolnice pa cu ih zvat za koji sat da mi daju termin. Vjerojatno prvo moram na nove konzultacije. Nadam se da ću stići prije nego kaj krenem curiti. Kako si ti?🌺

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

Teich56

Broj poruka: 394

Prijavi adminu

Bess držim fige za ponedjeljak, brzo ce to👍🤗
    Dodo kakva ti je bila ova menga nakon kiretaže? Bolnija, obilnija?
    Giselle sretnoo🌺
    I svima ostalima isto naravno🥰

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.