Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Stela_M

Broj poruka: 3120

Prijavi adminu

Hypnoticpoison

korni

Teich žao mi je.. sretno dalje 🍀
    Jurky da, baš joj se dopada 🤭 može još do srijede uživati 🙈
    Rolice hvala ti 🤗 tebi sretno s nalazima i nadam se da ti ipak neće puno ampulica krvi uzeti 😅
    Tinčice žao mi je zbog privatnih problema, nadam se da je sve okej 🤗
    Hypnotic da da, uskoro 🍀 vjerujem da ste bili jako tužni i žao mi je da je jedna mrva odustala, ali bitno da je jedna tu i da je sve okej ❤️ mislim da je tako bilo i kod stele i da nije mogla raditi niti jedan nipt zbog toga. Imate vremena još vidjeti za amnio, a svakako možete odradite mini anomaly i poslije anomaly, time se isto sve detaljno može odraditi i pogledati.
    Korni hvala ti od ❤️!🥰🥰🤗🤗 Daaaa, ona prva mrvica je u redu.🌈🙏🙏 Da, nisam sad sigurna za Stelu što je ona na kraju uradila, a ona mi je još kad smo bili u poliklinici odmah pala na pamet.
    Stela ako čitaš i ako imaš vremena, molim te, možeš se javiti?🥰🥰🤗🤗

Taman da ću škicnuti kako je prošao pregled, žao mi je jako 😪 koliko se veseliš jer je s jednom bebom sve ok toliko budeš i tužna što se druga nije uspjela izboriti, držim mi se znam da boli ❤️ ovako kod vanishing twin sindroma je teško raditi bilo koji Nifty test jer dnk druge bebe ostaje u tebi znači ako si dns cca 10 tt treba 8 tj, kod mene je trebalo i više da se drugi "plod" u potpunosti apsorbira nešto hranjivih tvari tvari uzme drugi plod, nešto majka, a ono što ostane se kasnije apsorbira u posteljicu...ja nisam ništa radila zvala sam u  Veritas jer oni tvrde da se može raditi test i prije tih 8 tj ali ali naravno da oni ne mogu znati kada dođe rez da li je to od žive bebe ili ove druge tako da postoji mogućnost i lažno poz testa, meni je bilo suludo raditi test tipa u 18 tt ali ima žena koje se na to odluče, isto tako ja nisam htjela da se dogodi da moram na amnio pa sam se pouzdala u uzv I anomaly scan kao što je i prije bilo.... išla sam u početku jako često na uzv što je za moju psihu bilo jako dobro i bilo mi je puno lakše tako da je moj savjet ako te prof može češće pratiti, naravno ako može i ako će tebi biti lakše ❤️❤️❤️samo pitaj što te zanima😘🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

sanjushka

Broj poruka: 1142

Prijavi adminu

Blondie čestitam! Neka i beta razvali 🤞🏻❤️
    Ajme Korni, još malo i curka je tu.. 🥰🥰😍
    Teich žao mi je.. 😔 Super što imaš odmah plan za dalje..❤️
    Tinčica znači krećeš u akciju.. Drzim fige 🤞🏻❤️Hypnoticpoison žao mi je zbog druge bebice.. 😔 Važno da je s prvom sve u najboljem redu.. 🥰

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Bubica hvala ti, mislim da će pasti neki testić prije ali ima još vremena tek mi je 4dpt a trodnevna je mrva.
    Blondie bravo za crticu, 🤞🤞 da lijepo tamni.
    Sadie najbolje sutra ponoviti, a tada bi svakako se trebala vidjeti jasnija razlika na testu.
    Hpoison žao mi je zbog jedne bebe, ali valjda je tako moralo biti.
    Neka druga beba i dalje se nastavi lijepo razvijati. 🤞🙏
    Teich žao mi je. Neka sljedeći FET donese sreću 🤞 🤞
    Korni cirka još želi uživati kod mame. Mogu si misliti koliko si nestrpljiva, ali samo je još koji dan ostao do upoznavanja. Sretno!
    Tinčica sretno 🤞🤞😘

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Leona89

Broj poruka: 715

Prijavi adminu

Angeleyes, Jurky, Korni, Monny, Jabukice, Lali hvala na odgovorima♥️
    Sadiegreen drago mi je za plusić, testić je prekrasan😍 čestitam 🎉neka tamni i dalje i neka beta rasturi 🍀♥️😘
    Tanjanja sretno🍀♥️😘
    Isla sretno sa bockanjem i neka postupak bude dobitan🍀♥️😘
    Bubice hvala ti♥️♥️♥️♥️♥️😍🥹
    Mima svi znamo taj osjećaj. Samo hrabro 💪🏻🍀♥️
    Lunolina točno znam taj osjećaj, vjerujem da ćeš uskoro i ti imati slatke brige 💪🏻🍀🍀♥️😘
    Blondie drago mi je da imaš plusić🎉 čestitam, neka tamni i dalje i neka beta rasturi. Lijepo se vidi crtica 😍🍀♥️😘
    Korni drži se, bitno da je sve ok. Sretno u srijedu i da sve prođe brzo i jednostavno 🥹♥️😘
    Teich žao mi je zbog negativne bete. Drži se, odtuguj i u nove pobjede 😔🫂♥️
    Tinčice drago mi je da je stigla i da krećeš. Sretnooo 🍀 🤞🏻 
    Hypnotipoision žao mi je što je jedna bebica odustala😔bitno da je druga tu i da je sve ok♥️
    Cure kako da stavim trakicu? Pokušavala sam par puta kopirati one kodove i neće. Ne znam što krivo radim?
    Ljubim vas sve♥️♥️♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Stela_M

Prijavi adminu

Sad sam uspjela škicnuti zaostatke 😉
    Blondie lijepo ima da beta razvali 🤭🙏🥰
    Korni curki se ne žuri lijepo joj je kod mame 🤭 ako ćeš morati na inducirani moja topla preporuka uzmi epi fakat je spas ☺️🥰❤️🙏
    Sanjushka kada startaš? 🙏🥰
    Bubice velika pusa za tebe i tvoje curke🥰❤️
    Teich žao mi je, nadam se da će idući fet biti dobitan🙏🥰
    Bebolina držim 🤞🙏🥰
    NPelica divan je krevetić, znači pripreme se u punom jeku ☺️ jesi li spremna🤭❤️
    Sretno cure svima ❤️❤️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

sanjushka

Broj poruka: 1142

Prijavi adminu

Leona vjv ti je potpis predugačak pa ne stane. Probaj malo smanjiti..
    Stela nemam pojma. Čekam M da dođe, luda ja, lud muž sa mnom, šizim već par dana i svako jutro se nadam da je stigla ali još ništa.. Čim stigne se moram javit i odmah bi trebala imati uzv za start.

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Rolica

Broj poruka: 744

Prijavi adminu

Hypnotic draga, žao mi je što je jedna odustala, ali zato je druga borac i već maše mami iz buše  🥰❤️
    Čokoladice ma joj, pola onog popisa što je Dodo bila stavila  Što si ti toliko vadila, isto pretpostavljam 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Teich žao mi je 😔 nadam se da će idući fet biti dobitan, sretno 🤗🤗
    Hypnoticpoison žao mi je zbog bebice koja je odustala, uvijek će biti a vama. Neka se mala dugica lijepo razvija ❤️❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Stela_M

Prijavi adminu

sanjushka

Leona vjv ti je potpis predugačak pa ne stane. Probaj malo smanjiti..
    Stela nemam pojma. Čekam M da dođe, luda ja, lud muž sa mnom, šizim već par dana i svako jutro se nadam da je stigla ali još ništa.. Čim stigne se moram javit i odmah bi trebala imati uzv za start.

Lijepo ti ja kažem da je ona kuja jer uvijek zaj kada ne treba 😏 nadam se da će uskoro i da krećeš 🙏🤞🥰

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 597

Prijavi adminu

Rolica

Hypnotic draga, žao mi je što je jedna odustala, ali zato je druga borac i već maše mami iz buše🥰❤️Čokoladice ma joj, pola onog popisa što je Dodo bila stavilaŠto si ti toliko vadila, isto pretpostavljam

Rolica, ma joj, skoro sve ono sto mi je dr dao.. mislim da nikad dosad nisam 6 epruveta vadila 😵‍💫 jos mi samo ostaje torch i kariogram 🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.