Hvala vam cure na lijepim riječima svima!
Lijepo vas je čitati! Sretno svima danas!🤞
Obzirom da sam nova, pitanje, koliko vremena vam je otprilike prošlo od prvih konzultacija do prvog postupka?
👱36god. 🧔41god.
👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
🧔oligozoospermia
Pokušavamo od 2022
1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04. ❌
korni zelimo svu srecu svijeta danas, da sve prođe što brže i bezbolnije
npelica super za pregled, ti si nam sljedeca
wildflower sretno danas , nadam se da ces nam se javiti
giselle sretno i tebi
lunolina kako si nam ti ? upisana si za 9mj ako se dobro sjecam ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Korni sretnooo danaaas, neka sve prođe u najboljem redu, javi nam seee
Wildwlower sretno! Neka sve prođe super
Blondie čekamo betu s tobom
Giselle - sretno na uzv
Razumna draga hvala ti što si nam se javila, baš te se povremeno sjetim. Želim ti puno sreće i neka se sve poklopi kako treba
Pebbles hvala ti još jednom na knjigama, baš im se veselim
Slee kako si ti draga, spremna za nove pobjede? Kako je Šogi?
Bebolina držimo fige do kraja, neka izađe sve na dobro
HPoison drgaa kako si, kako se osjećaš?
Leona kako si, jesu krenule mučnine
Tinčice sretnoooo želim ti od srca da ovaj bude dobitan! 🤞🤞
Tratinčice kako si ti?
Dodo jesi u akciji oko nalaza Ja se pripremam
Stela, Bubice, Jurky, Kawa, sve cure
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
wildflower sretnooo, javi nam kako je prošlo
blondie želim ti dobru betu držim fige
Giselle sretno na UZV, neka ide sve po planu
Korni pomolila sam se danas za tebe da sve prođe dobro, tko zna, dok ovo pišem možda je sve i prošlo. Ako nije, neka bude glatko i neka sve prođe dobro želim ti od srca.
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Pitanje za trudnice je ste na početku imali smanjivanje ili nestajanje simptoma ? Prije par dana sam povraćala sad nista,grudi i dalje bolne al ispuhanije 🫣🫣nervoza
Pregled tek idući pregled sad sam 6tt
Kornisretnooo danaaas, neka sve prođe u najboljem redu, javi nam seeeWildwlowersretno! Neka sve prođe super
Blondiečekamo betu s tobom
Giselle- sretno na uzv
Razumnadraga hvala ti što si nam se javila, baš te se povremeno sjetim. Želim ti puno sreće i neka se sve poklopi kako treba
Pebbleshvala ti još jednom na knjigama, baš im se veselim
Sleekako si ti draga, spremna za nove pobjede? Kako je Šogi?
Bebolinadržimo fige do kraja, neka izađe sve na dobro
HPoisondrgaa kako si, kako se osjećaš?
Leonakako si, jesu krenule mučnine
Tinčicesretnoooo želim ti od srca da ovaj bude dobitan!🤞🤞
Tratinčicekako si ti?Dodo jesi u akciji oko nalaza
Ja se pripremam
Stela, Bubice, Jurky, Kawa, sve cure
Dobro sam, osim sto me migrene bas napadaju 😞 mucnine su mi popustile a sada su mi poceli zatezanja u maternici i krizima ali nista strasno.
Kako si ti?
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Korni sretnoooo, mislimo na tebe i princezu❤️
Wildflower sretno na ultrazvuku🥰🥰
Blondie neka beta rasturi 🙏
Kawa super🥰❤️
Istrijanka, nemam iskustva, ali nadam se da ćeš biti iznimka i da da će biti dobro..
MimaR, druge cure će ti znati bolje reći, ja sam odmah išla privatno tako da je sve išlo brzo, nije bilo čekanja.
.....
Cure, bila na pregledu i sljedeći petak FET pa ako mogu na listu❤️ Trudim se zatomiti ushićenje da se opet ne razočaram, ali jedva čekam ❤️
Svim curama sretno!!🥰🥰
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Bok cure. Voljela bi ici na inseminaciju/ivf u Repromed jer sam cula puno pozitivnih iskustava. Medutim, Repromed mi je na drugom dijelu grada. Zanima me, kad ste kretale na inseminaciju/ivf, koliko puta ste trebale dolaziti? Sjecam se da mi je davno jedna cura govorila da je svako jutro odlazila na injekcije. Je li to jos uvijek praksa? Ukoliko da, ne odgovara mi zbog posla pa je mozda bolje da potrazim nesto blize?
Imate li vi dobrih iskustava s nekom drugom poliklinikom? Puno bi mi znacilo svako iskustvo
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Bok cure. Voljela bi ici na inseminaciju/ivf u Repromed jer sam cula puno pozitivnih iskustava. Medutim, Repromed mi je na drugom dijelu grada. Zanima me, kad ste kretale na inseminaciju/ivf, koliko puta ste trebale dolaziti? Sjecam se da mi je davno jedna cura govorila da je svako jutro odlazila na injekcije. Je li to jos uvijek praksa? Ukoliko da, ne odgovara mi zbog posla pa je mozda bolje da potrazim nesto blize?
Imate li vi dobrih iskustava s nekom drugom poliklinikom? Puno bi mi znacilo svako iskustvo
Ja sam obavila sve u 6 dolazaka kod njih i sreća je ne čeka se ništa (konzultacije, folikulimetrije, aspiracija i transfer).
.
Giselle 🤞 🤞
Sretno danas svima.
I hvala svima koje navijate za mene i moj testić da bude pozitivan 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Evo ja sam išla na ivf tamo pa ti mogu reći kako je meni bilo.
Ciklus prije sam išla na pregled, onda od 22.dana krenula sa sprejem suprecur. Kad sam dobila menstruaciju krenila s bockanjem, to sama radiš, nije ništa strašno imaš na YouTube-u prikazano. Ne znam kako je prije bilo, ni ja ni nitko ovdje od kad sam na forumu nije išao na te injekcije u kliniku, ne samo Repromed nego i drugdje, nego si sve same dajemo. 8.dan ciklusa mi je bio prvi pregled. 11.drugi, tri dana nakon toga aspiracija i 5 dana nakon aspiracije transfer.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji